Animal stack

Прескочи до:

19.05.06
19:48

Здравейте,билдери
Искам да ми кажете всичко за Animal stack-добър ли е?,странични ефекти,кога трябва  да се пие?Моля да пишат тези,които са го пили!!!БЛАГОДАРЯ!!! :wink:

19.05.06
19:56

То май вече не го продават,поне аз от бая време не съм виждал(за Бг говоря)

19.05.06
21:00

[quote author=“murdera”]То май вече не го продават,поне аз от бая време не съм виждал(за Бг говоря)

Абе продават го,но го няма навсякъде :wink: Това са прохормани и естествено от него ще има доста добър ефект :twisted:

EN

20.05.06
17:32

аз мисля да си поръчам от САЩ две кутии Animal Mstack,за след летния период,ама се чудех кое е по добро Animal Mstack или Animal Stack?

21.05.06
11:22

manson искам да видя твоето мнение относно въпроса ми за Animal Stack?

[quote author=“no_fate”]manson искам да видя твоето мнение относно въпроса ми за Animal Stack?

Тук съм писал малко, има дискусии, прочети ги:

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15064&highlight=stak
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=14539&highlight=stak
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=10710&highlight=stak

Не съм пил и затова се въздържам от коментар, пък се искат поне 18 години за такова нещо.

[quote author=“energymax”]аз мисля да си поръчам от САЩ две кутии Animal Mstack,за след летния период,ама се чудех кое е по добро Animal Mstack или Animal Stack?

“ти да не сииии луд?” както се казваше в една реклама на Пепси  :D
5-6 човека от форума сме го пили, включително и аз, 1 доволен няма! Изхарчих 100 кинта за протеини и нищо не направих! Може би Стак2 е по-добър, но и той е без прохормони и не се знае.

Лошото на Анимал е че има от всичко, но в минимални дози и нищо не постигаш. Ако намалят разнообразието пък засилят дозите, тогава ... ооо тогава  :lol:

21.05.06
12:27

manson,а какви може да са страничните ефекти от прохормоните???

21.05.06
13:26

[quote author=“no_fate”]manson,а какви може да са страничните ефекти от прохормоните???

Еми не са малко,потърси в google.com.Иначе имат подобни странични ефектни,като на стероидите,само че по-слабо изразени,разбирасе. :wink:

[quote author=“no_fate”]manson,а какви може да са страничните ефекти от прохормоните???

Като от стероиди, но по-слабо изразени. Мен лично ме съмнява дозите да са толкова големи, че да се проявят негативите, но все пак е хубаво да го знаеш.

21.05.06
13:48

не разбирам ништо от стероиди,но знам че със стака се правят цикли и в такъв случай не трябва ли да се взимат някви протектори???

EN

21.05.06
14:09

manson-незнам,може пък да ми се отрази добре,я кажи ти ако беше на мое място какво би си поръал да ти донесат от САЩ?

[quote author=“no_fate”]не разбирам ништо от стероиди,но знам че със стака се правят цикли и в такъв случай не трябва ли да се взимат някви протектори???

И аз не разбирам от зоб, но стакът не е толкова силен колкото си мислиш. vanisher е вземал Стак и е доволен, може него да питаш.

energymax, доста работи определено, жалко че нямам възможност .... като се замисля първо бих пробвал нещо NO защото такова не съм пил до сега  :cry:

21.05.06
17:44

абе някой беше писал,че има опасност от ароматизация,от това ме е страх

EN

21.05.06
19:18

[quote author=“no_fate”]абе някой беше писал,че има опасност от ароматизация,от това ме е страх

аз от ДХЕА нямах проблем

22.05.06
17:41

manson ти не знаеш ли кога се пие стака???

[quote author=“no_fate”]manson ти не знаеш ли кога се пие стака???

Не, но намерих 8)
Take one pak daily, 45 minutes prior to exercise. Cycle this product for maximum results following a schedule of three weeks on and one week off. Do not take more than two paks in any 24 hour period.

22.05.06
19:22

а виждал ли си да го продават?нали не е спрян от производство?

