20.05.06
20:03
Много благодаря и на теб че си направи труда :) доста писане е все пак :)
20.05.06
20:32
[quote author=“Sourcemag”]Не е много ефтино ама бива пак,като гледам доста малък процент е протеина...не знам май е по добре 1 кг скайтек...пффф писна ми вече цял ден се чудя ейтука и не мога да реша...имам 100тина лева и се чудя: гейнър ли да е?суроватка ли да е?от двете по малко ли да е?
ако е гейнър кой по точно?
направо се побърках вече :?
Ами ако искаш да качваш си вземи гейнър за преди трен.Препоръчвам ти BioTech Super Gainer 4200.За след трен си вземи 100% Исо Уей пак на баиотек и ако искаш още по-добри резултати млечно яйчния им за преди лягане.
Аз си взех както казах и по-рано в темата Гейнъра млечно яйчния и супер впц и съм страшно доволен.За около 1 месец качих към 2 кг.Да речем половин 1 кг мазно (силно се съмнявам да е над 0.5 кг) това са ми около 1.5 чисто.Все пак всичко си зависи и от тренировката.До сега съм бил бг продукти и резутатите са идвали бавно.От както взимам Биотек съм страшно надъхан и доволен.
20.05.06
22:29
[quote author=“diksi”][quote author=“energymax”][quote author=“diksi”]Аз вчера си взех млечно-яйчен на BioTech. Първите ми впечатления, са че се разтваря много добре (трябват ми точно 5 сек. с миксера) и вкусът.
Еееееех вкусът, - ванилия, все едно ям сладолед.
То друго няма освен ванилия!
Искам само да вметна, че си взех Super WPC с вкус на ягода. Значи има не само с вкус на ванилия.
WPC-според теб diksi -млечно-яичен ли е?
То WPC го има и шоколад,аз говоря за млечно-яйчен който е само ванилия!
20.05.06
22:34
[quote author=“energymax”][quote author=“diksi”][quote author=“energymax”][quote author=“diksi”]Аз вчера си взех млечно-яйчен на BioTech. Първите ми впечатления, са че се разтваря много добре (трябват ми точно 5 сек. с миксера) и вкусът.
Еееееех вкусът, - ванилия, все едно ям сладолед.
То друго няма освен ванилия!
Искам само да вметна, че си взех Super WPC с вкус на ягода. Значи има не само с вкус на ванилия.
Няма да ви отговарям повече на глупостите,нека модераторите да не спинката че този форум заприлича на кокошарник!
WPC-според теб diksi -млечно-яичен ли е?
То WPC го има и шоколад,аз говоря за млечно-яйчен който е само ванилия!
Е какво да се месим .. WPC = whey protein concentrate
Много ясно, че не е млечно-яйчен. Той не е казал друго, просто има малко двусмислие.
20.05.06
22:44
:lol: :lol: ок сори
21.05.06
00:34
[quote author=“diksi”][quote author=“Sourcemag”]diksi,ако обичаш ще препишеш ли съдържанието в 1 доза,че не мога да намеря из нета
Всъщност намерих обаче е на някав странен език и не съм сигурен :?
Super WPC
Serving Size: 25 g
Energy: 418 kj
Calories: 95,8 kcal
Protein: 17,05 g
Carbohydrates: 5,5 g
Fat: 0,6 g
B-Carotine: 2,68 mg
Nicotinamide: 10,27 mg
Vitamin C: 47,50 mg
Vitamin E-Acetate: 4,01 mcg
Vitamin B6: 1,12 mg
Vitamin B12: 0,89 mg
Vitamin B1: 0,72 mg
Vitamin B2 0,72 mg
Folic Acid: 0,19 mg
Biotine: 0,038 mg
Creatine Monohydrate: 10,000 mcg
Taurine: 5,000 mcg
L-Glutamine: 5,000 mcg
BCAA 5,000 mcg
Едно нещо ми е неясно. 10,000 mcg колко милиграма са ?
10000mcg са 10mg :lol:
Реших да питам тук, а да не отварям нова тема.
Ще си купувам суроватъчен протеин на BioTech, но видях че в сайта има 3, които са на почти еднаква цена.
сайта: http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=17
протеините за които става дума са Super WPC, 100% Iso Whey и Ultra Whey Pro.
Ако може да ми кажете кой най-добре да си взема, аз съм се насочил към впц-то :roll:
29.05.06
21:21
[quote author=“vivanov”]Реших да питам тук, а да не отварям нова тема.
Ще си купувам суроватъчен протеин на BioTech, но видях че в сайта има 3, които са на почти еднаква цена.
сайта: http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=17
протеините за които става дума са Super WPC, 100% Iso Whey и Ultra Whey Pro.
Ако може да ми кажете кой най-добре да си взема, аз съм се насочил към впц-то :roll:
Абе който и да вземеш няма да сбъркаш,вземи си впц-то щом си решил,а като го свършиш си вземи ultra whey pro и така.Аз съм пил ултра уей про и съм много доволен.