Кога е по добре - лято или зима?

08.06.06
19:15

Според вас кога е по добре да се качва мускулна маса , и кога да се чистиш от мазнини.
През лятото да качваш , а през зимата да сваляш или обратното ?

Nenor

08.06.06
20:58

[quote author=“Everything”]Според вас кога е по добре да се качва мускулна маса , и кога да се чистиш от мазнини.
През лятото да качваш , а през зимата да сваляш или обратното ?

естествено че обратното. През есента с телата ни ни става нещо като при мечките, започваш да се омазняваш и да трупаш, за да прекараш “гладните” дни на студ и мраз. Докато през пролетта тялото се освобождава от мазнините, за да не прегрява ...........малко като в 3-ти клас,  :D

08.06.06
21:04

разбирасе че през лятото спадаш зимата качваш ... тва е ясно като бял ден .. е вече знаеш .. почваи да спадаш  :)

08.06.06
23:43

Аз пък смятам, че няма съществено значение, особено ако можеш да си спазваш хранителен режим

09.06.06
00:23

ами въпроса не е в хранителния режим а в времето .. щото лятото е приятно за разходки навън и за секви видове спорт .. а студа и мокрото време зимата ше те накарат да си стоиш у вазе и дори да праиш хранителен режим като цел ден си седиш и вазе нема да напраивиш кои знае кво ... 100% ше качиш некое кило щеш или нещеш ..

09.06.06
00:26

[quote author=“PoSTFracTioN”] .. а студа и мокрото време зимата ше те накарат да си стоиш у вазе и дори да праиш хранителен режим като цел ден си седиш и вазе нема да напраивиш кои знае кво ... 100% ше качиш некое кило щеш или нещеш ..

Или да свалиш.

09.06.06
09:42

[quote author=”Петко К”][quote author=“PoSTFracTioN”] .. а студа и мокрото време зимата ше те накарат да си стоиш у вазе и дори да праиш хранителен режим като цел ден си седиш и вазе нема да напраивиш кои знае кво ... 100% ше качиш некое кило щеш или нещеш ..

Или да свалиш.

Ей Петко не се отказа от тезата си  :wink: . Тука говорим за кое е по-лесно и , а и оттам резултатите биха били по-добри. Иначе човек всичко може да направи ако реши , но какъв е смисъла на това :roll: , освен ако не се явяваш на състезание зимата. И естествено , че всеки от нас иска да изглежда по-добре лятото .

09.06.06
10:13

[quote author=“marzipan”]Аз пък смятам, че няма съществено значение, особено ако можеш да си спазваш хранителен режим

и за мен лично е така. аз качвам еднакво и на сила и на маса и лете и зиме :)

09.06.06
12:17

[quote author=“red”][quote author=”Петко К”][quote author=“PoSTFracTioN”] .. а студа и мокрото време зимата ше те накарат да си стоиш у вазе и дори да праиш хранителен режим като цел ден си седиш и вазе нема да напраивиш кои знае кво ... 100% ше качиш некое кило щеш или нещеш ..

Или да свалиш.

Ей Петко не се отказа от тезата си  :wink: . Тука говорим за кое е по-лесно и , а и оттам резултатите биха били по-добри.

Точно де, по - лесно ми беше да сваля зимата, именно защото нямам много излизания, спазвам стриктно режим и не се изкушавам с разни неща, като сладолед, бира и т.н ;)

09.06.06
14:26

ми като несам натрупал достатъчно мускулна маса.. да свалям ли през лятото и после през зимата да си кача чиста мускулна маса , или да продължа да качвам дори и през лятото а през зимата ше свалям.
И още един въпрос - Не може ли да пия Протеини , аминокиселини, Л карнитин , и хем да изгоре излишните мазнини , хем да кача чиста ММ ?

Sportex

09.06.06
14:35

[quote author=”Петко К”]Точно де, по - лесно ми беше да сваля зимата, именно защото нямам много излизания, спазвам стриктно режим и не се изкушавам с разни неща, като сладолед, бира и т.н ;)

Айде и аз. Зимата Нова година, Коледа именни дни... никъв режим. А пък и тялото естествено понатрупва малко отгоре през зимата на нашите географски ширини.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1