Мисля, че е спрян вече. Късмет ще е ако си го намериш  :wink:

22.05.06
21:33

преди малко си писах с едно момче,което държи магазин за добавки в стара загора и ми каза ,че стака вече не се произвежда :cry:  и ми предложи m-stack,който бил по-добър от стака :wink:
кво ти мнението за m-stack :?:

SI

22.05.06
22:00

Естествено, че ще ти каже, че е по-добър за да си го купиш. Не съм ги пил тези стакове, но Анимал Стак беше с прохормони и в САЩ му забраниха производството мисля.

22.05.06
22:11

Някой пил ли е m-stack-а ...я кажете как е...и на мен ми е интересно...?

ЕДИТ: Грешка...за Стак2 питам...не М

23.05.06
00:12

[quote author=“Steve”]Някой пил ли е m-stack-а ...я кажете как е...и на мен ми е интересно...?

Еми напиши m-stack в http://www.bb-team.org/forum/search.php и ще разбереш :!:

24.05.06
12:26

значи твърдо съм се решил да взема нещо от Animal серията и след като разбрах,че стака са го спрели се колебая между m-stack и stack2.кое от двете ще ми свърши повече работа?
manson искам твоето мнение 8)

От тези за маса най-добро ми се струва Стак2 - заместителят на Стак, но без прохормони. Не съм пил, вижте из форума, може нещо да е писано.

24.05.06
16:13

manson,прочетох някои твои постове и разбрах,че си пил m-stack и не си доволен за това ще си взема stack2 дано има файда :lol:

AN

25.05.06
00:44

тези анимал пости всичките са супер тъпи. Поне на мен грам не ми действат, а от стак с прохормони видях някакъв минимален ефект, който грам не си струва парите.

25.05.06
19:16

Ами не си видял, щото дозите са малки ;) Особено ако си по-тежък.... ако направиш проверка тия Nor-Andro в какви дози трябва да се пият и в “дневната доза” на AS колко има.... ще паднеш да се хилиш... зат’ва не очаквай както големи положителни, така и отрицателни ефекти... бях чел в някакъв западен форум за пич, дето експериментирал (че за тях 30$ не са пари).... чак на тройни дози всеки ден започнало по-силно действие... само дето не помня да видях да е писал за странични (д)ефекти...

Аз лично от единственият ми прием на AS (преди години) усетих само по-лесно възстановяване.... туй то....

25.05.06
19:52

Значи тъй като ме убедихте че от стаковете няма да има голяма файда
реших да си купя stack2,но към него да прибавя и дхея :wink:
Какво мислите по въпроса???

25.05.06
19:57

Аз ти се чудя.... при тия цени... за к’во ти е тоя Stack2? Това са някакви 100лв+ измислици, които може и да си струва да ги купиш за 28.95$ в USA, ама за 100лв в България можеш да вземеш доста по-интересни неща и да ги “Stack”-неш.... и ефекта да е по-голям... :)

Вярно, в “комплекта” има доста интересни съставки, ама.... при тая цена.... едва ли ще оправдае тия 100-120лв, които ще дадеш за 20 дни... да имаше действието на зоб, че да има някаква логика да го купиш....

Единствено ако си го докараш за 50лв (29$) от USA съм съгласен... иначе нема сми... но това е само мое мнение все пак :)

25.05.06
20:08

И аз тва казвам че само от стака няма да има голяма файда,но в комбинация с дхея 8) А относно парите ще ги прежаля.Ако ще правя нещо да го правя като хората :wink:

25.05.06
20:14

Еми кат ше правиш давай направо зоб (това на майтап)...... що ше си играеш на дребно....

Щото 120лв. Стак2 и 30-40лв DHEA…. ти за толкова направо един цикъл Станабол или нещо такова направо...  :roll:

Момче, вземи си протеин, Креатин, ZMA и ако имаш пари (за прежалване) и Глутамин... поне знаеш какво пиеш и що го пиеш.... а не alpha glycerylphosphorylcholine 50mg или avena sativa extract: 250mg и mucuna pruriens extract: 250mg…. глупости на търкалета....

Вместо да си купиш основни и доказали се продукти, които ще ти свършат работа, ти се мяташ на нещо, дето не е ясно как ще ти подейства.... да не говорим, че пак ще ти трябва протеина и т.н.... това ми звучи кат ония, дето казал - аз да си купя зоб, другото нема нужда...

