29.05.06
12:05
Нека всеки който е под 20 години и е използвал билката повишаваща нивото на тестостерона да бъде каже мнението си :wink:
Аз съм мааалко над 20 :wink: и 2 пъти съм го ползвал, като втория път в комбинация с ДХЕА-> АБСОЛЮТНО никаква полза (на Вемо).
Един съвет от мен, взимайте някоя нова добавка само ако сте в пълен застой , така по-лесно бихте усетили евентуалния и ефект :!: .
29.05.06
13:19
Абсолютно и твърдо ДА.
29.05.06
13:47
Малко странно си задал въпроса “подобрения” - на какво точно подобрение не става ясно.
И не мен ми е интересно какво значи подобрение?
А и който отговаря твърдо искам да е сигурен, че наистина е така... каквото е отговорил... да не послъгва имам в предвид... ;) Да не говорим, че трябва да се отчитат и много други фактори, които биха наклонили везните в една от двете посоки, което да доведе до заблудата за ефекта от продукта...
Т.е. бъдете честни в отговорите си и се обосновавайте защо сте отговорили така :)
red, какви дозировки си ползвал докато взимаше този “комплект” и не си имал ефект?
[quote author=“Honzik”]И не мен ми е интересно какво значи подобрение?
А и който отговаря твърдо искам да е сигурен, че наистина е така... каквото е отговорил... да не послъгва имам в предвид... ;) Да не говорим, че трябва да се отчитат и много други фактори, които биха наклонили везните в една от двете посоки, което да доведе до заблудата за ефекта от продукта...
Т.е. бъдете честни в отговорите си и се обосновавайте защо сте отговорили така :)
red, какви дозировки си ползвал докато взимаше този “комплект” и не си имал ефект?
От Трибулуса 6х250мг и от ДХЕА 100-150мг на ден в продължение на около 30-50дена.
Странно... дозите хич не са лоши, както и продължителността..... и казваш, че никакъв ефект нямаше? нито сила, нито възстановяване... 150mg DHEA вече е що горе нещо... аз съм правил подобен stack, но с 10х250 трибестан на софарма и 4-5 х 50mg DHEA… но и вероятно съм доста по-тежък от теб... :)
[quote author=“Honzik”]И не мен ми е интересно какво значи подобрение?
За да задоволя любопитството Ви казвам подобрения а не мерки или сила защото секи тренира в различна насока.Не мога да задам въпроса кой колко качи защото има хора(като мен) които тренират за сила а не за маса за това така съм формолирал въпроса си.Не мисля че не разбрахте за какво става дума но след като съм пуснал темата съм длъжен да Ви обясня след като питате.Аз лично усетих ефекта след 2 месеца и то беше 5 или 10 кг не помя защото беше отдавна.А ти Honzik след като искаш обяснения защо ти не кажеш твоето мнение по въпроса?
Трибестан за сила.... чудно... аз лично не бих го вземал за сила...
При мен ли - еми ефекта беше в по-висока издръжливост по време на тренировки и някак си се възстановявах по-добре... не съм усетил да съм качил сила много, по-скоро си изпълнявах по-качествено тренировката.... усещах по-добре упражненията...... и естествено - повишена ерекция :) За дозите вече съм писал.... 120кг. съм.
С по-добрата тренировка идва и силата.Това е смисъла не че от трибестана директно качваш силата :wink: Аз лично използвах трибестана през лятото и не се потех ма хич.Мисля че това ми остана и след като го спрях а за ерекцията просто беше нечовешка :)
Може, при мен имаше и DHEA…. която който каквото и да говори, ама ако го взимаш повече от лигавите 50-100mg си действа.... верно, не е като да вкарваш 400mg, ама са нема да се тровиме :)
Е за тоя продукт съм 100% сигурен че никога нема да го опитам и да си дам парите за нишо.Може да кажете че съм много доверчив но по-добре питай патило а не старило са казали хората.Нямам познат които да е използеал тоя продукт и да е доволен а и темата на РЕД мисля че съвпада с мнението на мойте познати
Виж са... що се отнася до DHEA-та аз съм казал.... ако искаш да ти действа вкарвай по 400mg дневно... и виж дали няма да ти действа... същото е и ако пиеш по 2мг бионабол на ден.... ше усетиш дръжки :)
29.05.06
23:35
[quote author=“Honzik”]Виж са... що се отнася до DHEA-та аз съм казал.... ако искаш да ти действа вкарвай по 400mg дневно... и виж дали няма да ти действа... същото е и ако пиеш по 2мг бионабол на ден.... ше усетиш дръжки :)
Качи ми се силата доста вече го пия от 20 дена от тоя на Оптимум +ЗМА и Ванадил Сулфат
Става дума за ДХЕА-то нали а не за 2мг бионабол.Лошото е че взимате ДХЕА с други медикаменти и си мислите че от ДХЕА постигате резултати.А иначе ако правиш по 400мг на ден каде ти отива кяра по-добре да си зимаш направо стероиди не да се залъгваш с такива глупости.А и тия 400мг дневно едва ли има повече от 15 20 човека които могат да го поддържат по-дълго от 1 месец(може и да могат ма със заем от банка ДСК :lol: )
Аз чисто хипотетично ти говоря... не съм толкова луд да пия по 400mg на ден.... а DHEA-та не е толкова скъпа... е, само в BG… навън цените са други...
