23.05.06
14:55
Ако някой знае филми за български Културисти да се продават или да ги има в нета да каже?
23.05.06
15:12
Виж на Христомир Христов филма “Препрограмиране” Има го в дата.бг. В този раздел най-отгоре има тема със всички филми!
23.05.06
15:23
[quote author=“manson”]Виж на Христомир Христов филма “Препрограмиране” Има го в дата.бг. В този раздел най-отгоре има тема със всички филми!
Освен този за Христомир ме интересуват и други Бг културисти. Ще съм ви много благодарен!
[quote author=“cam2body”][quote author=“manson”]Виж на Христомир Христов филма “Препрограмиране” Има го в дата.бг. В този раздел най-отгоре има тема със всички филми!
Освен този за Христомир ме интересуват и други Бг културисти. Ще съм ви много благодарен!
аз лично не знам освен на Ицо филма някой друг наш билдер да е снимал филм.Ако някой знае да каже макар че се съмнявам
Това, което намерих в data.bg за Секул е:
Снимки на Секул
Да бъдеш шампион - рекламка
Освен това единственно съм виждал видеото на Христомир.
Ето ви линка кам презентацията на Секул дано останете доволни на мене много ми хареса :
http://misstiboy.data.bg/Sekul%20Kamberov%20-%20Da%20badesh%20shampion%20-%20fitnes%20bodybuilding%20kulturizam.avi