17.05.06
15:43
Какво е дневното количество мазнини, въглехидрати,белтъци и калории които трябва да приема отганизмат ми при 175ръст/62кг/20г ?
П.П.> за начинаещ
Благодаря
Петко К:
Не пускай поредни постове, имаш бутон Edit!
Б. - около 130 грама
В. -около 350 грама
М. -около 60-65 грама
К. -около 2500-3000
да не пускам нова тема да попитам същите работи за мене за да качвам
Ръст-182
Тегло-73
Години-17
Б.- около 150 грама
В. -около 430 грама
М. -около 75 грама
К. -около 3000-3500
За протеините си го смятайте по 1-2 грамам на телесно тегло демек ако си 70 кг трябва да приеме6 наи малко 70 гр протеин .
140 минимум, ако тренираш. Тия 70 грама са достатъчни само за нетрениращ човек.
също и аз да не пускам нова тема да попитам същите работи за мене за да качвам
190см/66кг/17г
19.05.06
16:09
[quote author=“vaseto89”]също и аз да не пускам нова тема да попитам същите работи за мене за да качвам
190см/66кг/17г
Пич за тебе от всичко колкото можеш повече :wink: Може само да избягваш junk foods.
174 / 57 кг / 16 г. :roll:
вместо да спамя излишно после ще задам някои въпроси тук :D
от форума изчетох доста работи и се натъкнах на тази хранителна програма : http://fitbg.hit.bg/bul/dieta14.htm ... Тази програма удачна ли е за човек като мен който може да си позволи макс. 4 тренировки на седмица ?
19.05.06
19:59
[quote author=“DeMoN”]174 / 57 кг / 16 г. :roll:
вместо да спамя излишно после ще задам някои въпроси тук :D
от форума изчетох доста работи и се натъкнах на тази хранителна програма : http://fitbg.hit.bg/bul/dieta14.htm ... Тази програма удачна ли е за човек като мен който може да си позволи макс. 4 тренировки на седмица ?
Мен не ми харесва има много малко въглехидрати повечето от които прости.Тази програма не е за теб по-скоро е за такива които омазняват лесно.Разрови се в раздела има много режими дадени.
а какъв е максимума мазнини, въглехидрати,белтъци и калории които може да приеме тялото ми .. ? Ако ми кажете ще се постарая да си направя собствена хранителна програма.. Смятам да взема и протеин ... Но ме интересува дали да го приемам сутрин с мляко и след трен или преди и след тренировка ??? и дали ще забачка тази програма за която пише че е за начинаещи като мен : http://fitbg.hit.bg/bul/dieta12.htm мерси много отсега !
19.05.06
23:10
Е добре е адските въпроси задавате.Аз ако съм един модератор ще трия на ред :Р.
Сега по темата:Вместо 10000 човека да питате по колко гр. протеин,въглх.,мазнини вземете прочетете раздела за хранене в сайта вижте горе долу какъв тип тяло имате и се ориентирайте към някой режим,чак след като се изчели написаното по въпроса попитайте за това което не ви е ясно.Не може всичко на готово!
[quote author=“Sourcemag”]Е добре е адските въпроси задавате.Аз ако съм един модератор ще трия на ред :Р.
Сега по темата:Вместо 10000 човека да питате по колко гр. протеин,въглх.,мазнини вземете прочетете раздела за хранене в сайта вижте горе долу какъв тип тяло имате и се ориентирайте към някой режим,чак след като се изчели написаното по въпроса попитайте за това което не ви е ясно.Не може всичко на готово!
Точно. Защо трябва някой друг да смята вместо вас? И от къде някой може да знае по - добре от вас от колко ядене имате нужда?
Темата е изчерпана и се заключва.