15.05.06
10:35
Моля за компетентни мнения за L-Carnitine на Power Food. Някой който го е ползвал да сподели... Цената му е много изгодна 23 лв. 90 таблетки от 500 mg.
Ще извиняваш дето ти спамя в темата ама за тази фирма ли става въпрос http://espowerfood.com/magazin/index.php?categoryID=1 . Така като гледам цените им са доста изгодни и се чудя до сега как съм го подминал тоя саит :)
абе момчета верно че радея за българското ама като ми продават толкова субстанция на такава цена вие как мислите какво ще трябва да има в нея.Как другите фирми го дават скъпо а тия -кво да не е да ги зимат тия субстанций за без пари я!!!!!!Айде некой ако иска да направи такова изследване като на “Нутрим” и да видим какво има в тоя Л-Карнитин и даже в всичките им глупости :?
Точно затова защото другите фирми продават скъпо...
...и бях помолил за:
Моля за компетентни мнения за L-Carnitine на Power Food.
,а не за спам :roll:
[quote author=“BMW”]абе момчета верно че радея за българското ама като ми продават толкова субстанция на такава цена вие как мислите какво ще трябва да има в нея.Как другите фирми го дават скъпо а тия -кво да не е да ги зимат тия субстанций за без пари я!!!!!!Айде некой ако иска да направи такова изследване като на “Нутрим” и да видим какво има в тоя Л-Карнитин и даже в всичките им глупости :?
Ами ти по твойта логика всичко, което е скъпо е хубаво, да ама същите тези добавки са с пъти по-евтини в САЩ . И друго ако една нова фирма иска да пробие на пазара е нормално да сложи по-малка надценка на продуктите си , примерно 50% :wink: , при положение , че другите фирми слагат надценки от 100% :roll: . Това го казвам по принцип, за въпросната фирма нямам никакво отношение, но ако всички разсъждаваме така, това значи сме съгласни с високите цени , които държат вносителите на спортни добавки.
За високите цени на добавките не можеш да направиш нищо щото нашите вносители не са толкова много,а да не говорим за производителите, затова и конкуренцията не е толкова голяма и могат да си слагат каквито си цени искат.А ако нашите родни фирми бяха поне малко по находчиви можеха да произвеждат качествени неща на по-ниска цена (не включваща шипинга както при американските) и да избият рибата :idea: Ама какво става с тях :arrow: те гледат да намалят цените за сметка на съдържанието и очакват никой да не ги усети :x Затова ако някой иска да спонсорираме няколко човека едно такова изследване за тази фирма (като това за Нутрим) аз съм “ЗА” с двете ръце!!! 8)
[quote author=“BMW”]... Затова ако някой иска да спонсорираме няколко човека едно такова изследване за тази фирма (като това за Нутрим) аз съм “ЗА” с двете ръце!!! 8)
Хайде да те помоля да бъдеш така добър да си правиш изследванията в друга тема. СТИГА СИ СПАМИЛ :evil:
17.05.06
22:23
[quote author=“SpUd3r”]Мойта доставка пристигна днеска и мисля след няколко седмици да я почвам :D
тея Power Foods са ебаси боклуците
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“SpUd3r”]Мойта доставка пристигна днеска и мисля след няколко седмици да я почвам :D
тея Power Foods са ебаси боклуците
Ще те помоля да се обосновеш :!: Какво си употребявал от тяхните продукти :?:
Мойта доставка пристигна днеска и мисля след няколко седмици да я почвам
Взех си Л-карнити с хром и от утре съм на него... :wink:
Да това е фирмата имат магазин и тук http://bgbazar.com/shops/power-food/
:arrow:
Здравейте на всички! Значи аз съм на 17 години 1.70 висок и 70кг и искам да сваля поне 5-6 кг смятам си взем Л Карнетин и да ходя на фитнес.В момента ходя но без Л Карнетин програмата ми е :
Понеделник : Гърди 4x10 и Корем
Вторник : Бицепс и Трицпес 4x10 и Корем
Сряда : Почивка
Четвъртък : Гръб 4x10 и Корем
Петък Крака и рамо и Корем
Но разбрах че тая програма е за ка4ане на маса.
Благодаря ви !!
25.10.06
15:59
[quote author=“toshito”]Здравейте на всички! Значи аз съм на 17 години 1.70 висок и 70кг и искам да сваля поне 5-6 кг смятам си взем Л Карнетин и да ходя на фитнес.В момента ходя но без Л Карнетин програмата ми е :
Понеделник : Гърди 4x10 и Корем
Вторник : Бицепс и Трицпес 4x10 и Корем
Сряда : Почивка
Четвъртък : Гръб 4x10 и Корем
Петък Крака и рамо и Корем
Но разбрах че тая програма е за ка4ане на маса.
Благодаря ви !!
Братле , тоя въпрос не е за тази тема . :!: :D