14.05.06
18:13
Мерките ми са следните 178см 66кг и имам проблеми с изоставане на гърдите ! Стажа ми е 14 месеца .Не мога да пока4а масата на гърдите ?!? Програмата ми за гърди е следната :
1.Хоризонтална лежанка 3 по 10
2.Лежанка под ъгъл 40 % 3 по 10
3.Кофи4ки 3 по 10
4.Флаис 3 по 10
10x предварително!
14.05.06
18:16
[quote author=“m0r7aR”]Мерките ми са следните 178см 66кг и имам проблеми с изоставане на гърдите ! Стажа ми е 14 месеца .Не мога да пока4а масата на гърдите ?!? Програмата ми за гърди е следната :
3.Кофи4ки 3 по 10
4.Флаис 3 по 10
10x предварително!
ми от колко време си по тази програма може да се е получил някакъв застой.Виж смени ги малко упражненията
Стига с тия смени на упражнения,те да не са един милион,че ги сменяте за щяло и нещяло.Той не се храни правилно.Как може да е 66кг на 178 ? На него му куца храненето,яж повече.Иначе каквито и упражнения да правиш няма да порастнеш.На твоите килограми трябва да изяждаш поне 140 гр. белтъчини,да не кажа и 160-170.Помисли си дали го правиш това.
15.05.06
11:24
Хехе от каде си сигурен че не се храни правилно?Ами ако е 66кг ама е чист и е с леки кости?12 кила под ръста не са много като се има предвид че при релефно тяло се смята че 10 кила под ръста е перфеткното тегло... :wink:
Ти въобще добре ли си,кое му е нормалното.А и как е нормален а иска да расте.InDaHEad -кака,на теб май много неща не са ти ясни. :wink:
Абееее бая чист трябва да е :roll:
Въпрос на структура, а и все пак, не знаем на каква възраст е. :)
Храната е важна, теглото също, но и рязкото повишаване на второто, не е много полезно, особено при по млади вдигачи, които все още растат. :)
И все пак, човека си е написал, че гърдите му не просперират особено, а не че иска да е с 20 кила по-тежък. :idea:
Да, ако си жена ;). За мъжете стандартите са малко по - други, а тук все пак си говорим за фитнес и бодибилдинг, където са още по - високи.
И аз смятам, че гърдите са му последния проблем. Защо всички се оплакват от гърди? Това е някаква нездрава мания - да имаш големи гърди или ръце. Вижте колко теми има за гърди и ръце и колко за крака или гръб! Според мен не е нормално.
[quote author=“baihu”]Стига с тия смени на упражнения,те да не са един милион,че ги сменяте за щяло и нещяло.Той не се храни правилно.Как може да е 66кг на 178 ? На него му куца храненето,яж повече.Иначе каквито и упражнения да правиш няма да порастнеш.На твоите килограми трябва да изяждаш поне 140 гр. белтъчини,да не кажа и 160-170.Помисли си дали го правиш това.
И аз бих казал същото. Само ще добавя че трябва и търпение.. не може от раз да имаш огромни гърди.
15.05.06
12:09
И кво като е иска да расте значи не е нормален ли...хаха ми той и Рони в един от неговите филми говори че иска да стане по голям....
Да бе верно...ти си супер осведомен...я по-добре му давай акъл ти,че като гледам имаш в излишък... :lol:
Към Петко.К:Прав си наистина...10 кила не са чак перфектното тегло,но поне се смятат за атлетична фигура...ама чак пък за жена...хехе представи си момиче на 1.70 да е 60 килограма...хаха :D ..бая охранена трябва да е :wink:
Ами няма нужда да си представям, понеже редовно виждам такива жени - съвсем нормални са си. Е, зависи и от други неща (като процент мазнини), но не бих ги нарекъл охранени.
За мъж тегло, равно на ръст минус 90, при нормален процент мазнини (8 - 10%) - това е моето разбирането за атлетичност. В случай, че си с много тънки кости - ръст минус 100 ;)
А ако автора на темата иска по - големи гърди, ще му се наложи да качи още някое кило, няма друг начин. Мускулите тежат и не се правят от въздуха.
170см на 50 кила - Таз дама звучи страховито!
