27.05.06
22:00
здравейте . Знчи смятам да започна да приемам добавки от понеделник , обаче нз какво да зимам . Искам добавки за покачване на тегло , но незнам дали протеин или креатин , тренирам от 3 месеца . Айде предложете какво да купя и коя фирма предлага най-добрите :)
пс. За парите 40-60 лв макс :)
27.05.06
22:02
[quote author=“jj1”]здравейте . Знчи смятам да започна да приемам добавки от понеделник , обаче нз какво да зимам . Искам добавки за покачване на тегло , но незнам дали протеин или креатин , тренирам от 3 месеца . Айде предложете какво да купя и коя фирма предлага най-добрите :)
Ми баце то креатина ако не се комбинира с протеин ефекта му е минимален. (поне аз така знам де)
27.05.06
22:05
[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“jj1”]здравейте . Знчи смятам да започна да приемам добавки от понеделник , обаче нз какво да зимам . Искам добавки за покачване на тегло , но незнам дали протеин или креатин , тренирам от 3 месеца . Айде предложете какво да купя и коя фирма предлага най-добрите :)
Ми баце то креатина ако не се комбинира с протеин ефекта му е минимален. (поне аз така знам де)
по-добре протеин според мен
за 50 кинта ти продавам 1 кг на Оптимум Уей
27.05.06
22:35
Креатина в повечето случай ще ти сърши по-голяма работа, ако го пиеш с декстроза или глюкоза и спазваш дозировката .
За мен креатина не можеш да го сравниш с протеин .Много по видими с резултатите с него, а ако си вземеш и един суроватъчен гейнер и креатин = супер комбинация
Успех !
ПП:Вземи си креатин на Био Теч или Мегаболид
и двата са добри , а и не са никак скъпи, особенно този на мегаболид.
27.05.06
23:00
Ако си набавяш достатъчно белтъчини нямаш нужда от протеин, така че определено креатина.
мерси на всички
ам мисля че забравих нещо доста важно да спомена , на 16год 1.68м 60кг преди месец
28.05.06
00:18
Няма такъв избор!
28.05.06
00:34
Твърдо за протеина...не забравяйте че мускулите се изграждат от протеини... :wink:
28.05.06
00:52
Мускулите ... се състоят от протеин :).
28.05.06
01:00
Абе опитай се да разбереш
много е относително да се каже.
В края на краищата всичко зависи от това колко балансирана е диетата, как сработва метаболизма, и колко години стаж има въпросния субект. Не е просто ей така - на толкова по толкова. Въпрос на обективна гледна точка. На 16 се занимавай с всичко останало но не и химия. Личен най-добронамерен съвет.
28.05.06
01:18
[quote author=“Veliko”]Креатина химия ли е ?
Колкото и маргарина. :wink:
:lol: :D :lol: Ясно. Кат натрупам още малко стаж и ще го пробвам аз тоз “маргарин” :lol: :D :lol:
aм ще пробвам този месец с креатин само че колко да взема , 500гр ? И как да го пия , смисъл колко време да прая зареждащи дози и по колко и след т’ва по колко на ден 5 преди и 5 след трен. и по 5 в почивните ? Да не ми доди много само :-Р
28.05.06
11:10
[quote author=“jj1”]aм ще пробвам този месец с креатин само че колко да взема , 500гр ? И как да го пия , смисъл колко време да прая зареждащи дози и по колко и след т’ва по колко на ден 5 преди и 5 след трен. и по 5 в почивните ? Да не ми доди много само :-Р
А прочети из форума. Мога да си заложа пекторалиса, че има поне 20 теми за креатина - как, кога, защо, колко и дали е опасен и тн. :x
да бе намерих :) , питам шото видях една тема дето пича пита спрямо килограмите си колко да зима и затова :) да м кажете дали има ззначение ама аз намерих доста теми вече :) както и дае мерси на всички за помоща