24.05.06
16:18
:oops:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:27.
24.05.06
16:20
Никакъв глад! Нисковъглехидратна диета с повече течности и спорт!
24.05.06
16:26
Аз съм качила доста ии
Преди съм го правила ама беше преди 4-5 години. Мног се измъчих, но успях. СЕГА ОБАЧЕ СЪМ НА 27 И НЕ ЗНАМ
24.05.06
16:42
Потърси във форума за НВД
Направи си диета с нисък прием на въглехидрати и висок на протеин, зеленчуци и вода.
Вкарай 5 карио тренировки в седмицата. Не приемай въглехидрати след 17 часа, пии много вода. Добави една-две добавки.
Отдели си 2-3 дена и прочети сайта и повечко теми от форума и виж другите какви диети ползват. Колко имаш да сваляш? Кажи си кг, стаж и т.н.
Impossible is nothing!
24.05.06
16:56
[quote author=“manson”]
Impossible is nothing!
Just do it!
И махни този ефедрин няма смисъл да рискуваш... :? иначе останлото ти го каза мансон
24.05.06
16:59
Чела съм доста и имам богата култура по отношение на диетите. Но имам проблем и еинаги съм “или всичко или нищо”. Пробвал съм преди време пак с добри диети, но баваното топене на кг ме изнервя. Преди 5 год бях качила 20 кг! И за месец с ефедрин(+АСПИРИН) и яки тренировки и ГЛАД; свалих 23кг. Обаче честно да ти кажа ходех, като ударен самолет. Пиех от бълг. ефедрин( на Софарма). И точно на края го спряха. И като нямаше от къде да намеря, едва ходех...
Сега съм качила 43 кг!!! и то само за 1 година. Бях в болница, имах камък на бъбрека и извидях много мъки. И взех, че изпаднах в едно състояние при което въобще не ми пукаше дали качвам или свалям.
Тренирам от както се помня. От 6 годишна до 16 класически балет. След това започнах с фитнес и стречинг и така допреди 1.5 година, когато спрях И УЖАСНО СЪЖАЛЯВАМ, толкова колкото за нищо друго в живота ми. По принцип имам мног здраво и гъвкаво тяло, издръжлива съм. Но сега ми е толкова тежко, че ме болят мускулите и ставите
24.05.06
17:23
43кг :? Колкото по скоро започнеш толкова по добре.Пак казвам ефедрина изобщо го забрави.Когато гладуваш организма ти иска да се запаси затова не изгаря мазнините а мускулите първо,което не е добре затова са измислени НВД.
24.05.06
17:24
Като видя заколко кг стана ти призля сигурно. Ох, ще умра.
Имам нужда от подкрепа..
24.05.06
17:26
Еми доста е,аз по принцип нямамопит със свалянето,но според мен може да се постигне всичко просто ще трябва време.Само гледай да не си докараш други проблеми с този глад и ефедрин.
24.05.06
17:30
Имам и друг проблем- не мога да живея без месо и шоколад. И само когато см на пълен глад не ги употребявам . А камъкът, който имах бе калциев фосфат(т.е оксалоксалатно-фосфатен). Това автоматически забранява употреба на месо често. Но ето на, като ти кажат ” не” , започваш като не виждал. А за гладуването: изчела съм доста.Първо се разграждат токсините, след това мазнините и накрая белтъците,но не трябва да се допуска. Изследвал го е през целия си живот проф. Николаев и е написал доста трудове. Та там доказва, че организма разгражда тъканите по степен на важност.
Само на вода мога, само на тренировки+диета също. Но искам на вода и тренировки. Ужас...
24.05.06
17:32
Утре ще пиша още, че сега свършвам работа и си тръгвам. надявам се да ми помогнете
25.05.06
09:41
Мен ли питаш?
купи си LIPO 6, L-carnetin i hrom picolinat 5-8 литра вода на ден тренирожки всеки ден 30 -45 мин кардио хранене 6 пати на ден по 100 грама храна 60/40 протеин бъглехидрати през 1 вата седмица и намаляш процената въглехидрати за сметка на протеините до достигане на 90/10 процента съотношение ! Успех аз с подобна диета и добавки сжалих за 1 месец 12 кг!
