09.06.06
15:11
От няколко дена се опитвам да си скалъпя едно НВД с храни които са поносими за мен ... и накрая напраих нещо и общата сметка ми харесва ма те аз неразбирам и искам вашето мнение
1 вата закуска е 30 мин след ставане ( ако се предполага че съм станал в 6.30)
http://img116.imageshack.us/my.php?image=moiarejim2ci.jpg
Тва просто е прототип иначе добре ли е?
Се забравям ето ми “параметрите” :) :arrow: 81кг 184см висок 23% body fat
1. сутринта няма достатъчно белтък задължително пий суроватъчен 30гр
2. тази вечеря в 8-9 е късно но не и прекалено но по добре да е към 6-7 вечерта преди лягане пий протеин на млечно яйчна основа но не про голда :wink:
3. ако искаш можеш да дигнеш порциите пилешкото на 200гр.
4. вкарай амино киселини по възможност суроватъчни
обикновенно при НВД махаме въглехидратите като енергиен източник но пък може да приемаме малко мазнини за енергия затова ако можеш запази сиренето но и извара хапвай заедно с него
09.06.06
16:42
оф неискам да ям извара .. нея понясям .. а и каде да я вбутам .. и ако дигна на 200гр няма ли ми е много протеини .. и тоя суровачен протеин .. в кои храни го има .. каде да го вкарам ? а иначе добре ли е се едно да стана в 6.30 .. тичане и тогава от 7 часа както е програмата
ами купи си го като добавка иначе :lol: пилешките гърди са на разфасовки по 220 гр - по ресторантите са толкова
09.06.06
18:39
[quote author=“cleaner”]1. сутринта няма достатъчно белтък задължително пий суроватъчен 30гр
2. тази вечеря в 8-9 е късно но не и прекалено но по добре да е към 6-7 вечерта преди лягане пий протеин на млечно яйчна основа но не про голда :wink:
3. ако искаш можеш да дигнеш порциите пилешкото на 200гр.
4. вкарай амино киселини по възможност суроватъчни
Попринцип нали между храненията трябва да има минимум 3 часа разлика .. е аз сам вкарал тия 6 хранения и то практически невъзможно ... ако стана у 7 и ям после :arrow: 10 :arrow: 13 :arrow: 16 :arrow: 19 :arrow: 22 !!! тва са 6 хранения .. немом да неям толко късно иначе много ше сбия яденето .. единственото решение е да намала яденията на 3 пати .. като махна 1то ядене следобяд .. кога трябва да се яде преди или след трен ? и кое да се приема повече ?