28.05.06
16:50
Някой да има идея къде има магазин в София откъдето мога да си купя продукти на Мегаболид и по-точно креатин и л-карнетин? Само не ми казвайте силата.ком. :wink:
Мерси предварително.
Пич аз ти казвам от опита на един приятел. Тоя Карнитин не струва и една стотинка. Не стига че го пиеше 35 дена, не стига че е 680 мг в таблетка и те хваща запека тотално.Или обобщено Мегаболид=Мегабоклук.
в предния пост ти си го пил в този един твой приятел нещо нещата май не се връзват
[quote author=“lite”]Някой да има идея къде има магазин в София откъдето мога да си купя продукти на Мегаболид и по-точно креатин и л-карнетин? Само не ми казвайте силата.ком. :wink:
Мерси предварително.
Защо не искаш да си ги вземеш от силата :?: Там са по ефтини :wink: нема смисъл да дадеш 10 лева отгоре за едно и също нещо
[quote author=“kazz”][quote author=“lite”]Някой да има идея къде има магазин в София откъдето мога да си купя продукти на Мегаболид и по-точно креатин и л-карнетин? Само не ми казвайте силата.ком. :wink:
Мерси предварително.
Защо не искаш да си ги вземеш от силата :?: Там са по ефтини :wink: нема смисъл да дадеш 10 лева отгоре за едно и също нещо
Ами какво да ти кажа, не ми се дават 55 лв. за цяло кило креатин. Не смятам да го пия много дълго време, а за един цикъл ще са ми достатъчни и макс. 300 гр.. Другото какво да го правя?! А за съжаление нямам и с кого партия да си направя и да си делнем килото.
Ако има някой да ме светне каде мога да си намеря по-малка разфасовка ще е супер. :)