26.05.06
15:02
та тренирам от около година и нещо , стигнах до едно ново и край , от известно (2-3 месеца) време гърдите и бицепса не мърдат , както и силата , за гърди права лежанка , горна , флайс , кофи (това си вършеше работа) , и за бицепс на една машина тама , нз как се казва и дъмбели и някой път със крив лост от право положение (бицепса си ми стои 39-40см а гърдите нз)
26.05.06
16:11
eми така като те слушам така правиш от много време по тази програма над 3 месеца и явно има застои.Смени упражненията
[quote author=“shashmahal”]та тренирам от около година и нещо , стигнах до едно ново и край , от известно (2-3 месеца) време гърдите и бицепса не мърдат , както и силата , за гърди права лежанка , горна , флайс , кофи (това си вършеше работа) , и за бицепс на една машина тама , нз как се казва и дъмбели и някой път със крив лост от право положение (бицепса си ми стои 39-40см а гърдите нз)
Абе 40см не са малко :D,моя бицепс е около 43-44 санта...
Смени упражненията за гърди малко,примерно ако си правил със щанга прави с дъмбели,а за бицепс смени кривия лост с прав(абе разнообрази малко).
26.05.06
20:48
ми аз тва си и мислех , тая седмица така сменявах упражненията и майче има ефект , а дали и да не си сменя програмата? понеделник права гърди и бицепс , сряда - гръб и трицепс , петък - рамо и крака , дали да не я сменя на някоя по - тежка
26.05.06
22:57
[quote author=“shashmahal”]ми аз тва си и мислех , тая седмица така сменявах упражненията и майче има ефект , а дали и да не си сменя програмата? понеделник права гърди и бицепс , сряда - гръб и трицепс , петък - рамо и крака , дали да не я сменя на някоя по - тежка
еми може да я смениш аз тренирам по такава вече от 1 месец и нещо и са мисля да я сменям понеже започва някъв застой иначе ръката ми е колкото твойта та аз измислих неква такава програма,че искам да наблегна малко на ръцете
1.Гърди,предно рамо,бедра,предмишница,корем
2.Трицепс,бицепс,средно рамо,трапец,корем
3.Гръб,задно рамо,трапец,предмишница,прасец
Нещо подобно