краставиците и НВД

28.05.06
21:31

Знам че са подходящи но може ли на ден да хапваме по 1 кг все пак 100 гр са само 10kcal ???

28.05.06
21:44

Може,от тези 100 калории 90%няма да усвоиш.

28.05.06
22:06

Е то ако и краставици не можеше, какво остава  :lol:

28.05.06
22:36

Аз ям краставица с изварата ... по-лесно се преглъща ... правя си салата ... извара ... яйца варени и краставица наразяна на кубчета.

30.05.06
20:26

Краставиците са само вода.А относно изварата аз почнах да си я пускам в блендера с горчица и малко кисело мляко.Става еднородна смес с доста приятен вкус,а пък и бая върви с краставички :)

30.05.06
20:42

[quote author=“vankata”]Знам че са подходящи но може ли на ден да хапваме по 1 кг все пак 100 гр са само 10kcal ???

Естествено, че не.

Толкова са праскани с вредни химикали, че от тякива количества дневно ще хванеш руската телевизия за отрицателно време.

30.05.06
21:14

[quote author=“tpd”][quote author=“vankata”]Знам че са подходящи но може ли на ден да хапваме по 1 кг все пак 100 гр са само 10kcal ???

Естествено, че не.

Толкова са праскани с вредни химикали, че от тякива количества дневно ще хванеш руската телевизия за отрицателно време.

Аз съм на домашни кластавици........баба ми ги гледа......

SO

30.05.06
21:29

[quote author=“vankata”][quote author=“tpd”][quote author=“vankata”]Знам че са подходящи но може ли на ден да хапваме по 1 кг все пак 100 гр са само 10kcal ???

Естествено, че не.

няма какво да се чудиш тогава  :wink:
офф:баба ти бая краставици тряа да е засадила  :P

30.05.06
22:22

[quote author=“Sourcemag”][quote author=“vankata”][quote author=“tpd”][quote author=“vankata”]Знам че са подходящи но може ли на ден да хапваме по 1 кг все пак 100 гр са само 10kcal ???

Естествено, че не.

няма какво да се чудиш тогава  :wink:
офф:баба ти бая краставици тряа да е засадила  :P

бая са си наистина... :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1