08.05.06
11:20
Купувате един пакет фини овесени ядки. На “Фамилия Никола” са добри. Купувате шоколадово мляко фибела 0,5 л. Нататък е ясно, просто така става много бързо и вкусно, защото не се занимавате с мед или захар, както и с накисване на ядките.
08.05.06
13:30
[quote author=“Animal”]Купувате един пакет фини овесени ядки. На “Фамилия Никола” са добри. Купувате шоколадово мляко фибела 0,5 л. Нататък е ясно, просто така става много бързо и вкусно, защото не се занимавате с мед или захар, както и с накисване на ядките.
Не е лоша идеята обаче на мен адски много ми харесват без шоколад слагам захар малко и ги смесвам с още едни Фитнес на Нестле и става перфектната закуска по някой път и Мюсли
03.06.06
13:35
Ами аз се чудя дали не е доста лошичко да се пие прясно и то шоколадово мляко, особено в период на изграждане на релеф.Но вие, ще кажете дали е така.А икое е по-добре овесени ядки, мюсли или Fitnes на Nestlle/става въпрос за релефа/? :)
А аз ги подслаждам с кафява захар, вие какво ще кажете?
ми и двата варианта не стават за релеф,рецептата е за маса,освен ако не си 100 кила мускули,тогава може да ядеш и добро количество овесени ядки/мюсли без да си разваляш режима.
04.06.06
10:38
а като е за маса кое е по удачно мюсли или о.ядки