CLENBUTEROL, Кленбутерол

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.02.04
19:43

В България по-рано беше спряно производството на Кленбутерол и затова индийската му разновидност започна да намира широка маса от привърженици. Моето лично мнение е че Българския е сто пъти по-хубав и евтин от индийския. Казвам това понеже съм ползвал и двете в еднакви съотношения и период. Българският Кленбутерол може да се намери във всяка една аптека. Закупуването му става без лекарска рецепта или предписание. За целта се нуждаете единствено от 3 лв. Толкова струва 1 кутийка с 5 блистера от по 10 хапчета или общо 50 хапчета.
Какво му е основното действие? Много спортисти го употребяват след стероиден цикъл. Кленбутерола е мощен антикатаболист и своевременно спомага за изчистването на мазнини. Кленбутерола се употребява и от хора имащи проблем с дихателната система - астматици.

Основната схема за смакване на подкожните мазнини, която следвам като добра методика е:
1ден 1 таблетка сутрин рано.
2ден 1 таблетка сутрин рано и една следобед около 2, най-късно 3 ч.
3ден 2 таблетка сутрин рано и една следобед около 2, най-късно 3 ч.
4ден 2 таблетка сутрин рано и 2 следобед около 2, най-късно 3 ч.
5ден 2 таблетка сутрин рано и 2 следобед около 2, най-късно 3 ч.
6 - 7 - 9 - 10 - 11 -12 -13 и 14 ден се пият 2 таблетка сутрин рано и 2 следобед около 2, най-късно 3 ч.
След 14 ден започва промяната . Спирате Кленбутерола за 2 дена.
След това на 17 и 18 ден пак по 4 хапа на ден. Така 2 дена се пие 2 дена не се пие в продължение на 2 месеца. Като 2-та месеца се броят от момента на първия хап клен. Това е общо взето. Очаквам коментари и въпроси по темата.

20.02.04
23:08

Пич, от известно време взимам Кленбутерол по системата 2 дена със, 2 без. Обаче да те питам нещо - в дните, които го взимам съм Ок, но в тези, които не взимам, ми се спи адски много, без значение, че спя по 8-9 часа през нощта. Възможно ли е това да е от Кленбутерола ???

21.02.04
23:13

spi be sine, ama obratnoto kato stane e losho…

21.02.04
23:37

Много ми е интересно дали може да се съчетае с Андро, ДHEA и трибестан?

22.02.04
00:25

Clenbuterol
50 t / 0.02 mg - NIHFI Bg.
Това е един много интересен препарат, който напоследък стана много популярен сред бодибилдърите. Кленбутерол е трето поколение бета 2 антагонист, който се използва за лечение на астма. Използването му от бодибилдърите започва след публикациите в някои медицински издания и след скандала със угояването на телета в Германия. Този препарат оказва влияние върху покачването на мускулната маса и изгарянето на мазнини. Напоследък се заговори дори, че този продукт е по-ефективен от стероидите, този шум насърчава много бодибилдъри да експериментират с него. Клленбутерол е свързан с усилен топлообмен. Много атлети, които са го използвали, казват за получен значителен прираст на сила и рязко спадане на подкожните мазнини. Той показва положителен ефект върху мускулната хипертрофия. Кленбутерола е медикамент, който е предпочитан за предсъстезателна подготовка или при програми за изчистване. Някои състезатели започват да го използват през последния месец от предсъстезателната си подготовка.Те използват между 4-8 тaблетки на няколко приема през деня. Непрекъснатото вземане довежда до изтощаване на рецепторите за това го приемат на почивки. Някои го приемат по схемата 2 дни прием 2 дни почивка. Циклите продължават от 6 до 12 седмици. Страничните ефекти се изразяват в нервност, тремор на пръстите. Приеман в период от 12 седмици той увеличава диаметъра на 2ри тип мускулни влакна с около 40% и намалява мазнините средно с 20%. Оптималната доза може да се счита за достигната, когато около час и половина след втория прием телесната температура е 37-37.5 градуса. 

