03.06.06
21:23
На 15 Юни съм решил да спра с НВД и да мина на балансиран режим като идеята ми е да използвам момента да възвърна мускулната маса,която съм изгубил по време на диетата и оттам да трупам още.Спрял съм се на следните добавки:БЦА,протеин,аминокиселини и азотен бустър,за който не съм сигурен дали да го взимам,понеже не се очертава повече от месец сериозно трениране и оттам малка почивка за море и други задачи.Ако сте ползвали,моля,кажете има ли смисъл да го пия само месец и останалото още месец след почивка от 10-20 дена или направо септември месец(но тогава лятото ще е минало и няма да има особен смисъл),също препоръчайте някоя добра комбинация да маса без креатин освен тази,която съм дал по горе.
Не съм излизал от НВД, но скоро ми предстои.
Минаваш на РБР(аз лично ще вдигам постепенно въглехидратите), за добавките - азотния бустър си го остави за след почивката.
04.06.06
22:51
Увеличи веднага въглехидратите на 200гр дневно... ти си знаеш от какви източници трябва да са... кара 3 4 дена на 200 гр. и после увеличи с 50 70 гр и така постепенно увеличавай докато не станат 4 , 4,5 , 5 гр на кг тегло докато не почустваш че се умазняваш което няма да е скоро защото ще качваш чисто и няма да е зле да не спираш напълно кардиото, тва ти е за храненето а за добавките ползвай етикетчето и мисли.. Извинявам се за грешките ама немога да пиша