03.06.06
17:14
Здравейте! .На по4ти 15 години съм висок съм 170 тежа 75 кг.Преди известно време тренирах около 1 - 2 месеца.Знам за какво става въпрос , но ми трябва една добра програмка за мускулна маса кажете и какво да пия и как да го пия.Мерси предварително. :D
03.06.06
17:23
http://www.bb-team.org/training/000147.php - Програми за мускулна маса.
(Обаче ми се струва, че ще трябва да чистиш първо, но както и да е)
А колкото до пиенето рано ти е за суплементи.
Повярвай ми идея си нямаш за какво става въпрос :) Това,че си видял как изглежда залата не означава нищо. Моят съвет е да прочетеш доста обстойно нещата тук а и не само тук.Чети за да разбереш поне от части някой неща и тогава ще имаш идея как да тренираш.Сега и да ти напишат програма ти пак няма да разбереш и ще задаваш още поне няколко месеца въпроси. :wink: За никого не е проблем да ти каже някой неща,но важното е ти сам да ги разбереш.
03.06.06
17:27
Все ми се струва, че трябва да се направи една важна тема - Начинаещи четете тук или питайте тук .Поне няма да се задръства форума с подобни теми.
04.06.06
10:38
[quote author=“Nask0`”]http://www.bb-team.org/training/000147.php - Програми за мускулна маса.
Смятам да си взема протеини , креатин и гултамин и 6те вдигам по тая програмка дето ти ми я даде.
04.06.06
10:42
[quote author=“rappa”][quote author=“Nask0`”]http://www.bb-team.org/training/000147.php - Програми за мускулна маса.
е изчакай малко с тези добавки наблегни на храненето и като усетиш застой тогава са те :wink:
04.06.06
10:45
[quote author=“rappa”][quote author=“Nask0`”]http://www.bb-team.org/training/000147.php - Програми за мускулна маса.
Ам ,ако започнеш добавките сега ще извлечеш по-малка полза от тях, отколкото ако ги започнеш след време като натрупаш повече стаж.
04.06.06
12:09
офф хора моля ви напишете в един пост кво тряя да напрая щот се бъркам много така :cry: , а имам огромно желание. :)
04.06.06
12:14
[quote author=“rappa”]офф хора моля ви напишете в един пост кво тряя да напрая щот се бъркам много така :cry: , а имам огромно желание. :)
Не пии нищо ! Още си малък ;)
04.06.06
12:16
eми тренирай правилно,виж какво ядеж(най-добре си направи хранителен режим) и като усетиш застой след 2 месеца някъде(може повече може и по малко но все пак си начинащ...) си кпи всички тези добавки отново съчетай с добро хранен и тренировки и ще имаш 100% резултат
УСПЕХ
04.06.06
12:22
eми тренирай правилно,виж какво ядеж(най-добре си направи хранителен режим) и като усетиш застой след 2 месеца някъде(може повече може и по малко но все пак си начинащ...) си кпи всички тези добавки отново съчетай с добро хранен и тренировки и ще имаш 100% резултат
УСПЕХ
Мерси пи4 :wink:
Мен преди 3 месеца ме оперираха от херния.Проблем ли е да ходя на зала ?
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
Astor
04.06.06
12:26
ха ми аз като ме оперираха бях на 4-5 год и ми казаха 2-3-4(не помна точно) да не вдигам тежко затова се консултирай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с лекар!!!
04.06.06
12:32
Малей ако каже , 4е неможе незнам кво 6те правя
Не замествай букви с цифри моля !!! Прочети правилата и ги спазвай
Astor
05.06.06
08:24
хернията се въстановява бързо не мисля че е проблем , но се консултирай с лекар задължително и махни тягата и клека от програмата ако имаш херния . ..
никви проблеми да тренираш и да взимаш точно тези добавки просто на твойта възраст хората растът на височина на кости на акъл :) и малко бавно идва ефекта от натрупване на обеми, трябва да наблягаш на сила и издръжливост прави по над 10 повторения и не се лъжи да слизаш под 10 - сичко с времето си - успехи