25.05.06
11:46
Много блгодаря.
Белтъчини не знам само... Много не трябва да употребявам след тоя камък, където имях. Имам много висок хемоглобин, а това е хем добре, хем не.
А хром Пиколинат ка действа, кави странични ефекти има? Липо 6 подходящоли е за жени- да не взем да космясам?
25.05.06
16:10
Това са хранителни добавки те нямат странични ефекти.Никой във този форум не би ти препоръчал “забранени медикаменти”.Успех!
Подпомага, както качването на мускулна маса, така и изгарянето на мазнините. Дневните количества които трябва да се приемат са от 200 до 300 mcg.
26.05.06
09:07
Не ме притесбява да ли са забранени:) Аз искам само да се отърва от тези кг
А тази добавка щом гори мазнини е добре, но мускулна маса... не не. Имам доста и то особено на краката- с тоя балет токова години и тичане. Като обуя високи обувкии краката ми се насичат доста( а аз искам по-малко0) Та затова трябва да сваля мазнините и поне 20% от мускула
26.05.06
12:01
ти ако не тренираш силово мускули няма да качиш,а като си на диета и от тях ще свалиш
[quote author=“exhausted”]Мен ли питаш?
Да,теб питам,това да си го помислиш,че и да си повярваш или не си изобщо на вътре с нещата,или не мислиш трезво.
26.05.06
22:02
[quote author=“tpd”]
Ефедрин+Глад( само на вода)+Спорт
Има всякакви форми на мазохизъм... :lol:
тази е сред най-лошите
26.05.06
23:44
Вижте анкетата 0:21 NO COMMENT просто :lol:
по здрави
[quote author=“shadow_master”]Вижте анкетата 0:21 NO COMMENT просто :lol:
по здрави
0:22 :lol:
Не се подлагай на глупави мъчения :wink:
29.05.06
12:56
[quote author=“Size”][quote author=“exhausted”]Мен ли питаш?
Да,теб питам,това да си го помислиш,че и да си повярваш или не си изобщо на вътре с нещата,или не мислиш трезво.
Нещо май бъркаш темите. и аз твое сведение съм го правила преди години, но тъй като е минало доста време, не знам дали ще се справя.
И ако обичаш, ако не можеш да ми дадеш съвет, не ми пиши глупости. И вземи се стегни, че си доста хилав на снимката:) и “навътре” е една дума:)
От глада трябва да се откажеш.... дам, на глад ще стане най-бързо общото сваляне на килограми.. но като усещане ще си много зле... ще изпаднеш в постоянно катаболно състояние и организма ти ще се яде (мускул) за да може да се поддържа... ще гориш и мазнини, обаче най-много да си повредиш яко органите...
Преди седмици гледах в “Пълна Промяна” за един пич, дето от 175 кила за една година станал 70… и сега е с егати уврежданията заради тоя глад...
Глада не помага никога, само вреди.... 3-5 дни някаква версия на контролиран глад.....евентуално може... но да го правиш по-дълго време, че и да вкараш ефедра... не знам тоя спорт как ще го правиш без нужната енергия... а ако мислиш, че тялото ти ще гори на 100% ефективно мазнини, че да си осигурява енергия... напротив... колкото повече продължаваш така, толкова по-трудно ще гориш мазнините, щото без външно добавяне на хранителни вещества тялото ти ще мине в авариен режим и ще гледа да си пази мазнините за да има по-дълго време да се “храни”.
Общо взето избраният от теб режим е крайно неправилен и нездравословен...
НВД + суплементи ще даде много по-добър ефект... с тая ефедра най-много да откачиш...
29.05.06
14:27
Оххх, благодаря ти за помощта. А мислиш ли, че за 3 месеца мога да сваля толкова много килограми? Просто ще умра вече. По-горе ми писаха за някои добавки за сваляне, ти какво ще ми предложиш?
Отново много благодаря
29.05.06
14:36
[quote author=“Honzik”]Глада не помага никога, само вреди....
Туй някои хора никога няма да го разберат...