Значи видях, че си твърдо навит да купуваш Анимал и затова ти отговарях конкретно, но все пак да кажа нещичко, понеже гледам си почнал да се колебаеш:

Креатин Нутрим/БайоТек 200 гр - 20 лева
протеин Сайтек/БайоТек 1000 гр - 42 лева
Гейнър Юнивърсъл 2х1,5кг = 58 лева

Общо = 120 лева

Стакът струва 116 лева, обаче към него е хубаво ПОНЕ протеин да пиеш .. това го оскъпява още.
Вземи горния “стак” - от опит говоря - ефектът ще е много по-голям! Анимал е абсолютен парадокс - рекламират огромни дози и т.н., но работата е там, че дозите са големи като общо количество, но като доза от определено вещество са минимални - там е проблемът. Вземай 3 неща обаче на макс и ще видиш как физиката ти се променя!

25.05.06
21:58

Пичове забравих да изясня,че освен стака и дхеата ще пия суроватката на optimum и някви АК.а креатина за лятото е неподходящ за мен щот искам да качвам чисто.
сега пия суроватката на champion nutrition и като я свърша ще ги зема тия неща 8)

25.05.06
22:22

Ae ако си решил го взимай тоя Стак... са няма насила да те отказваме я... но просто ще сгрешиш.... но това и сам ще го видиш след 20 дни употреба на Стак-а... тогава ше си приказваме отново ;)

25.05.06
22:35

незнам може и да си прав,но ме съмнява в комбинация с тея неща,които изброих да няма резултат.дори да взимам само суроватката на optimum nutrition ще има файда,а да не говорим когато я взимам с  stack,dhea и АК  :wink:

25.05.06
23:18

[quote author=“no_fate”]незнам може и да си прав,но ме съмнява в комбинация с тея неща,които изброих да няма резултат.дори да взимам само суроватката на optimum nutrition ще има файда,а да не говорим когато я взимам с  stack,dhea и АК  :wink:

Пробвай я,шом имаш пари,давай,какъв е проблема 8) .За мене тази комбинация е перфектна,няма какво повече да кажа.

П.С Взимай по 4пъти на ден протеин и ще видиш как се променяш за 1месец.Кантара не трябва да те раководи,нека метарът и огледалото бъдат твойте стимулатори.

26.05.06
00:48

[quote author=“no_fate”]незнам може и да си прав,но ме съмнява в комбинация с тея неща,които изброих да няма резултат.дори да взимам само суроватката на optimum nutrition ще има файда,а да не говорим когато я взимам с  stack,dhea и АК  :wink:

Колега като кон с капаци си :) вземи си към това и NO-Xplode като си почнал поне наистина да има фаида. Даже вземи едно и на мен, че като гледам се чудиш как да си изхарчиш парите, пък ми се иска и аз да го пробвам  :roll:  :lol:

JI

26.05.06
07:43

120 лева са си 24+ кг пилешко ей тва ше има по голям ефект кат го комбинираш със яко блъскане таман пак за 20 дена шти стигне .

26.05.06
09:51

Ти недей дава ъкъли :evil: на мен пилешкого ми е осигурено :wink:
А за дхеата някой знае ли колко време трябва да се взима и по колко мг на ден :?:

26.05.06
11:48

[quote author=“JiVk0”]120 лева са си 24+ кг пилешко ей тва ше има по голям ефект кат го комбинираш със яко блъскане таман пак за 20 дена шти стигне .

Абе човека ви говори за стакове,дхеа,вие му говорите колко пилешко щял да си вземе за тия пари :? .Ако искате да му помогнете в избора му напишете какво е добре да добави или да извади от комбинацията,а не колко пилешко може да си купи.Еми айде тогава всички да зае*ем добавките,и да си купуваме само пилешко :lol:

26.05.06
11:52

Ем аз по горе му препоръчах какво да си вземе. До сега не съм чул някои да е недоволен... Ама тои като е дебела глава  :wink:  нека си земе ДНЕА. Дано обаче поне прочете на Ред темата http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16520 :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1