ИЗБОР НА КРЕАТИН....за разбирачи МОЛЯ

GA

28.05.06
20:03

1.Creatine Monohydrate” на “Биогейм”

2.Creatine Monohydrate” на “Sports One”

3.Hardbody Creatine Monohydrate” на “MLO”

При положение че щте го пия с протейн
Supermass 2100” на “Биогейм”  ?! Моля ви за мнение защтото найстина съм се объркал от толкова много препарати ....може и  да е с друг гейнер не с тези дето съм ги изброил просто тези ми ги предлагат кат най-добри .... Надявам се че щте ми омогнете  :wink:

П.С. И НЕ РАСПОЛАГАМ С МНОГО ПАРИ ОКОЛКО 20 кинта за 100 грама щте прежаля  :D

SO

28.05.06
20:19

защо точно тези ?
100 гр. оптимум е 10лв(насипно)
300гр. оптимум е 33лв.
500гр. Био Теч е 35лв.
сам си решавай ,само не взимай биогейм

ZW

28.05.06
20:24

SciTec

GA

28.05.06
21:14

[quote author=“Sourcemag”]защо точно тези ?
300гр. оптимум е 33лв.
500гр. Био Теч е 35лв.

ЗАЩТО ?!

П.С. А трябва да пия само кретин или креатин с вклюучително с монохидрат и трибулус и.т.н. моля кажете с кой точно тря да си съчетая протейна ( “Supermass 2100” на “Биогейм”)

SH

28.05.06
21:15

Ми да ти кажа със 100 грама не мисля че ще ти свършат голяма работа.Ти само да направиш 5 дена зареждаща по 20 грама на ден и те ще ти свършат.А иначе за по евтин креатин, аз съм пил на Нутрим креатина и имаше ефект, само не забравяй храненето  :)

по здрави

GA

28.05.06
21:20

[quote author=“shadow_master”]Ми да ти кажа със 100 грама не мисля че ще ти свършат голяма работа.Ти само да направиш 5 дена зареждаща по 20 грама на ден и те ще ти свършат.А иначе за по евтин креатин, аз съм пил на Нутрим креатина и имаше ефект, само не забравяй храненето  :)

по здрави

да знам че 1 опаковка е за 5 дена и после щте пия по 5 грама ...  :wink:

SO

28.05.06
21:22

Nutrim излиза по скъпо от БиоТеч примерно...а качеството не може да се сравнява  :wink:
*gazeto по добре вземи прoчети малко из сайта и форума защото явно нямаш никва представа от добавки

28.05.06
21:32

[quote author=“Sourcemag”]Nutrim излиза по скъпо от БиоТеч примерно...а качеството не може да се сравнява  :wink:
*gazeto по добре вземи прoчети малко из сайта и форума защото явно нямаш никва представа от добавки

зимай Оптимума

SO

28.05.06
21:36

който и да избереш няма да сбъркаш

28.05.06
23:35

[quote author=“gazareto”][quote author=“Sourcemag”]защо точно тези ?
300гр. оптимум е 33лв.
500гр. Био Теч е 35лв.

ЗАЩТО ?!

П.С. А трябва да пия само кретин или креатин с вклюучително с монохидрат и трибулус и.т.н. моля кажете с кой точно тря да си съчетая протейна ( “Supermass 2100” на “Биогейм”)

Абе,прятел ти знаеш ли какво е монохидрат,че питаш да го взимаш с креатина :lol: .Това е формата на креатина или нещо от сорта,най разпространения креатин е монохидрата.А най-добре спрямо цена качество е на BioTech,но и другите два кратина са мн.добри.Има много теми които не се различават от твоята,но мога да ти кажа,че креатина е една от най-евтините добавки и която вносна марка да избереш няма да съжаляваш.

29.05.06
15:17

а не разбрах що да не вземе на биогейм?ТИ ПИЛ ЛИ СИ ГО?Мисля да цитирам Астор “Няма значение марката продукта си е се един” (Не съм сигурен дали точно това му бяха думите ама мисля че това беше смисълът им).А можеш да си вземеш и др.- Аз примерно пих на Видер а др път сигурно ще си взема нз ОН нз ще реша.

