Ръце

AG

29.03.06
16:27

Моля, дайте ми примерна програма за ръце когато се тренират бицепс и трицепс в един ден със суперсерии...

NE

29.03.06
16:54

Разгледай форума.В него има каквото искаш.Порови се малко и ще намериш каквото ти трябва че аз не сам запознат със супер сериите :oops:.

29.03.06
23:23

[quote author=“agne”]Моля, дайте ми примерна програма за ръце когато се тренират бицепс и трицепс в един ден със суперсерии...

Дай си стажа , за да ти се каже дали е удачно да ги правиш

AG

30.03.06
00:12

Стажа ми е 1 година, но не е в това проблема, а просто, ако може, ми дайте една примерна схема какви упражнения в каква последователност и тн защото търсих из форума ама нещо не намерих (прегледах първите 2 страници от резултатите, нищо конкретно не намерих и ми писна) :) .

30.03.06
10:20

[quote author=“agne”]Стажа ми е 1 година, но не е в това проблема, а просто, ако може, ми дайте една примерна схема какви упражнения в каква последователност и тн защото търсих из форума ама нещо не намерих (прегледах първите 2 страници от резултатите, нищо конкретно не намерих и ми писна) :) .

ще ти кажа какво правя аз
бицепс-прав лост веднага след това се прехвърлям на лежанката и правя френско за трицепс
и така ги редувам без почивка докато не направя 3-4 серии и за двете след това
дъмбели и избутване от лег с тесен хват 3-4 серии
и накрая концетрично сгъване с крив лост и пулдаун 3-4 серии
тва е като цяло
ако искаш може да направиш обратното да почнеш първо с трицепс
вместо както при мен с бицепс

AG

30.03.06
14:09

Мерси много! Това вече е отговор!
А до отказ стигаш ли при сериите?

30.03.06
19:11

[quote author=“agne”]Мерси много! Това вече е отговор!
А до отказ стигаш ли при сериите?

в какъв смисъл до отказ

30.03.06
20:35

прегледах първите 2 страници от резултатите, нищо конкретно не намерих и ми писна

Няма такъв филм в тоя спорт,фитнеса иска воля и постоянство,не става да си кажеш тей-писна ми и айде да питаме другите!!! :evil:

AG

30.03.06
20:54

Вместо да се правиш на интересен помисли, че при това положение тоя форум трябва да умре защото всички теми вече са разисквани по един или друг начин!!!

До отказ имам предвид да правиш докато не можеш повече нито едно повторение да направиш.

30.03.06
20:55

[quote author=“kaliksto”]

прегледах първите 2 страници от резултатите, нищо конкретно не намерих и ми писна

Няма такъв филм в тоя спорт,фитнеса иска воля и постоянство,не става да си кажеш тей-писна ми и айде да питаме другите!!! :evil:

Извинявай ,приятел ,но какво общо има постоянството в спорта с това дали иска да търси в страниците на форума?

30.03.06
21:00

[quote author=“Nask0`”][quote author=“kaliksto”]

Извинявай ,приятел ,но какво общо има постоянството в спорта с това дали иска да търси в страниците на форума?

еми до 10-12
докато не усетя силни контракции

31.03.06
09:22

Форума е за фитнес нали!??!? :evil:  Еми изисква се постоянство не само в залата ами и тука,момчето по горе е право че може форума да умре но точно от това че никой не се рови достатъчно в старите теми,погледни назад и виж в колко е отговорено “потърси из форума,има вече такава тема......”.ОФфф,не ми се изпада в безмислени спорове но се замисли и ще стигнеш до същността на предния ми пост!!!

28.05.06
23:01

понеже ми изскочи само тази тема като написах на търсачката, да ви питам концентричното сгъване с дъмбел как е по-добре да се прави. Седнал на пейката и подпрял лакът в бедрото или на скатовата пейка? Аз засега го правя на скатовата и ми е добре но все пак да питам как мислите.

HA

28.05.06
23:03

[quote author=”Миркони”]понеже ми изскочи само тази тема като написах на търсачката, да ви питам концентричното сгъване с дъмбел как е по-добре да се прави. Седнал на пейката и подпрял лакът в бедрото или на скатовата пейка? Аз засега го правя на скатовата и ми е добре но все пак да питам как мислите.

Концентричното се изпълнява САМО седнал и опрял лакът в бедрото.Другото което си писал е просто скотово сгъване, но с дъмбел :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1