трицепс???

BL

17.05.06
20:45

значи проблема е следния...като правя френско разгъване усещам болка някаде между края на трицепса и лакътната става...от какво може да е :?: дори нещо като пукане при изпъването на лявата ръка :?
  мерси предварително

17.05.06
20:58

Прави това упражнение след добро загряване,главно като второ ползвай и л.бинтове за лактите при него,нормално е да не го изпълняваш правилно затова загрявай добре лактите! :roll:

BL

17.05.06
22:24

то аз правя гръб и трицепс в един ден и след като направя гърба според мен трябва да са загрели достатъчно обаче... но наи вероятно причината е че го правя неправилно :(  не знам дали да не сменя упражнението с някое друго защото при другите за трицепс проблеми няма

17.05.06
22:30

Blade , само бинтовете ще помогнат ли ??? питам защото го има сащия проблем . Кажи ако има некви лекарства за този проблем

18.05.06
11:56

Ако имате проблеми специално с това упражнение или намалете тежестта или го слагайте за последно.Препоръчително е с налакатници или бинтове, бих ви препоръчал да пиете зелен чай и винаги след тренировка да вземате калций, ако е по-сериозна болката глюкозамин  за ставите :!:

18.05.06
12:00

[quote author=“BlooD83”]значи проблема е следния...като правя френско разгъване усещам болка някаде между края на трицепса и лакътната става...от какво може да е :?: дори нещо като пукане при изпъването на лявата ръка :?
  мерси предварително

Много са ти килограмите явно. Спирай го не го прави има и други упражнения за трицепс. Относно лекарство, има едно българско “Фелоран”-гел мажеш по 3 на ден, ако не помогне вземаш си хапчета - “Фелоран”.

21.05.06
12:44

И аз съм съгласен с последното мнение.Всичко е дошло от килограмите с които тренираш.А и самото упражнение е много травмиращо.И при мен  се получи същото.Вдигах много тежко и после ме боляха адски лактите.Спри за известно време да го правиш и когато отново започнеш дава го по-леко :) Поне на мен това ми помогна.Хубаво е и да се мажеш с нещо,но това няма да те излекува.

21.05.06
13:29

[quote author=“BlooD83”]значи проблема е следния...като правя френско разгъване усещам болка някаде между края на трицепса и лакътната става...от какво може да е :?: дори нещо като пукане при изпъването на лявата ръка :?
  мерси предварително

Това е една връзчица на лакътната става, забравих в момента как се казва, която се възпалява и при мен, и е доста неприятно. Аз я разтегнах от канадска борба преди 6 години и от тогава спрях да правя кофички и фреснско от лег с голяма тежест. Мажи го с обезболяващи кремове и смени упражненията. Прави повече повторения и намали килограмите. Успех

ZW

21.05.06
16:24

Пробвай да го правиш с дъмбели и виж дали ще остане проблемът. А под загрявка се има в предвид и загряващите серии с много малки тежести, за да усвойш правилната техника.

http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/BBLyingTriExt.html
http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/DBLyingTriExt.html

21.05.06
17:34

Поне мен лично  си ме боли дори и са дамбели да го правя .

BL

23.05.06
00:22

мерси на жсички за отговорите  :)

23.05.06
20:40

Бих ти препоръчал след като отмине болката да правиш първо разгъване на скрипец и след това френско... :wink: На скрипеца направи 2 загряващи от 30-40 повторения .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1