SO

29.05.06
17:58

[quote author=“Don_Korleone”]а не разбрах що да не вземе на биогейм?ТИ ПИЛ ЛИ СИ ГО?Мисля да цитирам Астор “Няма значение марката продукта си е се един” (Не съм сигурен дали точно това му бяха думите ама мисля че това беше смисълът им).А можеш да си вземеш и др.- Аз примерно пих на Видер а др път сигурно ще си взема нз ОН нз ще реша.

- Biogame - 100 гр. - 10,80 лева
- Biogame - 500 гр. - 37,60 лева
- BioTech - 100 гр. - 11,50 лева
- BioTech - 500 гр. - 35 лева
Ето защо...просто няма какво повече да се коментира

29.05.06
21:05

[quote author=“Sourcemag”][quote author=“Don_Korleone”]а не разбрах що да не вземе на биогейм?ТИ ПИЛ ЛИ СИ ГО?Мисля да цитирам Астор “Няма значение марката продукта си е се един” (Не съм сигурен дали точно това му бяха думите ама мисля че това беше смисълът им).А можеш да си вземеш и др.- Аз примерно пих на Видер а др път сигурно ще си взема нз ОН нз ще реша.

:wink:

А и можеш да си сигурен че BioTech са с класа над Biogame

SO

29.05.06
21:37

[quote author=“kazz”][quote author=“Sourcemag”][quote author=“Don_Korleone”]а не разбрах що да не вземе на биогейм?ТИ ПИЛ ЛИ СИ ГО?Мисля да цитирам Астор “Няма значение марката продукта си е се един” (Не съм сигурен дали точно това му бяха думите ама мисля че това беше смисълът им).А можеш да си вземеш и др.- Аз примерно пих на Видер а др път сигурно ще си взема нз ОН нз ще реша.

:wink:

А и можеш да си сигурен че BioTech са с класа над Biogame

тва реших да му го спестя :wink:

30.05.06
13:46

Преди време си бях взел креатин на Биогейм директно от Патрик Ангелов и ми излезе доста тънко. Като започнах да го пия обаче, осъзнах, че това не е точно креатин, защото се чувствах така, все едно взимам малки дози бионабол. Естествено, останах много доволен и пак си поръчах. Този път явно бяха спестили “благините” :D и ефектът беше абсолютно никакъв, въпреки че взимах по 30 грама на ден!
Така че моят съвет е да не си купуваш креатин на Биогейм. Още повече, че пакетиран излиза дори по-скъпо от някои вносни продукти. Вземи си Биотеч-за мен е отличен и при това на съвсем добра цена.

AR

30.05.06
14:05

взимай по скъпия и не се прави на интересен.

30.05.06
18:49

[quote author=“ArenaBG”]взимай по скъпия и не се прави на интересен.

Креатина(за монохидрат става дума) си е еднакъв без значение колко е скъп важно е да е 100% Pure Creatine :wink:

30.05.06
22:51

OPTIMUM и SCITEC може и MUSASHI ама е доста скъп

21.06.06
14:26

Креатинът на Мусаши е наистина безбожно скъп и не мога да разбера поради каква причина.Моята препоръка е креатинът на Scitec,защото освен всичко друго и цената е наистина добра.Или пък едно от най-новите и най-добри неща в сферата на креатина - “Kre-Alkalyn” на Saturn supplements,който струва 40 лв. за 100 гр,но се приема по 1,5 гр. на прием,вместо 5 гр за  стандартният монохидрат.

Caca е прав, ама ще си позволя да го допълня. Сега Сайтек почват да внасят още продукти, включително етил естер.
Ето една анкета на ББ.ком форумите

Which Is The Best Form Of Creatine?

Creatine Monohydrate. 28.9% 320
Micronized Creatine. 11.4% 126
Creatine Phosphate. 1.1% 12
Creatine Citrate. 0.2% 2
Creatine Ethyl Ester (CEE). 45.2% 500
Kre-Alkalyn. 11.3% 125
Creatine Serum. 0.6% 7
Effervescent Creatine. 1.3% 14

Total Votes: 1106

22.06.06
08:22

интересно...
кой ли е гласувал за effervescent creatine?! ili creatine phosphate….
и монохидрат не е на първо място ?!
това ми се струва малко несериозно... the “real deal” си е креатин монохидрат ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1