Доста хърбаво и кокалесто, освен ако не е с някви
супер олекотени кости. :wink:
Значи,има някой хора които само дебнат да се хванат за някоя дума.Аз казах,че момчето за мен си е слабо и му трябва хубаво,качествено хранене а не смяна на упражнения.А и толкова трудно се качва чисто,че просто няма смисъл да говорим.Ако говорим за натурални начини де.Яж белтъчини и това е.Както ти беше казал и някой по-горе -” и търпение също”.
Зна4и да ям пове4е белтъци така ли?????Ама мисля 4е проблема ми е в горната гърда тя не ми върви :cry: Долната ми е добре ама......горната определено куца :( Ина4е мерси за постовете ви! ! !
За начало не замествай букви с цифри
ASTOR
Аз качих маса на горни гърди като правех първо и 3то упражнение за гърди от полулег.
17.05.06
00:10
[quote author=“NRG52”]170см на 50 кила - Таз дама звучи страховито!
Такава дама е на границата .даже 47-48кг на 170 си е нормално.
абе вие малко сте занижили критериите към момичетата, а?То и без това , на 14-15 години вече рядко да видиш готино - финно маце, щото тиа дюнери, тостери и закуски си ги омитат по 2,3 и дебеелеят та пушелк се вдига.
Какви 170 на 60 кг говорите, като се има предвид, че жените трупат много по лесно мазнини, смятайте какви ще са повечето от тези 60 кг.
17.05.06
00:21
Мда и аз за това говорех....но щом Петко К се кефи на такива “мацки” може и да има и изключения :D
[quote author=“realityman”]Такава дама е на границата .даже 47-48кг на 170 си е нормално.абе вие малко сте занижили критериите към момичетата, а?То и без това , на 14-15 години вече рядко да видиш готино - финно маце, щото тиа дюнери, тостери и закуски си ги омитат по 2,3 и дебеелеят та пушелк се вдига.
Какви 170 на 60 кг говорите, като се има предвид, че жените трупат много по лесно мазнини, смятайте какви ще са повечето от тези 60 кг.
Вярно, и как го определи това? Интересно, колко е нормалното тегло за мен, мъж, 169 см, китка 18 см? Щом толкова лесно ги определяш тези неща?
Заради такива изкривени критерии повечето жени се съсипват с глад и си развалят здравето, за да свалят “излишните” кила. А ако тези кила са мускули, какво правим? Не е ли по - важно как изглеждаш, отколкото колко кила си?
Типовете тяло и метаболизъм важат и при жените, костната структура също, а ако тръгнем да отчитаме и процента мазнини става още по - сложно. Да кажеш колко е нормалното тегло за мъж или жена, без да уточниш тези неща е грешно.
Така че, има жени с ръст 170, за които 60 кг са напълно нормално тегло (даже са слаби), докато други изглеждат добре едва при 50, вярно е.
П.П. Ето ти пример за една “дебелана” - ръст 167.64 см, тегло - 66 кг нормално и 59 на състезание.
http://www.bodybuilders.com/jenniferr_big4.jpg
И още една - http://www.trulyhuge.com/nikki/th7.jpg
http://www.missnikki.com/gallery/nikki21.jpg
157.5 см, 50 - 52 кг.
Според вашите критерии трябва да свалят едно десетина кила?!
Направи повторенията така:първо загряваш хубаво!!! 1ва серия 10 повторения с макс. тежест(тежест с която можеш да направиш 9 повторения!!)на 10то партньор да помага,но да не прекалява! След т’ва 2ра и 3та серия по 8 повторения на същия принцип(т.е. трябва да се стремиш 2рата серия да качиш тежестта,дори да е с килограм-мускулът го усеща!!!!- същото и за 3та серия)
Наклонът за горна част да е около 45 градуса.
Оше ти е много рано да си разделяш тренировката,но ако така си направил прави преди гърдите крака,като последното упражнение задължително е клек със щанга и след това-лег.Това причинява учестено дишане и разширява гръдния кош.Кофичките ги прави с лакти изнесени в страни(иначе се натоварва трицепсът).
Аз бих ти препоръчал вместо Флайс да направиш суперсерийки успоредка+пуловер-ЧУДОВИЩЕН ефект!!!!
