28.05.06
20:29
От няколко дни когато правя коремни си слагам още 15кг на корема и така 3 x 20 обаче получавам огромно натоварване в кръста та въпроссът ми е дали не е вредно,може ли да стане някоя травма?
Да, може.
доста сериозни при това!
Ако си чак пък такъв фен на коремните-когато ги правиш с тежести не пускай до доло(ограничи движението).
Аз предпочитам да бягам! хем не разширявам талията,хем си се получава добър релеф.
ми май трябва да почна и аз да тичам щото искам плочките да са точно очертани
Ами препоръчвам ти тогава 4 пъти в седмицата м/у 11 и 25 мин.
За по-добър ефект си купи стреч фолио и си увии кръста докато тичаш,вредно било за кожата,но пък има мн.добър ефект! :wink:
[quote author=“Nazgul”]От няколко дни когато правя коремни си слагам още 15кг на корема и така 3 x 20 обаче получавам огромно натоварване в кръста та въпроссът ми е дали не е вредно,може ли да стане някоя травма?
15 кг ??? аз искам да питам каде си слагаш тежеста , зад главата или на гърдите ?
[quote author=“scum85”]
За по-добър ефект си купи стреч фолио и си увии кръста докато тичаш,вредно било за кожата,но пък има мн.добър ефект! :wink:
И в какво се изразява добрия ефект?
29.05.06
15:14
грешно :wink:
С потене не се свалят мазнини.
грешно :wink:
С потене не се свалят мазнини.
така е.Така само губиш вода и щом после изпиеш 1л вода или някаква течност водата отнова заема мястото си в клетката.Бяга се за да се горят калории :wink:
Е хубаво! Аз го правя тоя номер пък ефектът е много добър-нензма за ваз!
Коремни не правя-Релефът е на лице!
[quote author=“scum85”]Ами препоръчвам ти тогава 4 пъти в седмицата м/у 11 и 25 мин.
Ефектът = 0 /нула/
29.05.06
18:25
Ефектът е от това, че си бягал, а не от това, че си бягал с фолио! Радва те моментния ефект - свалил си вода и изглеждаш по-малък - това трая няколко часа :)
[quote author=“scum85”]Ами препоръчвам ти тогава 4 пъти в седмицата м/у 11 и 25 мин.
може и неопренов колан 8)
На титуляра бих казал да внимава с тая тежест, по-скоро да прави по 50 или дори 100 повторения в серия, ще има по-добър ефект откъм идържливост (полезна в живота), и орелефяне. Пък ако бягаш - още по-добре. Аз лично се точа да бягам ама си търся компания все още. Но такава тежест+болка = травма. тренировки с внимание и мисъл!