За почивката

31.05.06
15:01

Искам да попитам нещо за областта в която съм най слаб  :P -почивката.Трябва ли да правя почивки  (да речем 7-10 дена) през определен период от време и ако да - през какъв период :?:

31.05.06
15:02

Разбира се ,че е хубаво,а този период няма кой да ти го каже,трябва сам да усетиш кога имаш нужда  :wink:

31.05.06
15:05

Почивката е задължителна. 8)

31.05.06
15:15

Така де.... но долу горе през какъв период от време и с каква продължителност...защото както каза murdera трябва сам да усетя кога имам нужда, обаче не съм правил почивка може би от 4 месеца - ходя си по 3-4 пъти седмочно редовно - и сега си викам да почина малко (7-10 дена) но трети ден не тренирам, не издържам вече на едно място и мисля да вървя у залата...така че за чувството - никак не ми се почива,мисля че не претренирвам...но все пак рекох да събера различни мнения.

31.05.06
15:33

На 3-4 месеца е препоръчителна 7-10 дневна почивка. За постиженията не се притеснявай няма да паднат нито кг ако си тренирал чисто.

06.07.06
21:43

Имам още един въпрос по тема “почивки” и затова реших да използвам тази тема, а не  да правя нова.Та въпроса е следния.Сега покрай жегите не ми се дигаше мн мн и затова спрях.Не съм тренирал от около 2 седмици и сега мисля пак да почна, но се чудя как - дали трябва първо да тренирам по някакъв специален начин с по леки килограми, или още от първия ден да си почвам със стотака на лежанката и т.н :roll:.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1