OPTIMUM пак вдигат цените?

26.05.06
12:19

Дочух нещо такова ,но не съм сигурен още ,някой знае ли нещо по въпроса?

AN

26.05.06
13:01

ами незнам сега да има пак увеличение, мисля че 250 лв да 10 либри протеин е на върга на наглостта и възможностите

SO

26.05.06
13:12

Акоцените се вдигат едва ли е от ОН по скор от дустрибуторите за БГ

а бе тва да купуваш от такива кожудери треа да не си уред. Просто няма толко нагли типове на мен във фитнеса ми дават 2.28кг за 100лв при това си във кутия не е насипния от чувала. Във студенски също имаше един магазини от който един пряител си взима там ти го дават 50лв насипен от чувала, а power&beauty 0.900кг е 61лв 2.28кг 135 лв просто разликата е огромна и са още качват цените алелей тия просто незнам не ми се говори.. А бе който е балак да си дава парите на някои които искат да нагушат. Писнало ми е от такива работи това само в БГ може да го има.

26.05.06
14:34

[quote author=“RejiMillar”] Просто няма толко нагли типове на мен във фитнеса ми дават 2.28кг за 100лв при това си във кутия не е насипния от чувала.

Ами Вие в София пак сте по-добре - имате по-големи възможности за избор от магазини. Какво да кажа аз като тука в Бургас 2,28кг ОН струва 135 лв.?

RE

26.05.06
15:15

Няма ли някой да каже, че падат цените, ами все се вдигат :?
ами така е, българска работа.

ПП:в съшото време , обаче БГ добавките държат цените .

26.05.06
19:58

Кофти,тамън почнах да си взимам от тях,дано е само слух.
Ето и радостната новина,отивам днес в магазина да си купувам бадеми и продавачът ми вика,вече не са 2.20 амо 2.00 лева,викам си:”брей,да не повярва човек”.А има едни отвратителни бадеми,дето ги дават по 2.70,че и магазинът е по-голям от тоя дет аз взимам.Толкова по въпроса с падането на цените.

26.05.06
23:00

И аз ще споделя една добра новина.
Отивам аз до кварталния магазин и казвам “Светле , дай 10 яйца” - и очаквам да каже “Дай 1лев и 30 стотинки” , само че тя ми каза “1 левче” :shock:  :shock: 
Супер.
Яйцата са по 10 стотинки бройката. По Великден бяга по 15.
Трябва да се радваме на такива малки добри новини , защото те са надежда за нещо по-добро в днешния свят - когато всичко поскъпва. :roll:

26.05.06
23:09

[quote author=“diksi”]И аз ще споделя една добра новина.
Отивам аз до кварталния магазин и казвам “Светле , дай 10 яйца” - и очаквам да каже “Дай 1лев и 30 стотинки” , само че тя ми каза “1 левче” :shock:  :shock: 
Супер.
Трябва да се радваме на такива малки добри новини , защото те са надежда за нещо по-добро в днешния свят - когато всичко поскъпва. :roll:

спирам добавките и започвам да си тренирам чисто ебал съм му майката

27.05.06
00:26

[quote author=“DirtyandNasty”]спирам добавките и започвам да си тренирам чисто ебал съм му майката

и аз съм си така ше му *** м****** то може ли да се издържа аз тря да даам по 100 лв на месец само за протеин отделно още 100-150 за ядене и да не говорим ако искам креатин или АК мамоооооооо....  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

27.05.06
11:20

По късно днес чакам конкретни цифри,но цените се вдигат с около 10% , 5те либри Голд става на около 145

27.05.06
12:43

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“diksi”]И аз ще споделя една добра новина.
Супер.

спирам добавките и започвам да си тренирам чисто ебал съм му майката

Май и аз скоро ще последвам примера.
Отвреме на време дано поне да ми остават пари за едни витамини или рибено масло. :roll:

29.05.06
11:34

Дано поне креатина да остане на що-годе нормална цена

29.05.06
14:46

offtopic. яйцата вече са по 8 стотинки при нас

DU

07.06.06
14:03

Правилно сте чули вдигат цените

07.06.06
14:09

[quote author=“DunevmotorSport”]Правилно сте чули вдигат цените

Ако знаеш какви са новите драсни ги  !!!

07.06.06
17:42

Вдигат ги наистина! С около 10%, за всеки продукт различно. Тъкмо се канех да си взема на ОН 10-те либри, чакали новата пратка на около 240 лв. Викам им, защо, бе, хора, три пъти вече вдигате цените, а в сайта им са си все същите?!
“Ами сигурно транспортните разходи са се вдигнали...” гласеше отговора.  :wink:  :wink:  :wink:

08.06.06
17:40

Защото интересът нараства все повече и повече,ако всички спрът да се купуват оптимум от тях, виж как ще падне цената набързо :wink:

FI

08.06.06
18:57

Ценовата политика на тая фирма трябва да влезе в учебниците по икономика. В началото, М.Милев обясняваше, че цените били по-високи, заради това, че не внасяли директно от САЩ, а от Белгия. Всички очакваха края на 2004, когато М.Милев стана представител за Източна Европа, цените да паднат, но уви. Стигаме и до втория интересен момент. Когато започна вноса от САЩ, курсът на долара беше около 1.84лв , ако не се лъжа. През целия този период, доларът поевтинява и днес е около 1.50лв, а цените се вдигат на два пъти с по 10%. Не ми се мисли, ако доларът започно да поскъпва, протеинът на М.Милев, ще достигне цена на теглото си в злато.

Само искам да отбележа, че не Оптимум вдигат цените, а гениалният мениджър и експерт продажби, представителят на фирмата за Източна Европа, г-н Момчил Милев.

08.06.06
19:13

[quote author=“filatov”]Само искам да отбележа, че не Оптимум вдигат цените, а гениалният мениджър и експерт продажби, представителят на фирмата за Източна Европа, г-н Момчил Милев.

Именно. Имам един приятел от Сърбия, светна ме в ценовите разлики м/у България и Сърбия, конкретно за Оптимум говорехме...
  Не искам да мисля за това, че ми идва да хвана гората... :evil:
Но нали аз съм си го избрал  това.... да пълня гушката на бай Момчил.

Докато има монопол и изключителни представители ще е така. Ако бодибилдинг груп почне да внася ОН гледай кво ще стане ...

09.06.06
15:19

абе аз не разбирам много много ама тези цени ........ някак си

http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

Optimum 100% Whey Protein, 10 Lbs., Gold Standard Vanilla $55.79

и за жалост не доставят до бг както обикновено !

09.06.06
16:20

[quote author=“batspirooo”]абе аз не разбирам много много ама тези цени ........ някак си

http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

Optimum 100% Whey Protein, 10 Lbs., Gold Standard Vanilla $55.79

и за жалост не доставят до бг както обикновено !

Някой има ли идея защо не доставят до Бг и дали като влезем в Евро зоната това ще се промени?!?!
Защото къде са 90лв, къде 250.. :evil:  :evil:  :evil:

09.06.06
16:55

не знам и аз идея нямам какви са тези завишени цени в бг !
вярно че ако си го поръчам ще трябва да платя 5% мито и 20% ддс ама както и да ги смятам до250 лв немога да ги докарам ! пък да не говорим че 5 либри е 28$ !!!!! тук му искат 130 лв 30$=130 лв ебаси фиксинга бе !!!!

09.06.06
20:22

единствената причина която наистина може да повлияе на цената в този случай е скока в цената на петрола—-> по-скъп shipping и така но в случая по влияе таксата “и Бат Момчил е човек и той иска парички”:wink:

SP

09.06.06
20:51

[quote author=“batspirooo”]не знам и аз идея нямам какви са тези завишени цени в бг !
вярно че ако си го поръчам ще трябва да платя 5% мито и 20% ддс ама както и да ги смятам до250 лв немога да ги докарам ! пък да не говорим че 5 либри е 28$ !!!!! тук му искат 130 лв 30$=130 лв ебаси фиксинга бе !!!!

Ти ако го поръчаш ще ти излезе 5-10$ по евтино, а ще чакаш 3-4 месеца да дойде. Просто не си струва мъките. :lol:

10.06.06
11:08

абе бате както и да го поръчвам шипинга е 10$ слойи го 20$ и 60$ не 56$ както е реално сложи 25% такси и стажат 75$ и още 20 както казахме за шипинг и стават 95$ сложи ги 100$ бааааа къде е 100$ къде е 250 лева :)))))

10.06.06
11:41

Нема какво да спорите.Очевидно е че има голяма надценка тук в БГ и това е за да може търговците да печелят.Никой не работи за едното мерси ;)

10.06.06
12:56

аве ебати печалбата 100 кинта минмимум от един продукт !!!!! това само в бг го има !!!

SP

10.06.06
14:51

[quote author=“kazz”]Нема какво да спорите.Очевидно е че има голяма надценка тук в БГ и това е за да може търговците да печелят.Никой не работи за едното мерси ;)

Надценката е голяма... ама с поръчване пак е по-гадно.
[quote author=“batspirooo”]абе бате както и да го поръчвам шипинга е 10$ слойи го 20$ и 60$ не 56$ както е реално сложи 25% такси и стажат 75$ и още 20 както казахме за шипинг и стават 95$ сложи ги 100$ бааааа къде е 100$ къде е 250 лева ))))

шишпинга до БГне е 10$. Поне 40$ за обикновена доставка, която стига ежду 3-5 месеца. И стават 130$Х1.6=208лв. Като сложиш туда дето си хвърлил за поръчката и времето за чакане напрао не си струва. Ако беше толкова по изгодно всички щяхме да си поръчваме.

10.06.06
16:59

само не знам ти можеш ли да смяташ .... така като гледам май не !!! значи протеина 10 либри е на цена 57$ слагаме твоите 40 което е пълна глупост (за тия пари ше дойде за 1 седмица) после слагаме 20%ддс и 5% мито и колко стават ? 120$ 190лц което е пак убийствена надценка ! цели 60 лева ! да не говорим че тукашните фирми не поръчват по една кутия а по няколко палета или кашони доставката за които е дори по-евтина ! така че не можеш даслагаш на всеки артикул по 40$ за доставка което оше повече бърка в джобовете ни !

SP

10.06.06
17:03

[quote author=“batspirooo”]само не знам ти можеш ли да смяташ .... така като гледам май не !!! значи протеина 10 либри е на цена 57$ слагаме твоите 40 което е пълна глупост (за тия пари ше дойде за 1 седмица) после слагаме 20%ддс и 5% мито и колко стават ? 120$ 190лц което е пак убийствена надценка ! цели 60 лева ! да не говорим че тукашните фирми не поръчват по една кутия а по няколко палета или кашони доставката за които е дори по-евтина ! така че не можеш даслагаш на всеки артикул по 40$ за доставка което оше повече бърка в джобовете ни !

Виж сега не ми се спори... ако искаш поръчай си да видиш колко ще ти излезе. Първо, че половината сайтове не доставят до БГ, второ 10лб. от САЩ до България под 40$ няма доставка. И това е по-вода и всеки знае, че ако стигне за 3 месеца трябва да се радваш. А иначе не споря, че надценката на вносителя на Оптимум е огромна, но все пак засега това е нак-изгодното - аако не ти изнася не си купувай. Ще ми е интересно ако разбера, че си поръчал нещо от USA.

10.06.06
19:12

Не разбирам какво толкова се пените за тези хранителни добавки.. като не ви харесва не купувайте. Всички стоки в Америка са мн по евтини - фотоапарати, дрехи, техника, перални, маратонки и т.н... и мен ми е кофти но това е положението!

И престанете с тези сметки дето ги правите колко пари ще излезе... не е толкова лесно, като е толкова просто поръчвайте си от сайтовете и си пиите от там...

