прасеца

07.06.06
18:06

здравеите,искам да ви питам чувствам нещо като вибрация в прасеца кво означава тва,добре ли е зле ли е и от кво може да е и т.н.

HA

07.06.06
20:55

[quote author=“ludacris”]здравеите,искам да ви питам чувствам нещо като вибрация в прасеца кво означава тва,добре ли е зле ли е и от кво може да е и т.н.

Сигурно си го претренирал.При мен се получава когато прекаля с футбола и понякога се схваща много гадно.Просто му дай малко почивка.

08.06.06
09:16

Или просто го загряжай добре,преди да започнеш да го тренираш.

[quote author=“ludacris”]здравеите,искам да ви питам чувствам нещо като вибрация в прасеца кво означава тва,добре ли е зле ли е и от кво може да е и т.н.

може да е от много неща, претрениране, липса на минерали, превъзбуда... химикали...

HA

08.06.06
15:01

ами ако питаш мен е добре....прасец се тренира много трудно...и щом те боли начи хич не му е хубаво  :lol:  ...начи ще расте  :wink:

08.06.06
19:24

то не е като болка,тоест неме боли но усещам нещо като вибрация в него.а иначе напоследак немам време да тренирам,тряаа да уча за изпити 7ми клас съм

08.06.06
23:39

Ако откриеш от какво може да се получи тов треперене, моля те, напиши ми ЛС. Търсил съм отговор на подобен въпрос, само че за корема. Това, което съм успял да установя е, че най-вероятно е нещо на нервна почва, все едно един вид има “студена спойка” някъде из нервите.. като минат моите излити ще ида на лекар за това, ама не вярвам да ми кажат нещо...

[quote author=“marzipan”]Ако откриеш от какво може да се получи тов треперене, моля те, напиши ми ЛС. Търсил съм отговор на подобен въпрос, само че за корема. Това, което съм успял да установя е, че най-вероятно е нещо на нервна почва, все едно един вид има “студена спойка” някъде из нервите.. като минат моите излити ще ида на лекар за това, ама не вярвам да ми кажат нещо...

абе сега се сещам ,че преди такъв тремор ми се получи от клемботерола. а ,и на един изпит!
:)

[quote author=“cleaner”]hehe :arrow:

ами така си беше, просто вчера не се сетих.
голяма тъпотия е тва клемботерола! ама, на времето го нямаше ифото, а и този саът също

09.06.06
12:21

Едва ли е от кленбутерол или каквито и да било химикали, аз не съм вземал, а титулярът е на 14-15 (7ми клас). При мен е направо патологично състояние ,затова се намесих, не става въпрос само за притреперване, което е направо нормално в някоя тежка серия, ами баш за тресене... :oops:  :cry:

09.06.06
12:27

ааа забравих през пубертета може да се случват таквизи мити неща ще минат повечко сън и нещо за нервната система - има едно хомеопатично лекарство което намен ми помага казва се игнация има го в аптеките - питайте продавачката как се приемат хомеопатичните лекарства!

не казвам че пича взвема!
просто е още една причина!

11.06.06
11:35

с колко трябва да се тренира прасец??
аз го тренирам с 80 и правя по 15-20 повторения
това добре ли е защото съм чувал че трябва да се тренира с 4 пъти масата ми?

11.06.06
11:39

[quote author=“buhalbot”]с колко трябва да се тренира прасец??
аз го тренирам с 80 и правя по 15-20 повторения
това добре ли е защото съм чувал че трябва да се тренира с 4 пъти масата ми?

Ами ако можеш и с 5 пъти масата си го прави, лошо няма ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1