И запомни-Гърдите са въпрос на хранене!Всичко е въпрос на хранене :) :) :)
17.05.06
02:07
[quote author=”Петко К”][quote author=“realityman”]Такава дама е на границата .даже 47-48кг на 170 си е нормално.абе вие малко сте занижили критериите към момичетата, а?То и без това , на 14-15 години вече рядко да видиш готино - финно маце, щото тиа дюнери, тостери и закуски си ги омитат по 2,3 и дебеелеят та пушелк се вдига.
Вярно, и как го определи това? Интересно, колко е нормалното тегло за мен, мъж, 169 см, китка 18 см? Щом толкова лесно ги определяш тези неща?
Заради такива изкривени критерии повечето жени се съсипват с глад и си развалят здравето, за да свалят “излишните” кила. А ако тези кила са мускули, какво правим? Не е ли по - важно как изглеждаш, отколкото колко кила си?
Типовете тяло и метаболизъм важат и при жените, костната структура също, а ако тръгнем да отчитаме и процента мазнини става още по - сложно. Да кажеш колко е нормалното тегло за мъж или жена, без да уточниш тези неща е грешно.
Така че, има жени с ръст 170, за които 60 кг са напълно нормално тегло (даже са слаби), докато други изглеждат добре едва при 50, вярно е.
П.П. Ето ти пример за една “дебелана” - ръст 167.64 см, тегло - 66 кг нормално и 59 на състезание.
157.5 см, 50 - 52 кг.
Да де но се пак не става дума за жени занимаващи се с ББ....тия нямат мазнини за това изглеждат добре..но наистина за жена не е нормално да тежи толкова според мене :)
Кви нормални. Ти виж първата кви рамена и кви трицепси има.
Аз не си падам по мускулести жени, нз за вас.
[quote author=“InDaHEad”][quote author=”Петко К”][quote author=“realityman”]Такава дама е на границата .даже 47-48кг на 170 си е нормално.абе вие малко сте занижили критериите към момичетата, а?То и без това , на 14-15 години вече рядко да видиш готино - финно маце, щото тиа дюнери, тостери и закуски си ги омитат по 2,3 и дебеелеят та пушелк се вдига.
157.5 см, 50 - 52 кг.
Да де но се пак не става дума за жени занимаващи се с ББ....тия нямат мазнини за това изглеждат добре..но наистина за жена не е нормално да тежи толкова според мене :)
Незнам за кила и мазнини ама аз такива жени като видя и повръщам моментално...няма нищо женствено според мен...но предполагам е и въпрос на вкус...
17.05.06
10:58
Не то е ясно че всеки му се повръща от такива...но има и жени които по леко се занимават с ББ,само колкото да се стегнат...те например изглеждат мн добре
17.05.06
11:46
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ТАКИВА ДУМИ ТУК
ASTOR
[quote author=“realityman”][quote author=“NRG52”]170см на 50 кила - Таз дама звучи страховито!
Такава дама е на границата .даже 47-48кг на 170 си е нормално.
абе вие малко сте занижили критериите към момичетата, а?То и без това , на 14-15 години вече рядко да видиш готино - финно маце, щото тиа дюнери, тостери и закуски си ги омитат по 2,3 и дебеелеят та пушелк се вдига.
Тази тема стана тотален спам , ама не мога да се въздържа , мой, Петко говори за ЖЕНИ , а не за деца на 14г ...... а да спомена и вкуса на младото поколение чийто представител е и сина ми , той харесва момичета с тегло ръста минус 85 ( 100см -85=15кг) :lol: , ако разбирате какво искам да ви кажа :wink: .
Да, разбираме че или ще си попромени вкусовете или ще има проблеми.
2метрова, тежаща 30кг - wow! / Поне така, както си го написал /
Дори и за дете, тия мерки ми звучат, като болестно състояние.
Може би, синът ти не е много наясно с мерките и килата при девойките, не знам.
40кг на 20годишно момиче, което е над 160см са си визуална и здравословна трагедия, каквото и да си говорим. Дори не искам и да си го представям. :(
17.05.06
13:17
Петко К, ти си дал за пример мадамите от линковете , които са тренирани и са изключение.Масово младите момичетата, аи жени са затластели/и не само те де/ и това не са мои хрумвания, а статистика.
Такива , където си ги постнал линкове, не съм виждал поне в Пловдив.
Ама както и да е.
