БЪРЗО ПОМОЩ!!! Перфект корем за 30 дни!

04.06.06
23:43

хванал съм се на бас за 1 месеч че ще си офермя коремната мускулатура яко
става въпрос за солиден бас
даите инфо
п.с. не съм тренирал от доста време но нямам шкембе просто требва да се орелефя 80 и не6то кг 180 и не6то см.

BU

04.06.06
23:57

Инвестирай в пилешко и риба=>НВД ЗДРАВО.Почвай здраво тичане на гладно сутрин.След кардиото хапвай протейн и след около час СМАЖИ корема с брутални суперсерии на принципа “до отказ”. Не забравяй да почиваш,че иначе ще претренираш!
Това е универсалната формула,оттук насетне вече метаболизма си казва думата..ако си късметлия за 30 дни може и да успееш!

Успей в начинанието!

05.06.06
00:28

мерси с метаболизма съм добре а горе долу колко да тичам като разстояние ?

05.06.06
00:56

[quote author=“2Fast4You”]мерси с метаболизма съм добре а горе долу колко да тичам като разстояние ?

ами разстоянието не те вълнува! тичай от 20-60 мин (като 60 са много! усобено ако не си подготвен физически, но нааааай - добре почни лекичко натоварването с 20мин., но предвид че гониш бас може и по повечко минути) с темпо което като спреш да тичаш да можеш да си кажеш името без да се мъчиш едва едва да си поемеш дъх.. грубо казано е това..

JI

05.06.06
08:14

1първо започни тренировки с тежест ите ускоряват метаболизма за целия ден
2 първите 15 дни прави кардио по 20-30 минути след тренировката като заедно с тренировката и кардиото не трябва да отиват повече от час и 20 мин .
3 яж само комплексни въглехидрати като ограничиш приемането на въглехидрати до 16 часа приерно сутрин обилна закуска с яйжа и овесени ядки обяда да ти е варени картовфи а към 16 часа  1 -2 банана !
( давам приер за 3 яденета , но трябва да имаш минуимум 6 за деня за да си забързаш метаболизма  чака те четене за диета ! )
3 след 15 тия ден прави кардио по 20 мин сутрин на гладно и 20 мин след тренировка
4 яж повече протеин , защото при по голяма консумация на протеин имапше изследване че гориш повече мазнини .
нядявам се да съм те насочил .... но ако не си се занимавал със спорт до сега може да ти е малкоо даже многоо мъгляво трябва да  почетеш ...

BU

05.06.06
09:06

Такааа..Да дам и аз малко помощ откъм диетка..веднага след тичане хапвай някой друго яйце,кисело мляко и пшеничен зародиш примерно.Може и някой суроватъчен протеин. Към 10-11ч хапваш някакъв бърз въглехидрат и с това приключва въглехидратите за деня. На обяд пиле с салата. Следобедна закуска - маслини  вечер - риба и салат.. Следи си калориите ,че тия работи са малко калорични и трябва да се сметне хубаво ,за да не излезе баланса с много под 500ккал под необходимото..че тогава хем няма да имаш сила,хем организма може да се изтощи...

05.06.06
09:55

занимавъл съм се преди с фитнесче и сега се занимавам от време на време,но добре ли ще е да включа изправяне на краката перпендикулярно на тялото от вис на лост ?
п.с. с тичането не съм много на ти тъй като понякога получавам кризи явно от недостатъчно тичане имам впредвид болка в долната част на гръдният кош,това как да го преодолея за да мога да увелича времето на тичане?

TU

05.06.06
10:48

[quote author=“2Fast4You”]
п.с. с тичането не съм много на ти тъй като понякога получавам кризи явно от недостатъчно тичане имам впредвид болка в долната част на гръдният кош,това как да го преодолея за да мога да увелича времето на тичане?

С тичане  :lol:

05.06.06
11:04

[quote author=“tuocs”][quote author=“2Fast4You”]

С тичане  :lol:

да но каква точно е техниката смисъл като получиш криза трябва да продължиш да тичаш със същото темпо,да спреш на място,да преминеш ж ходене но да не спираш,да спреш на място за малко да почнеш да ходиш и след това да тичаш е това ме интересува по точно каква е правилната система тъй като е от голяма важност според мен.

09.06.06
16:54

Най-добре само намали темпото ама не чак на ходене и като ти поодмине пак си бягай със предното темпо така най-бързо ще забравиш за тия кризи ... имам предвид че те си изчезват след продължителни тренировки :twisted:
Ми това е! Успех !!

09.06.06
17:27

сега нз дали говоря компетентно:
но доколкото съм запомнил болите ти са в далака тъй като кръвта която се съдържа в него се изчерпва- в такъв момнет спри за малко да починеш ако ти е по = добре може и да ходиш  там метри ли обиколки ли докато ти мине и на нова ама пък ей така сподели за какъв бас става дума каква е НАГРАДАТА :twisted:

09.06.06
23:37

Без НВД и кардио не виждам как ще спечелиш....

10.06.06
23:21

е включил съм и това.бележим някакъв напредък ... поне за сега.
баса е за 150 лв по точнор,ама си е нещо като въпрос на чест :) пък и не мисля аз да си давам парите аиде бягам да спя че утре пък изпити ме чакат пф  :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1