10x to http://roids.hit.bg

24.02.04
18:49

Можеш да го сачетаеш с каквото искаш с изключение на ефедрин и други подобни препарати. Под съчетаване с ефедрин разбирам в един ден да се употребяват двата препарата. Иначе има схеми и методики по които може 1 ден кленбутерол 1 ден ефедрин или нещо подобно. Несъм запознат конкретно, но знам че има и такъв вариант.
Внимавайте ако имате високо кръвно или затруднения в дихателната система(астма и други от такова естество).
Относно проблемите в съня е явно че е от Кленбутерола. Когато си го употребил си по-жизнен и работоспособен, а без него умекваш. Пък и не са ти се пренаситили рецепторите и затова чувстваш когато го няма. При вас може да се появим следния проблем трудно заспиване. :lol: Трябва да изчакате 1-2 дена да свикне организма с препарата, а ако това непомогне, приемайте втората доза възможно по-рано (12 и 30 до 1 и 30).
Успех в начинанията.

JI

28.02.04
13:19

I vse pak vupreki strani4nite efekti tam…struva li si v krayna smetka da se zema Clenbuterol…ima li polza..samo svalq li se ot nego ili da o4akvam i muskulna masa?A drugo ne6to ima…pitax v apteki i mi kzaha 4e e sprqn ot proizvodstvo?!

GY

29.02.04
19:24

Skretch iskah da te pitam v momenta sum 16god moje li da piq klenburerol ;} 173sm sam visok 71-72kg sum :|

28.03.04
04:13

Можеш разбира се няма проблеми. Но като ти е за начало гледай дозите да не са много високи и внимателно. То при всички препарати е така и кленбутерола неправи изключение.

ВН

28.03.04
16:27

Неразумен ще е тоя човек, дето ще вземе комбинация ефедра и клен...
Същото важи и за комбинация алкохол - ефедра! Неразумността е струвала, струва и ще струва много на експериментаторите!

Radwam se che ste cheli knigata “Klebuterola lekarstwo na bydeshteto” :)

28.03.04
21:30

Аве ас имам книгата на Кларк за кленботерола ма чак лекарство на бъдещето не бих го неракал сленботерола иначе хубава тема е станала за слена!

по-здрави

17.05.04
18:19

1 vuprosche.. moga li da vzimam clen 2 sedmici(samo v trenirova4nite dni) po 1 hap4e sutrin na gladno i 2 hap4eta 4as i polovin predi trenirovka?6te ima li efekt ako go piq taka i moga li da go kombiniram s creatin i amino? molq vi s e otgovorete 4e mi trqbva vuzmojno nai-burzo otgovor!

16.06.04
20:19

woow

DJ

20.06.04
01:57

Pia Clembuterol   ve4e 14 dena i na 11-12 den po4naha da me bolqt babricite.
KAKVO DA PRVQ
DAGO SPIRAM LI ??????????????????????????????????????????

ME

22.06.04
18:14

Gym-Bg sas sigurnost mojesh! shtom az sam po4ti na 14 i go vzemah, to sledovatelno ti shte go vzemash no problem…

22.06.04
18:20

dj_niki1, няма нужда да го спираш, чакай да получиш криза. :evil:  Що за въпроси задаваш не мога да разбера. ЕСТЕСТВЕНО, че трябва да го спреш. И то ВЕДНАГА!

PL

02.07.04
21:39

Пия Кленбутерол от 2 седмици на 2/2 за сега нищо не ме боли е малко се потя и ми треперят ръцете, но някои да ми каже има ли някъкъв ефект в края на цикъла.PLS

02.07.04
22:02

След като прочетох всичко това имам само няколко въпроса:
1.Има ли някаква система по която да го пия защото това не ми е ясно:

Така 2 дена се пие 2 дена не се пие в продължение на 2 месеца. Като 2-та месеца се броят от момента на първия хап клен.

