Гърба+трицепс или +бицепс е по-добре?

21.05.06
16:37

Обикновено вдигам така:
-гърди и бицепс
-гръб и трицепс
Обаче всички ми казват да разменя бицепс и трицепс.
По-добре ли ще е?

Мерси предварително.

21.05.06
17:21

разбира се че треа да ги смениш! ! !

21.05.06
17:23

[quote author=“L1uBo_L3JaNKaTa”]разбира се че треа да ги смениш! ! !

Само ако е бил дълго по една схема(2-3 месеца).Никой не знае как работи при него.

21.05.06
17:27

не е задължително да ги сменяш.ако ги смениш трицепса и бицепса ще бъдат доста по-натоварени от преди.малко ще спаднат и работните тежести.

21.05.06
17:31

[quote author=“Firemaker”]Обикновено вдигам така:
-гърди и бицепс
-гръб и трицепс
Обаче всички ми казват да разменя бицепс и трицепс.
По-добре ли ще е?

Мерси предварително.

Зависи дали тренираш в два последователни дни.Ако е така е по-добре, не задължително е: първи ден гърди+трицепс и втори ден гръб +бицепс.Ако не са ти в последователни дни е добър другия вариант, заради разликата във възстановяването!

21.05.06
17:56

[quote author=“L1uBo_L3JaNKaTa”]разбира се че треа да ги смениш! ! !

От какво пък се “разбира”??...Аз пък казвам, че може и да не ги сменя...зависи от цялата програма и възстановяването...

21.05.06
20:43

Ами аз тренирам от 3 месеца почти и имам напредък навсякъде. На ръцете е най-малък, но има...
Преди като тренирах ръцете ми също бяха слаби.
Не тренирам последователни дни. Горното беше за през ден.

21.05.06
21:22

[quote author=“Firemaker”]Ами аз тренирам от 3 месеца почти и имам напредък навсякъде. На ръцете е най-малък, но има...
Преди като тренирах ръцете ми също бяха слаби.
Не тренирам последователни дни. Горното беше за през ден.

Това означава ли че правиш само тези две тренировки и ги редуваш през ден?

21.05.06
21:49

Не, това правя през понеделник и сряда.

21.05.06
21:56

[quote author=“Firemaker”]Не, това правя през понеделник и сряда.

Щом е веднъж седмично можеш да си продължиш по този начин.Въпросът е да нямаш съседни дни с помощни мускулни гупи.

21.05.06
21:58

Петък рамо и крака.
Мерси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1