08.06.06
22:43
Някой знае ли хран добавки за подобряване на ставите Защото много ме болят при тренировки.. Гелове нещо...
Всички лекарства за остеропороза, артрит и т.н. могат да помогнат!
Най-доброто според мен е комбинацията глюкозамин+хондроитин и почивка!
09.06.06
14:02
super join complex -GENESIS
38 лева -60 капсули по 750 мг.стига ти за месец
пробвай калции+витаминД продават го в аптеките един с червени надписи 7лв е някаде - при мен действаше добре незнам поради каква причина но деистваше - най интересното че случайно започнах да го приемам - непрекалявайте с калция защото камъни в бъбреците :idea: (аз имах проблем с китките :wink: )
09.06.06
14:28
[quote author=“cleaner”]пробвай калции+витаминД продават го в аптеките един с червени надписи 7лв е някаде - при мен действаше добре незнам поради каква причина но деистваше - най интересното че случайно започнах да го приемам - непрекалявайте с калция защото камъни в бъбреците :idea: (аз имах проблем с китките :wink: )
тва е яко, но ако проблема е ставния хрущял или ставни връзки, калция не помага,
ами незнам - да не е нещо от витамин Д-то не съм търсил инфо каква точно функция има но като цяло тази комбинация доста ми закрепи тялото дори сега нямам болки по разни стави когато се разваля времето :wink:
09.06.06
14:44
определено витамините си помагат, но калция си е пешал за кости!
:)
аз също съм го пил. но скъсах мускул преди месец и един лекар ми каза че с него няма да се оправя, че влияе само костите, а ставата, влакната, и хрущяла спецялно не ги лекува.