[quote author=“exhausted”]А мислиш ли, че за 3 месеца мога да сваля толкова много килограми?
Колко искаш да сваляш - здравословно и качествена за 3 месеца може max към 12-5 кг .. по нагоре просто минаваш в друга категория ...
За 3 месеца можеш да свалиш около 10 кила много чисто и за постоянно... с една правилна диета и кардио дейност и малко фитнес (за стягане на кожата и мускулите).. повече килограми може да се свалят, но ще е повече за сметка на мускула... предполагам, че около 20кг. с много точно и стриктно извършена диета и спорта са постижими...
Относно “добавките” - не гледай на тях като на манна небесна... те само подпомагат процесите, които се опитваш да направиш... т.е. в твоя случай изгарянето на мазнини... след като говориш за ефедрин вероятно си запозната с ефекта, който прави... ако имаш възможност си намери по-новият вид E/C/A Stack на основата на Synephirine (доста от вредните неща от ефедрата ги няма, но е и малко по-слабо) - доста ще подпомогне изгарянето на мазнини...
Общо взето тия 40 кила са сериозна работа за сваляне, но не е идейно да си задаваш точен срок за постигане на резултата... в смисъл, че примерно 5кг. е много по-лесно да ги “прецениш” кога ще ги свалиш... виж 40 си е друго нещо... просто се придържай към диетата, която избереш и подходящите суплементи и не се плаши да пиеш дори протеин... защото няма смисъл да загубиш и много мускул покрай мазнините, определено няма да се чувстваш добре... но за глада забрави... това не е решението.
Така че виж в разделите за жени за някоя диета, която да ти подхожда на теб като вкусови възприятия и започни да я спазваш... и не се опитвай да послъгваш, щото лъжеш само себе си така :)
Включи някой термо суплемент, който да ти помогне за свалянето.... пий много вода и прави кардио тренировки 3-4 пъти седмично, както и занимания с гирички и уреди по 2-3 пъти седмично... ще ти помогне за цялостно укрепване на тялото.
Ако имаш още въпроси - давай :)
[quote author=“exhausted”][quote author=“Size”][quote author=“exhausted”]Мен ли питаш?
Нещо май бъркаш темите. и аз твое сведение съм го правила преди години, но тъй като е минало доста време, не знам дали ще се справя.
И ако обичаш, ако не можеш да ми дадеш съвет, не ми пиши глупости. И вземи се стегни, че си доста хилав на снимката:) и “навътре” е една дума:)
Мне,не съм объркал темите,не знаех,че си момиче.Не пиша никакви глупости,няй-общо ти казвам че не ми харесва идеята.В темата не е написано дали целиш запазване на някакви мускули или само сваляне,аз не мога да знам какви са ти целите.Щом си пробвала преди и се е получило,за какво питаш,ние не може да ти кажем дали можеш пак или не,това си опира до психическа настройка.
Аз пък ти казвам,че така най лесно можеш да си докараш хормонални проблеми,както и сърдечни,искаш хем да се тровиш,хем да отслабиш органирма си.Всички добавки,които са за отслабване имат ефект,но без подходяша тренировка и хранителен режим той граничи с 0,така че не разчитай много.
Относно мен,работя по въпроса със стягането.Големината ми е достатъчна,аз си се харесвам.Ако искашможеш да пуснеш твои снимки и да направим анкета кой е по-стегнат,ако не-спри с подигравателната критика,не си в положение.
Ще се постарая да запомня,че “навътре” е една дума.
пп.Дано съм се вписал в темата вече.
30.05.06
16:26
:lol: Е това вече е нормален разговор:)
Правила съм го, но е било за по-кратък период и затова пуснах темата. Знам че е доста рисковано, но исках да видя и какво ще кажат компетентни хора по въпроса.
И да се оплача прекалено стегната съм дори за тези кг. И това ми пречи-краката ми са като дървета. По принцип имам много здрави и релефни крака и като кача някое килце и ставам като щангистка:) И така ме болят ставите и мускулите, като се раздвижа.....ужас...
30.05.06
16:30
Вече започнах без ефедрин:) Доста е трудничко, ама няма къде да ходя.