Ще помоля да се разясни как точно продължава след 17-тия ден.
2.Как да определя дозите?Аз сам на 15 , 181см , 71кг
3.Правилно ли разбрах - качва се и мускулна маса?!?!

DJ

03.07.04
00:54

gre6no si razbral az znam 4e clembuterola e za svalqne ama ti si znai6666 :lol:  :lol:  :lol:

03.07.04
09:13

[quote author=“dj_niki1”]gre6no si razbral az znam 4e clembuterola e za svalqne ama ti si znai6666 :lol:  :lol:  :lol:

Моля ти се без такива намеси!!!Първо прочети всичко написано и после говори!!!

Този препарат оказва влияние върху покачването на мускулната маса и изгарянето на мазнини. Напоследък се заговори дори, че този продукт е по-ефективен от стероидите, този шум насърчава много бодибилдъри да експериментират с него.

Той показва положителен ефект върху мускулната хипертрофия

PL

03.07.04
14:53

Искам да питам нещо за бъбреците или черния дроб трябва ли да взимам заради Клен-а? :?

03.07.04
20:01

TheGreatIceMan, не ти препоръчвам да вземаш Кленбутерол.

Както и да е, според указанията в опаковката води до повишаване размера на червените мускулни влакна. Поради тази причина по време на диета, Кленбутеролът изгаря мазнини и е силен антикатаболитик.

04.07.04
00:23

Eclipse, защо не препоръчваш ползването на кленбутерол обоснови се моля те. Дълготрайни странични ефекти се смята че няма, има само моментни които за всеки човек са различни, има хора които почти не усещат странични ефекти.

05.07.04
11:00

Я кажи наистина защо не?

[quote author=“Eclipse”]Пич, от известно време взимам Кленбутерол по системата 2 дена със, 2 без. Обаче да те питам нещо - в дните, които го взимам съм Ок, но в тези, които не взимам, ми се спи адски много, без значение, че спя по 8-9 часа през нощта. Възможно ли е това да е от Кленбутерола ???

Абсолютно. Но струва ми се не по изтъкнатата дотук логика. По - скоро играенето на температурата и кръвното налягане могат да ти докарат такова клинично проявление - сънливост при спад на кръвното например. Внимавай: не съм запознат с този препарат, но сънливост често се проявява и при проблеми със сърцето(които са видими и по кръвното налягане). Според мен е добре редовно да си следите показателите, докато взимате такива медикаменти.

06.07.04
19:05

crusader, TheGreatIceMan, веднага се обосновавам.
Значи, смятам, че на 15 може да се постигне мнооого и без прием на допинг, а както знаем, Кленбутеролът е точно такъв. Освен това, страничните ефекти след спирането на приема, поне при мен и при няколко човека, които познавам и са го взимали, бяха по-гадни от тези през цикъла с Клен. А и вече на няколко места чета за леко неприятен страничен ефект, при това дългосрочен - намаляване на тонуса на кръвоносните съдове.

D3BEP, мерси за инфото, само че вече нямам проблеми - спрях Клена доста одавна  :wink:

06.07.04
23:39

Eclipse 10x за отговора кажи какъв страничен ефект се появи при теб след спиране на цикъла ?

TH

07.07.04
11:07

a da pitam kolko e gore dolu normata na kruvnoto nalgane>?
naprimer na 17 godini sam 178visok 76kg kolko trebe da mi e normalno kruvnoto? 8)

07.07.04
12:31

около 120 на 80
поправете ме ако греша

Толкоз. Дори може и да е малко по - ниско за тая възраст и тея килограми.

TH

07.07.04
13:39

merih si go s digitalen ured ;) 120/75 tfa dobre li e?

07.07.04
13:43

[quote author=“crusader”]Eclipse 10x за отговора кажи какъв страничен ефект се появи при теб след спиране на цикъла ?

Един познат сигурно 1 година нон стоп беше на клен,всеки ден си го пиеше като минерална вода ,мисля беше се пристрастил,никога неможа да ми отговори защо го прави.Както и да е ,става дума за това ,че поради някаква причина се наложи да го спре и не е истина за какво ставаше дума !Виене на свят,спад на силата-а от там яка депресия,честа смяна на настроенията-като наркоман !Внимавайте с медикаментите много !

07.07.04
13:46

croc 10x аз правя цикъл 3 месечен по 4 хапчета по 0,02 mg на ден като два дни взимам и 2 дни почивам. В момента съм на половината на цикъла и като свърши целия ще споделя и аз впечатления.

DE

07.07.04
18:54

Всеки написа за страничните ефекти по време на и след курса с Клена. Кажете обаче наистина ли е толкова добър колкото го пишат - смисъл за геренето на мазнините и покачването на силата и мускулната маса.

TH

07.07.04
23:05

emi az go piq po 4 hapa na den sled 1 sedmica po4vam 1 den piq 1 den ne….taaa dobre dovolen sam sila ka4vash 4uvstvash se po napompan za izgarqne na maznini ne zabelqzvam….se sam si 75-76kg…..ama na men ne mi tree da svalqm to i nema kfo ;) 4ist sam relef tfa e :) samo masa tree kolkoto moe pove4e!

TH

07.07.04
23:10

zabraih da kaja za strani4nite efekti….emi zabelqzvam izpotqvane pri nai malko fizi4esko natovarvane da se zati4a6 za tramvaq i se poti6 kato prase ;) aaa drugo kfo nekfi pupki malki mi izlqzoha obriv neznam dali e ot klena smisal po rucete malko sa ama sa 4erveni i draznqt moe da e ot potta kade mnogo se poti6…nz!aa drugo kfo qko ti treperqt rucete ;) ponqkoga imash u4esten puls hem sedi6 na divana i gledash tv…tfa sa moite li4ni nabludeniq kajete i vie

08.07.04
23:12

crusader, ами ето какво се получи при мен като спрях Клена след 12 седмичен цикъл - тремора на ръцете се позасили, отвреме-навреме не ми достигаше въздух, макар че се опитвах да поема до пръсване на гръдния кош, започнах да заспивам адски трудно, а пулсът ми беше доста учестен, чувах ударите на сърцето си, а вечер дори ми се струваше, че бие толкова силно, че леглото подскача. И световъртежа, за който спомена Крок се беше налице.
Какти и да е, оправих се за малко повече от 2 седмици и не мисля занапред да върша подобни глупости.

TH

09.07.04
00:58

BAH TOQ clenbuterol uj bezobiden bezobiden ama glei kfo staaa plashim se :cry:

09.07.04
12:52

Пич, знаеш. че всичко е индивидуално - няма гаранция, че това, което се е появило при мен като страничех ефект ще се появи при теб...
И все пак, твърдо съм против употребата на какъвто и а било допинг...

DE

13.07.04
23:58

така, сега е мой ред да кажа. Пия Клен вече 8 дена по горната схема или по-точно по схемата на оня хахо не му помня името (стероидния гуру). Потя се като прасе, ама наистина няма студ, няма жега. Сменям по три тениски на ден. Обаче кръвното ми се качи от 125-80 на 140 на 85. Реших вчера да почина и се чувствах като парцал. Ужас!!! Не искам да си представям колко ще е кофти като го спра. На всичкото отгоре се будя по 5-6 пъти на нощ. По принцип съм голям кафеджия, но сега съм спрял кафето от началото на цикъла. Да ви кажа и нещо друго, непрекъснато съм бил с бронхити, даже по едно време ми казаха, че бил станал хроничен от както пия това чудо се чувствм много добре. Нито кашлям, нито се задъхвам нищо, а хем пуша чат пат. Едно ще кажа със сигурност след цикъла го спирам и до там със забранените медикаменти. Продължавам си на протеин, амино и кретин. Все пак здравето е преди всичко.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1