За костите и % мазнини си прав, обаче отиди на кафе навън и виж колко от момичетата се тъпчат яко и ще пръснат дънките и колко от тях тренират фитнес или джогинг или друг спорт .Хич не им пука , даже сега лятото и щкембетата ще си извадят.
така, че повечето не са за защитаване изобщо, ами да се стегнат и да се оправят. :wink:
[quote author=“NRG52”]Да, разбираме че или ще си попромени вкусовете или ще има проблеми.
2метрова, тежаща 30кг - wow! / Поне така, както си го написал /
Дори и за дете, тия мерки ми звучат, като болестно състояние.
Може би, синът ти не е много наясно с мерките и килата при девойките, не знам.
40кг на 20годишно момиче, което е над 160см са си визуална и здравословна трагедия, каквото и да си говорим. Дори не искам и да си го представям. :(
:lol: Явно не си ме разбрал! Я ми кажи колко трябва да тежи едно дете при височина 100см или пък колко да е високо при тегло от 15кг ,да не те обърках нещо :wink: , а сина ми тежи към 17кг, но все пак е момче и прилича на баща си :) , а и ние говориме за 4 годишни мацки все пак :wink: .
А пък това с 200см тежаща 30кг направо ме разби :lol: :lol: :lol: . Е признавам си , че ми отне малко време докато вникна в мисълта ти, 100+100=200см и 15кг+15кг=30кг :idea: .
Е това ми харесва на този форум, че си говорят хора от различни възрасти като равни(иначе кога бих разговарял с дете на 13-14г. така както тук) и човек може да си спомни кви ги е мислил навремето :) .
Абе и на мен ми се стори откачено, ама а де...
тегло = ръста - 85 ги изкарва доста дебелички май
а по 15кила на метър височина(от уточнението в скобите) ги изкарва някакви зверски анорексички :)
Имам няколко колежки, които имат доста добри фигури и са над 170см, ама не ми е удобно да ги питам с колко над 85 кила са... :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Ако е от гена ми е много кофти да ти кажа,че нищо не можеш да направиш поне при мене е така.Кво ли не съм опитвал постоянно сменям тренировките-никакъв ефект!е хубаво пак,че имам некви гърди де...
22.05.06
11:22
ще спрете ли спама ?
не мисля че на някой му пука колко тежи ако изглежда яко .
кг не важат ВИЗИЯТА Е ВСИЧКО .
всеки от нас знае как изглежда една красива жена , не мисля че представите ни за такава се различават много :roll:
така че спортие за простотии .
А до момчето 66 на 178 ... ми земи наблегни на папането
тооо гърди се праят както и ръце обзалагам се че ръката ти нее над 35 !
... не вярвам гърдите да изостават просто целия си малак и ако имаш кофти генетика демек мускулите са захванати малко гадно това имам предвид и гърдите ти не изглеждат добре то не значи че изостават.
[quote author=“m0r7aR”]Мерките ми са следните 178см 66кг и имам проблеми с изоставане на гърдите ! Стажа ми е 14 месеца .Не мога да пока4а масата на гърдите ?!? Програмата ми за гърди е следната :
3.Кофи4ки 3 по 10
4.Флаис 3 по 10
10x предварително!
и аз така праа ма нема ефект
а другаде как си качил за тези 14 месеца?- колко си годишен и колко си порастнал за тази 1.2 година тренировки
30.05.06
20:30
[quote author=“TREVATA”][quote author=“m0r7aR”]Мерките ми са следните 178см 66кг и имам проблеми с изоставане на гърдите ! Стажа ми е 14 месеца .Не мога да пока4а масата на гърдите ?!? Програмата ми за гърди е следната :
3.Кофи4ки 3 по 10
4.Флаис 3 по 10
10x предварително!
и аз така праа ма нема ефект
Няма ефект защото са много упражненията- това са упражнения които културистите ги правят преди състезанията- ти с 1 година стаж праиш 4 упражнения за една мускулна група-ахахха е ми просто претренираш бе момче и не само няма да растат но и ще се смаляват- най-добре за покачване на маса наблегни на кофи с тежест на кръста- 8 повт без тежест, 2х6 с 10 кг на кръста- и това го съчетаваш с клек преди това и пуловер 20-30 пъти само с лоста :wink:
До “тревата” махни тея нациски символи и кръстчета, за Воленчо може ама без кръстчетата :evil: