15.05.06
10:35
Моля за компетентни мнения за L-Carnitine на Power Food. Някой който го е ползвал да сподели... Цената му е много изгодна 23 лв. 90 таблетки от 500 mg.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
NOW Foods L-OptiZinc
Цинк монометионин
NOW Foods Daily vits
Дневни мултивитамини
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Още предложения от BB-Shop
Ще извиняваш дето ти спамя в темата ама за тази фирма ли става въпрос http://espowerfood.com/magazin/index.php?categoryID=1 . Така като гледам цените им са доста изгодни и се чудя до сега как съм го подминал тоя саит :)
абе момчета верно че радея за българското ама като ми продават толкова субстанция на такава цена вие как мислите какво ще трябва да има в нея.Как другите фирми го дават скъпо а тия -кво да не е да ги зимат тия субстанций за без пари я!!!!!!Айде некой ако иска да направи такова изследване като на “Нутрим” и да видим какво има в тоя Л-Карнитин и даже в всичките им глупости :?
Точно затова защото другите фирми продават скъпо...
...и бях помолил за:
Моля за компетентни мнения за L-Carnitine на Power Food.
,а не за спам :roll:
[quote author=“BMW”]абе момчета верно че радея за българското ама като ми продават толкова субстанция на такава цена вие как мислите какво ще трябва да има в нея.Как другите фирми го дават скъпо а тия -кво да не е да ги зимат тия субстанций за без пари я!!!!!!Айде некой ако иска да направи такова изследване като на “Нутрим” и да видим какво има в тоя Л-Карнитин и даже в всичките им глупости :?
Ами ти по твойта логика всичко, което е скъпо е хубаво, да ама същите тези добавки са с пъти по-евтини в САЩ . И друго ако една нова фирма иска да пробие на пазара е нормално да сложи по-малка надценка на продуктите си , примерно 50% :wink: , при положение , че другите фирми слагат надценки от 100% :roll: . Това го казвам по принцип, за въпросната фирма нямам никакво отношение, но ако всички разсъждаваме така, това значи сме съгласни с високите цени , които държат вносителите на спортни добавки.
За високите цени на добавките не можеш да направиш нищо щото нашите вносители не са толкова много,а да не говорим за производителите, затова и конкуренцията не е толкова голяма и могат да си слагат каквито си цени искат.А ако нашите родни фирми бяха поне малко по находчиви можеха да произвеждат качествени неща на по-ниска цена (не включваща шипинга както при американските) и да избият рибата :idea: Ама какво става с тях :arrow: те гледат да намалят цените за сметка на съдържанието и очакват никой да не ги усети :x Затова ако някой иска да спонсорираме няколко човека едно такова изследване за тази фирма (като това за Нутрим) аз съм “ЗА” с двете ръце!!! 8)
[quote author=“BMW”]... Затова ако някой иска да спонсорираме няколко човека едно такова изследване за тази фирма (като това за Нутрим) аз съм “ЗА” с двете ръце!!! 8)
Хайде да те помоля да бъдеш така добър да си правиш изследванията в друга тема. СТИГА СИ СПАМИЛ :evil:
17.05.06
22:23
[quote author=“SpUd3r”]Мойта доставка пристигна днеска и мисля след няколко седмици да я почвам :D
тея Power Foods са ебаси боклуците
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“SpUd3r”]Мойта доставка пристигна днеска и мисля след няколко седмици да я почвам :D
тея Power Foods са ебаси боклуците
Ще те помоля да се обосновеш :!: Какво си употребявал от тяхните продукти :?:
Мойта доставка пристигна днеска и мисля след няколко седмици да я почвам
Взех си Л-карнити с хром и от утре съм на него... :wink:
Да това е фирмата имат магазин и тук http://bgbazar.com/shops/power-food/
:arrow:
Здравейте на всички! Значи аз съм на 17 години 1.70 висок и 70кг и искам да сваля поне 5-6 кг смятам си взем Л Карнетин и да ходя на фитнес.В момента ходя но без Л Карнетин програмата ми е :
Понеделник : Гърди 4x10 и Корем
Вторник : Бицепс и Трицпес 4x10 и Корем
Сряда : Почивка
Четвъртък : Гръб 4x10 и Корем
Петък Крака и рамо и Корем
Но разбрах че тая програма е за ка4ане на маса.
Благодаря ви !!
25.10.06
15:59
[quote author=“toshito”]Здравейте на всички! Значи аз съм на 17 години 1.70 висок и 70кг и искам да сваля поне 5-6 кг смятам си взем Л Карнетин и да ходя на фитнес.В момента ходя но без Л Карнетин програмата ми е :
Понеделник : Гърди 4x10 и Корем
Вторник : Бицепс и Трицпес 4x10 и Корем
Сряда : Почивка
Четвъртък : Гръб 4x10 и Корем
Петък Крака и рамо и Корем
Но разбрах че тая програма е за ка4ане на маса.
Благодаря ви !!
Братле , тоя въпрос не е за тази тема . :!: :D
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече