Жълтъците ?????

Прескочи до:

17.05.06
08:55

[quote author=“Size”]няма бе човек,аз ям по 7 и нищо ми няма,ти от 1 се плашиш.Ако бяха толкова опасни нямаше да е разрешено да се продават яйца.

OK мерси

17.05.06
10:28

[quote author=“wolf_”][quote author=“Size”]няма бе човек,аз ям по 7 и нищо ми няма,ти от 1 се плашиш.Ако бяха толкова опасни нямаше да е разрешено да се продават яйца.

OK мерси

Не му вярвай , че е добре да ядеш по 7 всеки ден.  Е и по 10 да яде на ден не знам какво иска да му стане, рога ли да му израстнат :roll: , а пък за това ”Ако бяха толкова опасни нямаше да е разрешено да се продават яйца”  :lol: просто няма смисъл да се коментира, само ще кажа , че всичко може да бъде отрова зависи от количеството!
Аз ти препоръчвам да редуваш дните , в смисъл  един ден ядеш предимно месо на другия 3-4 цели яица и растителни белтъчини( боб, леща, ядки ) на третия пак месо, на четвъртия млечни продукти извара, сирене, мляко,кашкавал), на петия пак месо, на шестия пак яйца и т.н.  :arrow: всичко това е за източника ти на белтъчини.
Смятам си ме разбрал. :)

SO

17.05.06
12:45

Аз понякога хапвам по 4-5 като съм по гладен и до сега не съм имал оплаквания,но гледам да не прекалявам пък и не ям всеки ден яйца.Иначе до колкото знам за белтъците няма проблем чувал съм за хора който са ядяли по 120 белтъка на ден  :shock:

17.05.06
19:57

[quote author=“red”][quote author=“wolf_”][quote author=“Size”]няма бе човек,аз ям по 7 и нищо ми няма,ти от 1 се плашиш.Ако бяха толкова опасни нямаше да е разрешено да се продават яйца.

OK мерси

Не му вярвай , че е добре да ядеш по 7 всеки ден.  Е и по 10 да яде на ден не знам какво иска да му стане, рога ли да му израстнат :roll: , а пък за това ”Ако бяха толкова опасни нямаше да е разрешено да се продават яйца”  :lol: просто няма смисъл да се коментира, само ще кажа , че всичко може да бъде отрова зависи от количеството!
Аз ти препоръчвам да редуваш дните , в смисъл  един ден ядеш предимно месо на другия 3-4 цели яица и растителни белтъчини( боб, леща, ядки ) на третия пак месо, на четвъртия млечни продукти извара, сирене, мляко,кашкавал), на петия пак месо, на шестия пак яйца и т.н.  :arrow: всичко това е за източника ти на белтъчини.

Амей се колкото искаш и си говори каквото искаш.Аз си правя изследвания на  всеки месец,в момента и по-често и нямам проблеми със здравето. :wink:

17.05.06
21:04

[quote author=“red”][quote author=“wolf_”][quote author=“Size”]няма бе човек,аз ям по 7 и нищо ми няма,ти от 1 се плашиш.Ако бяха толкова опасни нямаше да е разрешено да се продават яйца.

OK мерси

Напълно, мерси :wink:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1