Искам само да Ви помоля за нещо: искам през ден-два да споделям какво става, какви резултати имам и най-важното: ако възникне проблем да ми помогнете да преценя дали е застрашаващ или не. Ще Ви бъда много благодарна :oops:
По-добре е да е всяка седмица.... че за 2-3 дни едва ли ще можеш да отчиташ големи разлики... за проблемите може и по-често, ако ги има ;)
[quote author=“exhausted”]Много блгодаря.
Белтъчини не знам само... Много не трябва да употребявам след тоя камък, където имях. Имам много висок хемоглобин, а това е хем добре, хем не.
А хром Пиколинат ка действа, кави странични ефекти има? Липо 6 подходящоли е за жени- да не взем да космясам?
Много ми е интересно че те е грижа за бъбреците а за цялпстното ти здраве не ти пука :!: Как си представяш да свалиш тия 40кг за 3 месеца :?: Това нещо е равно на скок от 5 етажна сграда - или ше уживееш с множество травми или даже нема и това да стане :( Защо си се забързала така с тия 40 килограма :?: Не мисля че глада е решение.Защо по време на това качване не си се спряла и не си помислила “А бе аз колко кила съм ? Я малко да спра въглехидратите!”но това е минало и мисля че така само те обезсърчавам а не искам това искам да ти помогна но нека това ти е малка критика която да те подстеща след време ако пак почнеш да качваш ;) Така моя съвет съвпада с този на повечето форумци и той е да си направиш ниско калорична диета с намален прием на въглехидрати и добра тренировъчна програма(след като веднъж си свалила и цял живот се занимаваш със спорт не мисля че мога да ти дам съвет който да те изненада ;) ).По-добре сваляй по-бавно но запази здравето си :wink: Успех ти пожелавам в това трудно начинание
01.06.06
12:08
Много благодаря на всички, страхотни сте
07.06.06
11:05
Вече съм 3.5 кг помалко:). Това добре, ама ходя като ударен самолет. Много ми е трудно и тежко. Всички стари контузии ми наболяват. Сънувам шоколади :)))
Браво.Продължавай в същия дух.Къде имаш травми в стави, в сухожилия?Дай малко инфо
07.06.06
13:10
Сухожилията ми са добре. Но ставите НЕ. Много ми са зле тазобедрените и двете- щракат пукат, хлопат. Това се получи преди време(когато тренирах активно). Изкарах 4 плочки на корема на горната част, но долната част на корема не беше така добра. Тогава засилих коремните преси от лек и от вис. Може да звучи нечовешко, но правех 1100 коремни преси от лек+150 от вис. И това и сутрин и вечер. След известно време така се пресилих, че ставите ме болеха зверски и почти не можех да ходя, обаче пак продължавах с пресите. Докато накрая блокирах. Освен, че ме боляха ставите, имах едно огромно ожулено и кърваво петно, на задните части( точно на края на опашната кост), което се жулеше всеки ден отново и отново. И тогава вече понамалих темото. Имах някакви диви амбиции. Освен коремните и сериозна гимнастика, тичах 2 пъти на ден по 6 км. Бях в шантавата тинейджърска възраст и не мислех за последиците. Бях толкова горда от това как изглеждам, че ходех из облаците:). Та най-проблемни са ми тазобедрените стави.
Лявата глзенна също не е добре-чупих я веднъж от балета( на 3 места), а след това и скъсах и връзки. Но нея я стягам и бяма проблем. По принцип имма много слаби глезени и винаги ги притягам.
Лакътните и коленните ми стави при движения хрупат, но не ме болят.
По принцип имам много гъвкаво тяло. Гърба ми е ненадминат, мога да се сгъвам до безумие, караката ми също не изостават. Е сега имам доста сланинка и ми пречи ( направо подпира).
Освен тези ядове, ме болят и мускулите и то адски много.
Как мислиш- много ли е зле, мога ли да си помогна някак?
08.06.06
13:10
Кажи ми де:) Успокой ме, че малко ме е шубето
16.06.06
10:02
4.2кг надолу:)