“P&B Labs” 100% Whey Protein ИЗСЛЕДВАНЕ

LU

10.05.06
09:33

Здравейте на всички! Новак съм във форума и Ви приветствам.Реших да се регистрирам, защото от 3 месеца използвам “P&B Labs” 100% Whey Protein и несъм качил дори 1 милиметър никъде.Имате ли някакви впечетления от този протеин ако някой го е приемал моля да сподели. Напоследък изследванията на българските протеини са много актуални, така че реших да дам този протеин за изследване и в най-скоро време ще ви публикувам резултата.Изцяло това е моя инициатива и ще платя с лични средства.Надявам се, че ще Ви бъде интересно

10.05.06
09:42

[quote author=“ludiamaniak1”]Здравейте на всички! Новак съм във форума и Ви приветствам.Реших да се регистрирам, защото от 3 месеца използвам “P&B Labs” 100% Whey Protein и несъм качил дори 1 милиметър никъде.Имате ли някакви впечетления от този протеин ако някой го е приемал моля да сподели. Напоследък изследванията на българските протеини са много актуални, така че реших да дам този протеин за изследване и в най-скоро време ще ви публикувам резултата.Изцяло това е моя инициатива и ще платя с лични средства.Надявам се, че ще Ви бъде интересно

Няма да бъде лошо да го изследваш, но резултата ще бъде 72-73%  :wink: . И не мисля , че това че не си качил се дължи на протеина....

LU

10.05.06
09:47

Ами незнам, но ще видим до седмица очаквам да излезнат резултатите.73% ми звучи по зле от 80% на Нутрим изолата. Колегите от ХЕИ ще си кажат думата  :lol: STAY TOONED

IN

10.05.06
10:31

Ами аз български “прахчета” не ползвам,но ще ми е интересно да видя резила :D,но кой знае може да се окаже редовен...

10.05.06
11:24

Кой протеин си дал за изследване ? 500гр опаковката ли ?
Защото някъде май видях, че пускат нов, в по-голяма разфасовка, с по-добра инстантност и т.н.

10.05.06
11:27

Щом не си качил никъде - търси причината другаде, не очаквайте протеините да вършат работата вместо вас.

10.05.06
11:46

A така, скараите му се  на човека че не е качил нито 1 см.  :lol:  А това че е решил да направи нещо добро ма*ната му! 
ludiamaniak1 аз не ползвам такъв протеин и сигурно няма и да ползвам, но ти благодаря за това което си решил да направиш. И на мен ще ми  бъде много интересно да видя  резултата

10.05.06
13:19

А колко струва изследването?

10.05.06
13:51

[quote author=“x_3_mar”]A така, скараите му се  на човека че не е качил нито 1 см.  :lol:  А това че е решил да направи нещо добро ма*ната му! 
ludiamaniak1 аз не ползвам такъв протеин и сигурно няма и да ползвам, но ти благодаря за това което си решил да направиш. И на мен ще ми  бъде много интересно да видя  резултата

Не му се караме а му обясняваме че в неговият случай дори да не е приемал никакъв протеин е би трябвало да напредне. Тоест причината че не напредва е в начина му на трениране и на хранене...

Още нещо дори от пласибо добавки - винаги има положителен резултат... разгледайте разни тестови изследвания и ще видите че при всички добавки се наблюдава и пласибо ефект... тоест дори и от най-скапаният и нископроцентен протеин би трябвало да има ефект :)

А относно изследванията нека направи... на всички би било интересно...

HE

10.05.06
19:08

Браво човече! Изпих една кутия на P&B Labs нещата които ме подразниха - прекалено сладък и доста трудно разтворим. Определено ще ми бъде интересно да видя резултата.

10.05.06
19:22

Дано се окажат сравнително добри,поне за основен период да се ползват.Явно не ядеш както трябва.Яж повече и ще качиш.

GU

10.05.06
21:07

Вече има 3 иследвания на 2 български протеина с това ще станат 3. Няма ли начин резултатите да се качът на сайта в раздел хран. добавки като по този начин ще се създаде един независим коректив на фирмите който рано или късно ще разберът че някой ги наблюдава /по принцип тази работа да е задължение на държавните институции но след като тези продукти са на пазара а кой знае и колко други такива било то хран. добавки, кремвирши, кашкавал или каквото и да е значи институциите са само за украса/.

Първото иследване около 50 % лъжа + неустановен произход нито на белтъчините нито на останалаите 55 % субстанция
Второто иследване 10 % измама и подвеждаща информация /концентрат обявен за изолат/

На много от вас ви се струва нормално - “такава ни е държавата” е да но аз искам да живея в такава държава в която има ред и който не го спазва си понася отговорността.

Незнам дали си давате сметка но мие сме общност която ако се сплоти и заработи за собственото си благополучие ще придобие важност и тежест най-малкото за да се защитава и да изисква. Все пак в нормалните държави гражданина е този на когото служи всеки от чиновника до министъра. А тук ще бъде обратното до момента до който спрем само да си чешем езиците.

ludiamaniak1 благодаря ти и аз предварително за иследването което правиш.

12.05.06
13:59

Все пак не разбрах, колко пари ти струва изследването? И на мен ми се ще да дам някои неща да ги проверят, но не знам колко ще ми вземат.

RE

12.05.06
14:20

[quote author=“ludiamaniak1”]Здравейте на всички! Новак съм във форума и Ви приветствам.Реших да се регистрирам, защото от 3 месеца използвам “P&B Labs” 100% Whey Protein и несъм качил дори 1 милиметър никъде.Имате ли някакви впечетления от този протеин ако някой го е приемал моля да сподели. Напоследък изследванията на българските протеини са много актуални, така че реших да дам този протеин за изследване и в най-скоро време ще ви публикувам резултата.Изцяло това е моя инициатива и ще платя с лични средства.Надявам се, че ще Ви бъде интересно

Браво за инициативата! Разбира се ,че ще бъде полезно за всички .