Но ти говориш, че нямало полза от DHEA… аз казвам, че има но не и в тия малки количества, дето взима народа.... и от туй следва извода - по-добре да не пият... ;) Да използват парите за нещо друго, което ще подейства по-добре в своят кръг на приложение :)
[quote author=“Honzik”]Аз чисто хипотетично ти говоря... не съм толкова луд да пия по 400mg на ден.... а DHEA-та не е толкова скъпа... е, само в BG… навън цените са други...
Но ти говориш, че нямало полза от DHEA… аз казвам, че има но не и в тия малки количества, дето взима народа.... и от туй следва извода - по-добре да не пият... ;) Да използват парите за нещо друго, което ще подейства по-добре в своят кръг на приложение :)
Вече твърдо подкрепям твоето мнение :wink:
При мен “подобрението” беше повече от задоволително, така си го и представях. Значително ми се вдигна силата и от там и резултатите. Относно ерекцията, накрая на втория месец бях готов да тръгна гол под шлифера из Морската и да ги мятам наред - от дакелите до бабките с кантарчетата.. :wink:
Не съм си играл с големи дози, става въпрос за един грам на ден на четири приема, в продължение на три месеца.
Според мен, ако се пие само месец~месец и нещо, си е само загуба на пари. Аз лично започнах да го “усещам”едва след края на втория месец. Интересното е, че след като спрях да го пия, си запазих резултатите.
30.05.06
14:50
е добре значи последно аз като съм на 16 (правя ги др месец) да пия или да не пия (ще има ли ефект)
Това и ерекцията ли включва? :D майтап :)
Дам, много хора не го разбират това, че щом е билка ще иска време за натрупване... и няма да стане за 1-2 седмици... добре е, че си издържал трите месеца....
Доне, само като пробваш ще разбереш точно колко ще ти действа на теб... но според мен тия пари можеш да ги вложиш в протеин, глутамин и други такива, които ще ти подпомагат и без това засиленият (пубертет) растеж в момента. :)
[quote author=“Don_Korleone”]е добре значи последно аз като съм на 16 (правя ги др месец) да пия или да не пия (ще има ли ефект)
Ама виж, аз съм на 33 и метаболизма ми вече е друг и хормоналните ми нива не са като на 20…Няма никакъв смисъл на 16 години да се пие трибестан!! Жлезите ти в момента са на мах! Не си хвърляй парите на вятъра, виж вземи си някоя друга добавка, след 10 години можеш да го пробваш.. :wink: Успех!
Тично за това направих анкетата за да може секи сам да си реши дали да зима или не. За сега е 8 на 7 в полза на “Да”.Има много спорове по тази тема но щом като мнозинството имат подобрение значи продукта действа и на лица под 20 години а от тук следва че ако искаш може да си вземеш,но никой не те задължава да го правиш.
То и аз в момента го пия , сега сам още на 10-тия ден и не осещам много голяма разлика , но до 2-ия 3-тия месец ще си проличи дали има смисал от него или няма. Трибестана ми е на Оптимум 625 мг , пия го на 2 приема - сутрин и вечер . Казаха ми ,че може сутрин ,обед и вечер по 1 капсула но все пак и кг. ми са малко , 72 кг и 180 висок.
По-здрави ! :)
П.П. Забравох да спомена , че съм на 18 год.
05.06.06
22:25
Тично за това направих анкетата за да може секи сам да си реши дали да зима или не. За сега е 8 на 7 в полза на “Да”.Има много спорове по тази тема но щом като мнозинството имат подобрение значи продукта действа и на лица под 20 години а от тук следва че ако искаш може да си вземеш,но никой не те задължава да го правиш.
от мненията по-горе мисля 4е не си заслужава ако си под 30г.
Значи нещо недоглеждаш тъй като аз виждам 9 отговора “Да” и 7 отговора “Не”.
А иначе teko` по-добре си вземи трибестана на соффарма :wink: Той е най-добрия
[quote author=“kazz”]Значи нещо недоглеждаш тъй като аз виждам 9 отговора “Да” и 7 отговора “Не”.
А иначе teko` по-добре си вземи трибестана на соффарма :wink: Той е най-добрия
И аз съм чувал много добри одзиви за този трибестан, но като ми свърше този на оптимум ще си взема на соффарма , ще гледам да си го разпределя до кам 2-3 месеца прием . Благодаря все пак за савета.