L-carnitine на Weider течен къде в Пловдив?

26.05.06
14:28

Значи решил съм да го пробвам , ампулата съдържа 1500мг l-carnitine…къде мога да го купя

26.05.06
16:27

Аз тренирам в една зала Авангард и в нея има всички продукти на Weider, но предварително трябва да си го поръчаш, защото не всички продукти ги има в наличност.
П.С Става ли да ми пратиш линк към този продукт, ако може.

26.05.06
18:20

[quote author=“Pesho89”]Аз тренирам в една зала Авангард и в нея има всички продукти на Weider, но предварително трябва да си го поръчаш, защото не всички продукти ги има в наличност.
П.С Става ли да ми пратиш линк към този продукт, ако може.

http://www.joeweider.de/assets/s2dmain.html?http://www.joeweider.de/ 
за това става въпрос...

28.05.06
21:14

някой пробвал ли го е продукта ?

30.05.06
21:17

днес си го взех и пих една ампула 1500мг и ви казвам полудях :twisted:  :twisted:  :twisted:  , мн енергия 15 обиколки на стадиона без проблем......мн добре ми действа  :lol:

31.05.06
20:12

[quote author=“vankata”]днес си го взех и пих една ампула 1500мг и ви казвам полудях :twisted:  :twisted:  :twisted:  , мн енергия 15 обиколки на стадиона без проблем......мн добре ми действа  :lol:

Колко струва една ампула ?

31.05.06
20:16

[quote author=“diksi”][quote author=“vankata”]днес си го взех и пих една ампула 1500мг и ви казвам полудях :twisted:  :twisted:  :twisted:  , мн енергия 15 обиколки на стадиона без проблем......мн добре ми действа  :lol:

Колко струва една ампула ?

1500 мг е ампулата може да се пие на 3 тренировки или на веднъж...цената е 3,4 за една ампула , скъпичко си е , поне за мен но ЕФЕКТИВНО  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1