18.05.06
12:20
много четох и теми и мнения и се обърках защото явно няма ендо мнение по въпроса .
Значи като съм на НВД тренирам 3 пъти в седмицата към 4 следобед с тежести и 3 пъти правя кардио рано сутрин , трябва ли да приемам някъкви прости въглехидрати след трен и след кардиото ?
Някои казват че горенето на мазнини продължава 2 часа след това , други че трябва да се спрат катаболните процеси ...
Кой е оптималният вариант за да се запази мускулната маса , щото малко съм качил и не мога да си позволя да я изгубя ... месеци работа отиват на вятъра .
Разполагам с глутамин , амино , сурватка , глюкоза
Кажете да изясним тоя въпрос за след тренировка
Евала бате и аз зададох подобен въпрос (малко по надоло е в графата), ама наистина е трудно да си направиш извод щото всеки си има свое мнение и го препоръчва но до единен отговор не се стига,но нека да не забравяме че всеки си е прав за него защото едно нещо работи при едни, но не и при други :?
Мен ме интересуваше точно това за 2-та часа след тренировка :?:
Дано накрая да си направим окончателно заключение :wink:
абе след кардио чакаш 30 мин. да ти се нормализира пулса и вкарваш протеин (лесно усвояем - суроватка), 1 час след тва си правиш нормално хранене
без много да му мислиш за хормони, размери и т.н.
Ми добре бате ама мисла вместо тая суроватка да вкарам едни аминоси(та да стане по-бързо) :wink:
организма да не посегне на мускула след това ... другите на същото мнение ли са ?
аз АК ще вкарвам преди а сурватката ще я оставя за след
Абе тия аминосите са задължително преди ама и веднага след кардиото може за да се възтанови мускула :wink:
А и се усвояват по-бързо :idea: