10.06.06
15:04
На 19г съм 190см 80кг 7м стаж 6 от които чисти ... От месец приемам КРЕАТИН,ПРОТЕИН,ТРАБЕСФОР,ОМНАДРЕН 250…резултата ми е около 8кг за последния месец... какво да о4аквам о6те
тренировките,яденето и спането смятам 4е са ми добре след като имам такъв резултат ;)
хранясе по възможност 5-6 пъти наблягам на месо и мл. продукти
та в този ред на мисли ...какво да о4аквам ? Възможно ли ще е достигането на така желаните от мен 100кг :)
P.S. - добавил съм още БИРЕНА МАЯ И СЕРЖИНОР ..ако е възможно .. давайте насоки 10x предварително!
Ми вкарай гейнер на местото на протеина а пък може и двете зависи от финансовата ти възможност.Омнадрена коя седмица ти е?
за омнадрена ми е интересно защото 4увам разли4ни мнения как да го взимам .. за сега ми е 1-а седмица , но един авер ми каза да внимавам с него и да го приемам през седмица. Така 4е другата доза ми е към 19-и .Според вас как би било по ода4но да го взимама през седмица или всяка седмица? За6тото така или ина4е смятам да го за4естя след време , ако не сега то поне след месец мился да го взимам всяка седмица . Как зву4и това!?