10.06.06
15:00
Значи ситуацията е такава-от 2 месеца насам ходя 3 пъти седмично на фитнес (Понеделник, Сряда и Събота) и 3 пъти седмично на Карате киокошин и Таекуон-до (Четвъртък,Петък и Неделя), като 2 произволни дни от седмицата тичам в гората за около 40 мин около 6 км...Сега съм решила да позабавя малко темпото като си дам една двумесечна почивка от фитнеса, като го заменя с Тае Бо във Вторник, Четвъртък и Неделя,преди тренировките точно,тъй като макар и да се забелязва резултат от фитнеса (по-добра фигура и по-силни удари в БИ),се усеща как влияе отрицателно на разтяжката и бързината в Таекуондото, с което може да се каже се занимавам най-сериозно (от 7 години насам).Може би ще ви се стори,че прекалявам с тренировките,но просто така съм свикнала и спорта за мен е един вид наркотик и не мога и ден без да си измъчвам тялото.Както и да е...Конкретния ми въпрос в случая е дали да заменя за известно време фитнеса с Таебото, да ги редувам или да продължавам както досега..?Иначе съм на 17, 170/51… :roll:
я дай снимки да видим с какър киборг си имаме работа :wink: и как може да комбинираш киокошин с таекуондо дървен с пластичен спорт :) та за седем години кои дан си?
не знам как се справяш с толкова тренировки.много хора биха ти завидяли.енергията ти направо е неизчерпаема :D аз лично бих спрял различните видове карате, но изборът е твой.избери едно от всичко и се отдай само на него :D
10.06.06
21:05
Звучи внушително
“I love a woman who can kick my ass.” :D
Аз не бих спирал фитнеса на твое място, 2 месеца са си много време, но можеш да пробваш една седмица да видиш как ще ти се отрази.
10.06.06
22:02
[quote author=“cleaner”]я дай снимки да видим с какър киборг си имаме работа :wink: и как може да комбинираш киокошин с таекуондо дървен с пластичен спорт :) та за седем години кои дан си?
Ми то заради тренера, защото от Таекуондото всички бяхме станали супер добри в краката,за сметка на ръцете,където бяхме пълни инвалиди и той вика малко да ги поомешаме, а и е прав,защото на улицата само с Таекуондо нищо няма да постигнеш...Иначе съм червен колан,готвя се за изпит за черен но не степените и победите в състезанията са ми цел, по-скоро за самата самозащита ти трябват сила+бързина+разстяжка+крака+ръце :roll: ...Снимки за пред хора нямам :wink:
10.06.06
22:42
На улицата и с таекуондо и с карате и с вилица в ръката не разчитай да се спасиш.. иначе почивките са хубаво нещо ама два месеца може би са много.. пробвай да спреш, сигурен че ще искаш пак за по малко от месец!
Как намираш време и за карате и за фитнес :shock:,че си и на 17 значи и на даскало ходиш.На мен ми се прецакваше тренировката от тва даскало и съм спрял фитнеса до лятото.Според мен няма смисъл да тренираш толкова стилове(Карате киокошин и Таекуон-до и Тае Бо ) :D Да научиш и един ще ти стигне за самоотбрана,освен ако не си решила да осакатиш някой. :lol: Ще е добре да комбинираш фитнеса с Таекуон-до ,ако си решила да ставаш “терминатор” :lol: Но това не отива на момиче :roll: остави момчетата да се бият :wink: