22.05.06
20:21
Та , ако сте забеляза ли повечето младежки клубове по всички спортове спират тренировки през лятото. Обесниха ми че го правят защото през лятото костите растът.От тук идва извода че не трябва да се тренира лятото.Това лято аз заявявам че спирам с залата ( не че на някои му дреме) и започвам плуване и таеклондо защото се надявам на още 5 сантиметра.Искам да попитам някои вярва ли че това е истина и дали е правелен подхода които аз предприемам ??? дано да сте ми разбрали правелно темата
Истина ли е ? Как мислите?
22.05.06
20:23
На мен пък костите ми растът и през зимата.Това са глупости.Лятото растът по-бързо може би ,защото от слънцето си набавяме така нужните ни за растежа витамини д3 и А, но аз ги пия през зимата и си раста по всяко време.Изобщо, ако си в растежна възраст растеж по всяко време.Независимо от сезона.
22.05.06
23:11
[quote author=”Аdmin”]
Та , ако сте забеляза ли повечето младежки клубове по всички спортове спират тренировки през лятото. Обесниха ми че го правят защото през лятото костите растът.От тук идва извода че не трябва да се тренира лятото.Това лято аз заявявам че спирам с залата ( не че на някои му дреме) и започвам плуване и таеклондо защото се надявам на още 5 сантиметра.Искам да попитам някои вярва ли че това е истина и дали е правелен подхода които аз предприемам ??? дано да сте ми разбрали правелно темата
Истина ли е ? Как мислите?
Ааа не ви ли омръзва ее...Откаде ги изкопавате все такива..
23.05.06
12:18
лятото спират повечето да тренират щото едно че е неудобно в тея жеги пак и друго че мн по трудно се качва.Пак и е добре мускула да почине извстно време, ако се тренирал цяла година
23.05.06
20:40
Хубаво е да се почине 1-2 седмици, но не и цяло лято. Пълна глупост според мен.
23.05.06
20:49
[quote author=“sideways”]Хубаво е да се почине 1-2 седмици, но не и цяло лято. Пълна глупост според мен.
Зависи на някои им се отразява много добре, но някои пък не могат да наваксат после.
да бе много е зор след почивка да се бутнеш в залата :P иначе лятото се засилва метаболизма и затова може би се е явило такова твърдение незнам... аз си раста и лятото 8)
24.05.06
12:33
Е добре по тази логика,тези който ходят на фитнес с цел покачване мускулна маса,лятото трябва да им е почивен сезон ли...заради изпотяването и загубата на маса... недейте да говорите глупости,всеки сезон е единообразен и има неговите + и -....
24.05.06
12:40
аз лично лятото спирам за 1 месец може и повече, и мускула си почива мн добре, без да се губи масата.И след това като подновя качвам мн рязко и кг и размери.
24.05.06
13:14
От най- (... нека го кажа по-меко) смешни твърдения във форума! Колкото по-топло, толкова по-високи? Тогава един въпрос:
Защо скандинавците са едни от нациите с най-висок среден ръст, а знаем колко “топло” и “дълго” е лятото там! А точно народите, живеещи по Средиземноморието и радващи се на дълго и горещо лято са с нисък среден ръст? :lol: :lol: :lol: Интересно! Да не би да важи точно обратната зависимост? :lol: :lol: :lol:
Вие искате да растете аз пък не мога да спра да ръста ,а не искам да съм някав бастун 2 метра :wink:
24.05.06
14:24
Aми тренирай лятото! :lol: :lol: :lol:
24.05.06
14:28
Аз израстнах точно зимата ... ~10 см ... и ми станаха шлатери на колената ,не можах да тренирам половин година.А иначе според мене по сяко време може да се израсте (да станеш лонгур :D ).
24.05.06
17:04
Глупости...
24.05.06
17:23
Мда това определено изчерпва темата.
Според краля -
Рони е тренирал в страшна жега преди години, особено в летните непоносими горещини.
Как мислите
когато е по топло дали мускула влиза в анаболен режим много по бързо с по малко разгряване?