22.05.06
00:17
всичко ми е супер на мен но задника ми е голям и отпуснат 6тото си маам яко прости въглехидрати и мазнини без да се ограничавам :)
кажете подходящи упражнения за чистене ...
Ами спри да мааш прости въглехидрати и мазнини! Упражнения, дето да ти помогнат не съществуват.
тук си в грешка. ако си обърнал малко внимание на културистите щеше да знаеш че изтискват задника си и остава само мускула :)
тои се чисти най-накрая това знам със сигорност просто ме интересува конкретно как
каде да прочета ?
пп. Ловя бас че задника се чисти Знам го от интервю с Хрисомир
[quote author=“stoyan_89”]каде да прочета ?
Ами вземи си го изчисти тогава :lol: .
22.05.06
10:16
[quote author=“red”][quote author=“stoyan_89”]каде да прочета ?
Ами вземи си го изчисти тогава :lol: .
първо го стегни после го изчисти
мъртва тяга с изправени крака и много бягане
22.05.06
10:32
Задника се чисти с тоалетна хартия или на биде
22.05.06
10:36
[quote author=“guBak”]Задника се чисти с тоалетна хартия или на биде
Става ли да пратиш филмче хх-ахха-ахха
22.05.06
11:09
ахаххаха абе хора направо ме убивате.............
Защо се чисти най-накрая? Защото като изчистиш всичко най-накрая почваш да смъкваш от там нали :)
Диета му е майката, с упражнения нищо няма да направиш. Сложи си цедка на устата :))
[quote author=“stoyan_89”]пп. Ловя бас че задника се чисти Знам го от интервю с Хрисомир
Обади му се за още едно интервю :) Сега съм болен но след седмица като се видя с него ще го питам как са нещата хах
вие ме зехте на мезе бе хора :( :x :!:
Мансон може да е с диета щото Христомир само каза че го чистел накрая. Но все пак се надявах да има и подходящи опражнения.
Колкото до цедката на остата не мога и да си го помисля ся сам се залисил да кача нещо че бях прекъснал за доволно много време...
пп. прати поздрави на Христо(не го познавам де :) )
22.05.06
21:00
Един “нещастник” по телевизоро беше казал “80 % от успеха е диетата”.Е, послушайте го, човека си разбира от работата! :D
еми аз знам че задник се чисти с тоалетна хартия или ако няма такава с вода .... :D
еми прави клекова , тя стягат задника , прави лег преса с широк разкрач , и наблегни малко на задно берно ...
и не забравяш че се пак за малко дупе трябва да имаш млако мазнини ....
бе то и с хартия става и с вестник списанието е много твърдо :lol: :lol:
но в конкретният случай според мен трябва да се ограничи 100% от мазнини и по малко въглехидрати а за стягането
да пробва с клекове с щанга,при мен специялно доста добре се отразява!
[quote author=“G/Y/M/”]бе то и с хартия става и с вестник списанието е много твърдо :lol: :lol:
но в конкретният случай според мен трябва да се ограничи 100% от мазнини и по малко въглехидрати а за стягането
да пробва с клекове с щанга,при мен специялно доста добре се отразява!
100% е малко пресилено,дори млякото съдържа мазнини,но най вече трябва да ги намали драстично...
26.05.06
13:51
За стягане на задника клековете вършат перфектна работа, лошото е, че и расте от тях, ама няма как:))
Хм... тази тема, не е за извхърляне и не е безинтересна. Защото представете си някой с излючитело добре развито хармонично тяло и .... зад него върви едни увиснал задник. Не е приятно нали.
Тъй като тук се намеква за оформянето му с клякане - та искам да запитам ( да отговоря който знае ) дали то не влияе на всекиго различно. Бях чел някъде ( но не съм сигурен ) - че Арнолд променил начина на клякане и практикувал само клякане с щанга ( тежест ) пред гърди. Това го правел защото другото клякане със щанга на раменете - развивало и правело - седалищните мускули много големи. Разбира се това се отнасяло само за неговя тип тяло.
А един голям задник - дали ще е мускулест или увисал - не е много добре!
01.06.06
20:55
И аз съм чувал, че Арнолд е предпочитал клякане с щанга пред врат. Четох една статия от Ли Хени, в която той обясняваше, че ръстът играе основна роля в избора на клек. За ниски хора и такива със среден ръст, според него, нормалното клякане е идеално, но за високи хора е по-добре с щанга пред врат, защото при тях седалищните мускули се включвали много активно/съответно расте задника/.
За задника върши работа и глутеус-машината, както и нападите, но с по-широк разкрач.
08.06.06
16:00
освен че се качва маса се и “изгъзваш” :) т.е. се получава гръбначно изкривяване.
[quote author=“stoyan_89”]каде да прочета ?
Не спреш ли мазнотиите и да намалиш въглехидратите,просто нищо няма да направиш.А за упражненията - прави клек с щанга,мъртва тяга,лег прес и т.н.
тренировка диета , лишения гадории разни - само на Дева Мария и е дошло от небето :lol: така че отивай да тренираш това което най трудно се постига се постига с най-много труд и лишения