08.06.06
19:15
Според вас кога е по добре да се качва мускулна маса , и кога да се чистиш от мазнини.
През лятото да качваш , а през зимата да сваляш или обратното ?
08.06.06
20:58
[quote author=“Everything”]Според вас кога е по добре да се качва мускулна маса , и кога да се чистиш от мазнини.
През лятото да качваш , а през зимата да сваляш или обратното ?
естествено че обратното. През есента с телата ни ни става нещо като при мечките, започваш да се омазняваш и да трупаш, за да прекараш “гладните” дни на студ и мраз. Докато през пролетта тялото се освобождава от мазнините, за да не прегрява ...........малко като в 3-ти клас, :D
08.06.06
21:04
разбирасе че през лятото спадаш зимата качваш ... тва е ясно като бял ден .. е вече знаеш .. почваи да спадаш :)
Аз пък смятам, че няма съществено значение, особено ако можеш да си спазваш хранителен режим
09.06.06
00:23
ами въпроса не е в хранителния режим а в времето .. щото лятото е приятно за разходки навън и за секви видове спорт .. а студа и мокрото време зимата ше те накарат да си стоиш у вазе и дори да праиш хранителен режим като цел ден си седиш и вазе нема да напраивиш кои знае кво ... 100% ше качиш некое кило щеш или нещеш ..
Или да свалиш.
Или да свалиш.
Ей Петко не се отказа от тезата си :wink: . Тука говорим за кое е по-лесно и , а и оттам резултатите биха били по-добри. Иначе човек всичко може да направи ако реши , но какъв е смисъла на това :roll: , освен ако не се явяваш на състезание зимата. И естествено , че всеки от нас иска да изглежда по-добре лятото .
и за мен лично е така. аз качвам еднакво и на сила и на маса и лете и зиме :)
Или да свалиш.
Ей Петко не се отказа от тезата си :wink: . Тука говорим за кое е по-лесно и , а и оттам резултатите биха били по-добри.
Точно де, по - лесно ми беше да сваля зимата, именно защото нямам много излизания, спазвам стриктно режим и не се изкушавам с разни неща, като сладолед, бира и т.н ;)
09.06.06
14:26
ми като несам натрупал достатъчно мускулна маса.. да свалям ли през лятото и после през зимата да си кача чиста мускулна маса , или да продължа да качвам дори и през лятото а през зимата ше свалям.
И още един въпрос - Не може ли да пия Протеини , аминокиселини, Л карнитин , и хем да изгоре излишните мазнини , хем да кача чиста ММ ?
09.06.06
14:35
[quote author=”Петко К”]Точно де, по - лесно ми беше да сваля зимата, именно защото нямам много излизания, спазвам стриктно режим и не се изкушавам с разни неща, като сладолед, бира и т.н ;)
Айде и аз. Зимата Нова година, Коледа именни дни... никъв режим. А пък и тялото естествено понатрупва малко отгоре през зимата на нашите географски ширини.