Търся филми за български Културисти!

CA

23.05.06
14:55

Ако някой знае филми за български Културисти да се продават или да ги има в нета да каже?

Виж на Христомир Христов филма “Препрограмиране” Има го в дата.бг. В този раздел най-отгоре има тема със всички филми!

CA

23.05.06
15:23

[quote author=“manson”]Виж на Христомир Христов филма “Препрограмиране” Има го в дата.бг. В този раздел най-отгоре има тема със всички филми!

Освен този за Христомир ме интересуват и други Бг културисти. Ще съм ви много благодарен!

23.05.06
16:53

[quote author=“cam2body”][quote author=“manson”]Виж на Христомир Христов филма “Препрограмиране” Има го в дата.бг. В този раздел най-отгоре има тема със всички филми!

Освен този за Христомир ме интересуват и други Бг културисти. Ще съм ви много благодарен!

аз лично не знам освен на Ицо филма някой друг наш билдер да е снимал филм.Ако някой знае да каже макар че се съмнявам

23.05.06
17:19

Секул Камберов е снимал но незнам точно кога ще излезе  :)

24.05.06
10:46

[quote author=“Riddic”]Секул Камберов е снимал но незнам точно кога ще излезе  :)

Това, което намерих в data.bg за Секул е:

Снимки на Секул
Да бъдеш шампион - рекламка

Освен това единственно съм виждал видеото на Христомир.

25.05.06
00:01

Ето ви линка кам презентацията на Секул дано останете доволни на мене много ми хареса :

http://misstiboy.data.bg/Sekul%20Kamberov%20-%20Da%20badesh%20shampion%20-%20fitnes%20bodybuilding%20kulturizam.avi

28.05.06
07:25

филма с Христомир нещо не го виждам ако може линк да ми дадеш

28.05.06
17:17

[quote author=“dimityr”]филма с Христомир нещо не го виждам ако може линк да ми дадеш

Eто бе младеж търси по усърдно  :D
http://torrents.data.bg/details.php?id=27171&hit=1

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1