17.05.06
20:45
значи проблема е следния...като правя френско разгъване усещам болка някаде между края на трицепса и лакътната става...от какво може да е :?: дори нещо като пукане при изпъването на лявата ръка :?
мерси предварително
Прави това упражнение след добро загряване,главно като второ ползвай и л.бинтове за лактите при него,нормално е да не го изпълняваш правилно затова загрявай добре лактите! :roll:
17.05.06
22:24
то аз правя гръб и трицепс в един ден и след като направя гърба според мен трябва да са загрели достатъчно обаче... но наи вероятно причината е че го правя неправилно :( не знам дали да не сменя упражнението с някое друго защото при другите за трицепс проблеми няма
Blade , само бинтовете ще помогнат ли ??? питам защото го има сащия проблем . Кажи ако има некви лекарства за този проблем
Ако имате проблеми специално с това упражнение или намалете тежестта или го слагайте за последно.Препоръчително е с налакатници или бинтове, бих ви препоръчал да пиете зелен чай и винаги след тренировка да вземате калций, ако е по-сериозна болката глюкозамин за ставите :!:
[quote author=“BlooD83”]значи проблема е следния...като правя френско разгъване усещам болка някаде между края на трицепса и лакътната става...от какво може да е :?: дори нещо като пукане при изпъването на лявата ръка :?
мерси предварително
Много са ти килограмите явно. Спирай го не го прави има и други упражнения за трицепс. Относно лекарство, има едно българско “Фелоран”-гел мажеш по 3 на ден, ако не помогне вземаш си хапчета - “Фелоран”.
И аз съм съгласен с последното мнение.Всичко е дошло от килограмите с които тренираш.А и самото упражнение е много травмиращо.И при мен се получи същото.Вдигах много тежко и после ме боляха адски лактите.Спри за известно време да го правиш и когато отново започнеш дава го по-леко :) Поне на мен това ми помогна.Хубаво е и да се мажеш с нещо,но това няма да те излекува.
21.05.06
13:29
[quote author=“BlooD83”]значи проблема е следния...като правя френско разгъване усещам болка някаде между края на трицепса и лакътната става...от какво може да е :?: дори нещо като пукане при изпъването на лявата ръка :?
мерси предварително
Това е една връзчица на лакътната става, забравих в момента как се казва, която се възпалява и при мен, и е доста неприятно. Аз я разтегнах от канадска борба преди 6 години и от тогава спрях да правя кофички и фреснско от лег с голяма тежест. Мажи го с обезболяващи кремове и смени упражненията. Прави повече повторения и намали килограмите. Успех
21.05.06
16:24
Пробвай да го правиш с дъмбели и виж дали ще остане проблемът. А под загрявка се има в предвид и загряващите серии с много малки тежести, за да усвойш правилната техника.
http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/BBLyingTriExt.html
http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/DBLyingTriExt.html
23.05.06
00:22
мерси на жсички за отговорите :)