21.05.06
00:30
Никаде немога да го намеря този геинар,произвежда ли се вобще??А сашто така ми казаха че в него имало Л-Карантин,вярно ли е това??
21.05.06
00:32
[quote author=“The_KiLLeR1”]Никаде немога да го намеря този геинар,произвежда ли се вобще??А сашто така ми казаха че в него имало Л-Карантин,вярно ли е това??
Еми по принцип се продава в магазините,днеска го видях :wink: ,но дали се произвежда все още,незнам.А за Л-карнитина,както се казва-Абе я го има,я го няма.Това количество(ако е истина,че в гейнера има)е толкова минимално,че тялото не може да го усети.
21.05.06
11:51
Значи не ми препорачваш да го зимам ако го намеря някаде,така ли?
21.05.06
12:00
[quote author=“The_KiLLeR1”]Значи не ми препорачваш да го зимам ако го намеря някаде,така ли?
Абе това си е просто един гейнер :wink: Ако искаш да си взимаш гейнер този е един от добрите избори. :wink:
21.05.06
12:04
[quote author=“kazz”]И гейнера си го има и Л-карнитин има в него :wink:
Абе никой не е казал,че няма,ама дозата е толко малка,че нищо няма да усетиш.
21.05.06
12:06
30 милиграма има в една доза, а за да усетиш карнитина ти трябват поне 1500-2000 милиграма ... Да не говорим, че е гейнър и за релеф и дума не може да става :D
Казах ли некаде че е за релеф :?: :!: :?: Аз чета какво питат и отговарям не съм дървен философ и да разтегам локуми.Човкеа ясно и точно пита има ли Л-карнитин не е питал колко има в доза и т.н. Съптветно моя отговор беше да има и това е факт.
21.05.06
12:12
[quote author=“kazz”]Казах ли некаде че е за релеф :?: :!: :?: Аз чета какво питат и отговарям не съм дървен философ и да разтегам локуми.Човкеа ясно и точно пита има ли Л-карнитин не е питал колко има в доза и т.н. Съптветно моя отговор беше да има и това е факт.
Да ама той си е мислил,че може да сваля от тоя л-карнитин(т.е да усети ефект,а това няма да стане от тези 30мг).Така,че вникни в темата преди да пишеш.Чети м/у редовете :wink: 8)
21.05.06
12:12
Твоето мнение пък даже не съм го и чел! Отговорих на 1вия пост. Към теб нищо не съм отправял :shock:
21.05.06
16:13
както каза мансон ти обесни малко за какво искаш тоя геинер.Той си е за качване на маса ама щом питаш за л-карнитин занчи ли че искаш да сваляш защото ако е така покупката на продукта няма смисъл
21.05.06
17:11
Л-Карнетина не пречи на качването на мускули нали ?и смятам че след като момчето пита за гейнър явно иска да качва ,а не да сваля защото тогава би си купил отделно карнетин нали ?
22.05.06
00:04
Искам да качвам да 73кг сам,искам поне 80 да стана до края на лятото,ако може и повече,просто питам за л-карантина защото ми казаха че го има в този геинар и аз много се очудих и затова питам :)