28.05.06
22:45
Тренирам от миналлото лято сериозно в залата и есента пак ще правя система за маса.Разгледах предпоръчаните системи за и реших да съм на някоя от тях обаче до сега съм ходил от 4 дена 1 почивка.Имах добър резултат но не знам дали на тези системи ще издържам.С други думи ще има ли ефект ако съкратя почивките или само ще се претоварвам излишно :roll: 10x предварително :D
28.05.06
23:04
[quote author=“Ronnie-Coleman”]Тренирам от миналлото лято сериозно в залата и есента пак ще правя система за маса.Разгледах предпоръчаните системи за и реших да съм на някоя от тях обаче до сега съм ходил от 4 дена 1 почивка.Имах добър резултат но не знам дали на тези системи ще издържам.С други думи ще има ли ефект ако съкратя почивките или само ще се претоварвам излишно :roll: 10x предварително :D
ще се пренатовариш от личен опит ти казвам по-добре 3-4 пъти в седмица макс през ден
29.05.06
07:37
Ми аз забравих да кажа ,че смятам да тренирам 2 месеца с трибистан и някакъв гейнър те помагат ли за въстоновяване или няма значение :shock:
03.06.06
02:03
гейнера и трибестана ще помогнат донякъде... но до... някъде!
щте претренираш!
гаранция. е то не се знае ква ти е тренировката де ;)
за маса работи през ден. и не забравяй че колкото по голяма е мускулната група толкова повече време за почивка изисква. а недостатъчно отпочинал мускул да се тренира е съсепия, езък ти за гейнера!
:)
05.06.06
21:42
[quote author=“Ronnie-Coleman”]Тренирам от миналлото лято сериозно в залата и есента пак ще правя система за маса.Разгледах предпоръчаните системи за и реших да съм на някоя от тях обаче до сега съм ходил от 4 дена 1 почивка.Имах добър резултат но не знам дали на тези системи ще издържам.С други думи ще има ли ефект ако съкратя почивките или само ще се претоварвам излишно :roll: 10x предварително :D
4 пъти е добре, но не пове4е