EM

18.05.06
17:30

Има ли новини по темата, ако искаш да споделиш със нас?

18.05.06
20:00

И в крайна сметка какъв е резултатът?

20.05.06
15:09

може да няма резултат или изобщо да не е пускано такова изследване.

22.05.06
10:19

[quote author=“ludiamaniak1”]Ами незнам, но ще видим до седмица очаквам да излезнат резултатите.73% ми звучи по зле от 80% на Нутрим изолата. Колегите от ХЕИ ще си кажат думата  :lol: STAY TOONED

Съдейки по този пост и аз реших същото, но все пак си помислих, че може пък да греша (още по-вече , че изследванията не стават за една седмица както той писа :roll: ).
Но явно съм бил прав.

24.05.06
19:55

e сега той сам си решава дали да каже но всичко останали казаха въпреки всичката “селяния” която се получи с прословути 5 лв...но ако не каже нямаме право да се сардим  :?

24.05.06
20:19

Ако не каже няма нужда от темата,пък и е тъпо да пуснеш мухата и да се отметнеш после

28.05.06
23:03

Тази тема явно е лъжа и няма място тука  :?

29.05.06
23:11

Та в крайна сметка има ли резултат от това изследване или само празни думи.Ако няма да правиш изследването кажи аз ше си напрва изследване на моя сметка а не да разчитам на теб.Решил съм да изследвам и някоя суроватка на Биогейм ако някой има предложение коя точно нека да каже аз ше помисля по въпроса ;)

30.05.06
10:07

[quote author=“kazz”]Та в крайна сметка има ли резултат от това изследване или само празни думи.Ако няма да правиш изследването кажи аз ше си напрва изследване на моя сметка а не да разчитам на теб.Решил съм да изследвам и някоя суроватка на Биогейм ако някой има предложение коя точно нека да каже аз ше помисля по въпроса ;)

Мисля, че няма смисъл да го изследваш, защото знам , че е около 72-73% при етикет 76-77% , но все пак ако не ти е проблем за парите ще бъде много добре да се направи изследване .

SO

30.05.06
10:08

щом е 70% няма изобщо смисъл да се купува при полежение че мусаши има 70% протеин 37лв килограма

30.05.06
10:19

[quote author=“red”][quote author=“kazz”]Та в крайна сметка има ли резултат от това изследване или само празни думи.Ако няма да правиш изследването кажи аз ше си напрва изследване на моя сметка а не да разчитам на теб.Решил съм да изследвам и някоя суроватка на Биогейм ако някой има предложение коя точно нека да каже аз ше помисля по въпроса ;)

Мисля, че няма смисъл да го изследваш, защото знам , че е около 72-73% при етикет 76-77% , но все пак ако не ти е проблем за парите ще бъде много добре да се направи изследване .

Кажи процедурата по която става изследването и колко ти излезе изследването на Про Голд 90(ако не се лъжа май ти го направи) за да имам ориентир.Не казвам че ше направя изследване веднага но до месец ако това не е готова ше направя излседването

30.05.06
14:46

kazz ако мислиш да изследваш биогейм аз ти предлагам да пробваш ето този http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=26

30.05.06
15:02

а аз този http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=28
2500мг креатин и 1500мг Л-карнитин пише че има - доста добре за да е истина  :wink:

30.05.06
17:05

[quote author=“Sourcemag”]щом е 70% няма изобщо смисъл да се купува при полежение че мусаши има 70% протеин 37лв килограма

Ти изследвал ли си го този на Мусаши , че си така сигурен, а и на Мусаши не беше ли над 40лв :roll: ??
Аз лично за себе си съм си решил въпроса със суроват. протеин , все пак 21лв за 82% е доста добре :) , така че тези изследвания вече не ме вълнуват, но изследванията на суровтката и “млечно-яйчния” :evil:  на нутрим ми струва 40лв.

SO

30.05.06
17:57

Не съм го изследвал обаче имам склонността да вярвам повече на мусаши от колкото на БГ фирмите.Колкото до цената :
Musashi - Shih-ho 70% - 1кг - 37 лева

30.05.06
18:45

Red какъв суроватъчен протеин използваш :?: А иначе Sourcemag на P&B Labs излиза 34 лв за килограм така че за 70% даваш 3 лева по-малко

SO

30.05.06
18:48

поне пиеш реномирана марка(уж реномирана)

30.05.06
22:02

Абе не е лош този SHIH HO на Musashi ама е 42.90 /килото а 100%Whey protein на P&B Labs e 16.90 за половинка т.е 33.80 за килце

02.06.06
13:16

red, а ти ако си правил изследване на Nutrim - какви са точно резултатите не видях. Защото аз пия Whey 85% сутрин след кардиото. За резултатите от P&B се интересувам много също, защото пия след силова именно него по 40гр.
А пича че не е получил резултати - така и не разбрахте, че добавките са храна - белтък под някаква бързоусвоима форма, която не забързва метаболизма особено. Ако си на калориен излишък и се храниш достатъчно често, за да имаш аминокиселини за мускулите постоянно протеина ще помогне след тренировка да се възстановяваш. Ама ако си на калориен дефицит колкото протеин да изпиваш няма да мръднеш и сантиметър нагоре. Друг фактор са и тренировките...

16.06.06
10:16

Тази тема що не я разкарате?!

Правя я с нормален статут.
manson

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1