Упражнения

25.05.06
23:19

Има ли начин да си изравня мерките на ръцете?
Едната ми е 33,8 цм другата 34,5 - 14 г
Да вдигам с едната ръка по-тежко или какво?

25.05.06
23:22

[quote author=“Nask0`”]Има ли начин да си изравня мерките на ръцете?
Едната ми е 33,8 цм другата 34,5 - 14 г
Да вдигам с едната ръка по-тежко или какво?

еми дигай с лявата малко повече отколкото с дясната
или пък се опитвай повече повторения да правиш
мойте ръце са равни и двете макар че сам десничар

25.05.06
23:23

Тренирай с дъмбели и с времето ще си стане.

25.05.06
23:27

Aми по принцип пиша с дясната и с нея съм по сръчен, но лявата ми е по-силна и заради нея и лявата гърда ми е по голяма от дясната и всичко дето е в горната част на тялото и е от ляво ми е по-добре от дясното.
Значи абсолютно всички базови упражнения ли да ги правя с дъмбели?

26.05.06
23:01

[quote author=“Nask0`”]Aми по принцип пиша с дясната и с нея съм по сръчен, но лявата ми е по-силна и заради нея и лявата гърда ми е по голяма от дясната и всичко дето е в горната част на тялото и е от ляво ми е по-добре от дясното.
Значи абсолютно всички базови упражнения ли да ги правя с дъмбели?

еми не всички ама да се припокриват най-вече

27.05.06
22:51

В никакъв случай н еправи повече повторения с едната ръка и не дигай по - тежко , просто прави примерно вместо гърди на хоризонтална лежанка прави ги з дъмбели и така ...

28.05.06
18:14

Абе какво ще тръгваш да изравняваш 7 мм, май си намаш работа и се чудиш какво да постнеш....

28.05.06
18:40

Най-много да се изкривиш от смяната на тежестите ...

28.05.06
21:37

По скоро с по-силната ръка прави по-бавни повторения,за да се изморява по-бързо,така с времето едната ще настигне другата  :wink:

29.05.06
09:12

[quote author=“ASTOR”]Абе какво ще тръгваш да изравняваш 7 мм, май си намаш работа и се чудиш какво да постнеш....

Наистина 7мм е смешна работа да изравняваш....

От горепосочените изявления не смятам нито едно за вярно и пълно... Моята изоставаща ръка наваксах по следния начин: Имах само 1 у-е с щанга (лично мой избор въпреки че ми бяха казали да мина само на дъмбели). Сериите с дъмбели ги изпълнявах - 1во с изоставащата ръка до отказ след което с по силната ръка същия брой повторения (независимо че имаш сила за още). Резултат : от разлика 1.1см сега е 0.4 см ... предполагам че може и да ги изравня до край но 0.4 см не е забележима разлика изобщо...както и 0.7

29.05.06
13:16

Почти невъзможно е да ги изравниш,аз познавам хора с 2 санта разлика в ръцете,знаеш ли кво им е на тях?

30.05.06
14:31

Не си струва да сменящ тренировките заради тая разлика. Повечето тука май сме даже с повече. Под 1см аз лично не мисля че си личи каквото и да направиш. Като искаш да тренираш на 14 прави нещо смислено, сериозно, не да се опитваш с едната половина да гониш другата. Безпредметно е, няма да ходиш на състезание, предполагам. За теб сега е по-важно да внимаваш, че 14 години си е крехка възраст

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1