10.06.06
21:46

ми от цени на добавки не разбирам но разбирам от такива на пц хардуер ! и знам едно - нещата които в хамерика са примерно 20$ в европата са 20 евро . отвори си някой европейски сайт от който може да се поръча съответната добавка и погледни цената ! но разбира се сайта не трябва да е британски .. освен ако нямаш мноооого пари в излишък !
и btw до сега не съм попаднал на един хамерикански сайт за пазаруване от който да мога да си купя каквото и да било!
а ако искаш напраи справка за шипинг със fedEx за колко време идва и на каква цена е !

11.06.06
01:28

[quote author=“Sportex”]
Виж сега не ми се спори... ако искаш поръчай си да видиш колко ще ти излезе. Първо, че половината сайтове не доставят до БГ, второ 10лб. от САЩ до България под 40$ няма доставка. И това е по-вода и всеки знае, че ако стигне за 3 месеца трябва да се радваш.

Ае ти не знам как гледаш на нещата, но BB.com предлагат International Express Courier доставка, която отнема около седмица (5 работни дни)... доставката с пощенските служби може да отнеме повече, ама тия три месеца направо наизуст си ги приказваш... отдавна не сме в 50-те години да се вози с каруците...

Доставката примерно с FedEx едва ли ще отнеме повече от 5 работни дни.... трябват им 1-2 дни да дойде от USA до Европа и после 1 ден от Европата до България.... мен лично от Холандия по UPS ми доставиха “днес за утре” пратка... та толкова за трите ти месеца...

Големите 2-месечни доставки стават, когато поръчваш цял контейнер и то от Япония, Тайван и т.н., които идват по море... а 10LB от BB.com с куриера излиза около 50$, но ако добавиш и други продукти общата доставка намалява тази на протеина.

P.S. Да не съм голословен за разликата между поща и куриер:

[URL=http://img156.imageshack.us/my.php?image=bbcomcourier7lt.png]http://img156.imageshack.us/img156/7126/bbcomcourier7lt.th.png[/URL]

SP

11.06.06
02:47

[quote author=“Honzik”][quote author=“Sportex”]
Виж сега не ми се спори... ако искаш поръчай си да видиш колко ще ти излезе. Първо, че половината сайтове не доставят до БГ, второ 10лб. от САЩ до България под 40$ няма доставка. И това е по-вода и всеки знае, че ако стигне за 3 месеца трябва да се радваш.

Ае ти не знам как гледаш на нещата, но BB.com предлагат International Express Courier доставка, която отнема около седмица (5 работни дни)... доставката с пощенските служби може да отнеме повече, ама тия три месеца направо наизуст си ги приказваш... отдавна не сме в 50-те години да се вози с каруците...

Говорех за пощенските служби от личен опит до Гърция съм пращал с обикновена поща и отне 2 месеца при заявен срок 1 месец. От приятели учащи в САЩ знам, че обикновената поща отнема 4-5месеца при срок 3 месеца от Щастските пощи за да стигне до БГ.

11.06.06
11:47

Мен са ми пращали неща от Англия по Royal Post…. верно, не е САЩ, ама не е и Гърция.... и дойдоха за около седмица мисля, нещо такова...

Както и да е... важното е, че при поръчки от BB.com няма сми от пощи, щото парите са еднакви... а вчера получих отговор от тях - пращат с FedEX и ако всичко ти е изрядно ще ти пратят и до BG… не е проблем, не се намираме в списъка им с забранени страни...

SP

11.06.06
13:45

[quote author=“Honzik”]Мен са ми пращали неща от Англия по Royal Post…. верно, не е САЩ, ама не е и Гърция.... и дойдоха за около седмица мисля, нещо такова...

Както и да е... важното е, че при поръчки от BB.com няма сми от пощи, щото парите са еднакви... а вчера получих отговор от тях - пращат с FedEX и ако всичко ти е изрядно ще ти пратят и до BG… не е проблем, не се намираме в списъка им с забранени страни...

В такъв случай ако съ съберем групичка сериозни може да направим някога сериозна и голяма поръчка на леки работи - кретин, глутамин, амино.

11.06.06
13:55

мда само че аз съм фен на паудерчето :))) виж и глутамина и аминото са убави раути ама креатина с тая вода детозадържа нещо не ма кефи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1