Резултатите

16.05.06
20:10

Здравейте! Вече почти от 1 месец ходя на фитнес и следя калорийния ми баланс да е отрицателен. Резултата е: -3 см от талията и -1 от ханша (сега съм с мерки 92/65/91). Освен това станах по-издръжлива. Въпросът ми е: В следващите месеци, ако не променям тренирвките и храненето, дали ще постигна същите резултати?

Тренирам само кардио(пулс 60-65% от максималния) по 50-55 минути (послушах съвета ви и я посъкратих, защото преди стигаше до 70 понякога). Ходя 3 пъти в седмицата. През лятото ще мога освен кардиото в залата да ходя и бягам най-вероятно.

Момиче; 15г; 51кг.

16.05.06
20:37

според мен ще има резултати но по малко . Консултираи се с някои които е запознат с нещята например инструктора в залата кадето ходиш

16.05.06
21:03

като свалиш 5 кила някъде е добре да коригираш диетата според новото си тегло(сиреч да ядеш по-малко).Няма нужда да сменяш упражненията още.Ако резултатите намалеят-намали яденето(но максимум -1000 калории от БРМ ти)или увеличи кардиото.

17.05.06
10:36

Ще има моменти в които по-трудно ще сваляш,но не трябва да се отчайваш.Запази си начина на хранене,продължи тренировките и ще успееш да свалиш това което искаш.Най-важно е да се храниш правилно.Намали въглихидратите до около 70-80гр. на ден и увеличи белтъчините.Гледай да спазваш такава ниско-въглехидратна диета.

KO

17.05.06
21:22

При никакво положение не намалявай въглехидратите толкова много... 51 кг... и да си минионче ставаш изглежда проблема ти не е във външния вид а искаш да изглеждаш като на картнка без дрехи... Продължавай с кардиото и задължително отиди при инструктора в залата да ти създаде някаква женска тренировка с тежести и да се консултираш за храненето.. Според мен ако не ядеш да ги наречем сладкиши и хляб за по просто ще се стегнеш достатъчно бързо. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТИДИ ПРИ ИНСТРУКТОРА В ЗАЛАТА! Тук всички сме експерти но никой няма диплома! Успех!

SO

17.05.06
22:18

Още ли искаш да сваляш?Нали знаеш че идеалните мерки са 90/60/90 свали още малко и след това ди поддаржай теглото ,че прекалено слаба пак не е много хубаво,но все пак това си е твоя работа.

18.05.06
00:31

Ами, аз минионче не мисля, че съм (165см). А пък целта ми е да съм с втора и трета мярка  60/90 (първата няма как да я регулирам, ама тя си е добре  :wink:  ). С инструктура ще си помисля дали да се консултирам... нямам му много вяра. С храненето се справям (не е НВД, но винаги отрицателен калориен баланс. Не е НВД, защото иначе съм много разконцентрирана и не мога да уча  :(  )

18.05.06
10:24

[quote author=“kokoesmrt”] Продължавай с кардиото и задължително отиди при инструктора в залата да ти създаде някаква женска тренировка с тежести и да се консултираш за храненето..

Ами то женските и мъжки програми не се различават кои знае колко. Всичко идва от заблудата, че има мъжки и женски уреди в една зала. Винаги ми е било чудно по какви признаци се определя кои мъжки кои е женски :?: 

[quote author=“kokoesmrt”]  Тук всички сме експерти но никой няма диплома! Успех!

Що приказваш на изуст не ми е ясно. Не бъди толкова сигурен! Има доста хора с дипломи

Към Authority - бих я посъветвал докато тази програма има ефект да не я сменя! Резултатите и са добри ......

18.05.06
11:06

Няма такова нещо като мъжки и женски упражнения! Упражненията са същите, само дето жените се плашат като видят щанги и тежести и все си мислят, че ще станат като мъже, ако тренират така.
  И на въпроса все пак. Ако усетиш, че стигаш до положение, в което няма промяна, според мен е по-добре да увеличиш интензивността на тренировката/особено на кардиото/, вместо да намаляш толкова драстично въглехидратите.

18.05.06
16:34

Вие май не сте чели много внимателно. Моята тренировка е САМО кардио(нямам никакви силови упражнения) 50-55 минути. Доста интензивна при това (60-65% от макс. пулс) и без никакви почивки (освен за глътка вода от време на време). Казах също и за въглехидратите: т.к когато съм на НВД не мога да се концентрирам лесно (а и като цяло не се чувствам добре) спазвам само отрицателн калориен баланс.

18.05.06
20:21

[quote author=“Authority”]Ами, аз минионче не мисля, че съм (165см). А пък целта ми е да съм с втора и трета мярка  60/90 (първата няма как да я регулирам, ама тя си е добре  :wink:  ). С инструктура ще си помисля дали да се консултирам... нямам му много вяра. С храненето се справям (не е НВД, но винаги отрицателен калориен баланс. Не е НВД, защото иначе съм много разконцентрирана и не мога да уча  :(  )

не се притеснявай - прави си кардиото, внимавай какво ядеш и ще свалиш без проблеми.само имай предвид, че покрай свалянето и първата мярка ще спадне.според мен не ти трябва още много, а и метаболизма на тази възраст ще ти помогне със свалянето.и не ти трябват нвд-та.не яж тестени и сладки неща.

18.05.06
22:02

Абе момичето си знае,какво иска.Как може да съдите по едни мерки как изглежда.Няма идеални мерки,за едни са добре за други не.

18.05.06
22:15

[quote author=“Authority”]Вие май не сте чели много внимателно. Моята тренировка е САМО кардио(нямам никакви силови упражнения) 50-55 минути. Доста интензивна при това (60-65% от макс. пулс) и без никакви почивки (освен за глътка вода от време на време). Казах също и за въглехидратите: т.к когато съм на НВД не мога да се концентрирам лесно (а и като цяло не се чувствам добре) спазвам само отрицателн калориен баланс.

Според мен и 55 мин. са много... аз чувал че повече от 40 не е добре...

26.05.06
17:31

[quote author=“Steve”][quote author=“Authority”]Вие май не сте чели много внимателно. Моята тренировка е САМО кардио(нямам никакви силови упражнения) 50-55 минути. Доста интензивна при това (60-65% от макс. пулс) и без никакви почивки (освен за глътка вода от време на време). Казах също и за въглехидратите: т.к когато съм на НВД не мога да се концентрирам лесно (а и като цяло не се чувствам добре) спазвам само отрицателн калориен баланс.

Според мен и 55 мин. са много... аз чувал че повече от 40 не е добре...

Хах,на мен 35 мин ми се виждат адски много  :lol:
Аз правя 2 пъти кардио в седмицата(но кардиото ми е колело+корем+паласки)
Правя 35 мин кардио и по 3 упр за корем(различни) и 1 за паласки.

26.05.06
19:24

щом има ефект и издържа на темпото,нека прави момичето.Бая време мина оттогава,кажи Authority,имаш ли напредък?

26.05.06
21:17

Ооо напредък имам! Вече тичам по 2 км без почивка (с 8км/ч), а преди когато писах рекорда ми беше 1.3 км. Има и на кантара резултати: вече съм 50кг. Много съм доволна. Утре ще се пробвам за 2.4 км  :D

27.05.06
09:15

Класически пропорции.. :P
Ще продължаваш да имаш резултат, още повече, че сега летното време ще си каже думата.  :)

LU

27.05.06
10:43

[quote author=“Authority”]Здравейте! Вече почти от 1 месец ходя на фитнес и следя калорийния ми баланс да е отрицателен. Резултата е: -3 см от талията и -1 от ханша (сега съм с мерки 92/65/91). Освен това станах по-издръжлива. Въпросът ми е: В следващите месеци, ако не променям тренирвките и храненето, дали ще постигна същите резултати?

Тренирам само кардио(пулс 60-65% от максималния) по 50-55 минути (послушах съвета ви и я посъкратих, защото преди стигаше до 70 понякога). Ходя 3 пъти в седмицата. През лятото ще мога освен кардиото в залата да ходя и бягам най-вероятно.

Момиче; 15г; 51кг.

Оххх само едно нещо пропусна!Колко си висока!Щото ако си 1,75 под 50 кг ще мязаш на слаботелесен скелет!

27.05.06
16:00

Вече ме попитаха за височината и аз отговорих : 165см. Между другото имам една приятелка която е 171см и 45 кг (на 16 години е) и Е кожа и кости. Не искам да стигам до нейното положение, искам просто да имам мерките на модел  :P И ще успея

31.05.06
15:05

[quote author=“Authority”]Вече ме попитаха за височината и аз отговорих : 165см. Между другото имам една приятелка която е 171см и 45 кг (на 16 години е) и Е кожа и кости. Не искам да стигам до нейното положение, искам просто да имам мерките на модел  :P И ще успея

Не те разбирам - честно. Мерките ти са си повече от добри - и не виждам никакъв смисъл да гониш някакви заложени стандарти. За твоя ръст (какъвто е и моят) 50кг. са си идеалното тегло - да не говорим и че сигурно си с по-голям бюст от моя.

При твоя ръст, килограми и пропорции спортът би могъл да ти дава всичко - тонус, заряд, сила. За какво ти е да отслабваш още?

31.05.06
17:17

Едно е кирилицата, друго е правописът, трето и четвърто е да ги владееш. :wink:

02.06.06
19:54

Вярно, но не виждам особена връзка с темата. Както и да е. От днес, освен 3-те дни в седмицата, в които ходя на фитнес, вече скачам и на въже (през останалите 4 дни) вкъщи по 30 минути всеки ден. Ще видим дали ще се усили ефекта или само ще ме заболят пръсците (пак).

05.06.06
12:48

прати малко снимки за да обсъдим дали си добре и каде имаш да сваляш или да качваш  :wink:

05.06.06
16:45

Аз си знам къде трябва да свалям (корема и краката), но щом искате снимки няма проблем.
http://i22.photobucket.com/albums/b327/FlameOfAnor/Picture31.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b327/FlameOfAnor/Picture332.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b327/FlameOfAnor/Picture333.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b327/FlameOfAnor/Picture334.jpg
Както се вижда имам още доста работа...

05.06.06
16:49

Малко странни снимки, но не мисля, че си обективна към себе си.  :)

Тренирай за тонус!  :)

05.06.06
16:55

Странни... преди малко с уеб камерата ги направих и за да хвана “важната” част се наложи да си “одрежа” главата. Е, благодаря за бързия отговор! И аз никога не съм обективна към себе си, защото няма да се задоволя с нищо по-лошо от съвършеното. :D И ще успея да го постигна!

05.06.06
17:22

ето и главата  :wink:
http://i22.photobucket.com/albums/b327/FlameOfAnor/Picture12.jpg
много добра форма си - споредмен трябва да продължаваш в същия дух на аеробната тренировка и резултатите ще са фантастични

05.06.06
21:41

според мен много добре си изглеждаш.както вече ти казаха - тренирай за тонус и подържане.не прекалявай и си спазвай някакъв свестен хранителен режим.

06.06.06
15:00

[quote author=“Authority”]Както се вижда имам още доста работа...

Работа върху какво? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1