Търся информация за този пич

Прескочи до:

10.06.06
13:49

http://www.fitnessatlantic.com/images/williams19.jpg

Килограми, височина, ръка, гръдна обиколка, талия, процент мазнини.

Помагайте с каквото можете :). Благодаря предварително

10.06.06
14:30

И мене тая печка :lol:  ме кефи много.Това аз наричам генетика :wink:

10.06.06
14:33

дано и аз някога стана като него - мн съм скромен нали :)

10.06.06
14:35

Аз вчера го задминах  8)
Поня името му някой да знае. Вижда се че е някой си williams.. ама ?!?!

10.06.06
15:59

http://i.data.bg/06/06/10/15802_orig.jpg

ZW

10.06.06
16:53

Като изваян е.

10.06.06
16:56

Ulisses Williams май се казва

[quote author=“kazz”]Ulisses Williams май се казва

Мда. Гледах му преди доста време снимки от състезания и изглежда доста хилав. На тия снимки обаче изглежда супер. Бих искал да изглеждам така до някаква степен, но гърдите му са по-големи от нужното, а рамото по-малко. Лееееко пропорциите трябва да оправи.  :roll:

10.06.06
17:24

Това му е името. Ако не се лъжа преди година го имаше на корицата на списание “По-Здрави”
Ето още една снимка -> http://www.fitnessatlantic.com/images/williams17-thumb.jpg
Има доста голям бицепс според мен. Пропорциите мисля, че не са му правилни. Доста трудно ще се поддържа такова тяло. :roll:

10.06.06
18:16

Намерих единствено, че състезателното му тегло е - 84кг, а иначе 93. Висок - 178. Натурален билдер. Но никъде не споменават мерки ..

10.06.06
18:59

Натурален...тоя е велик бе !  :)

ST

10.06.06
19:10

Те негрите по принцип са с по-добра мускулатура.....  :evil:  за което много ме е яд  :!:  :roll:

10.06.06
20:28

[quote author=“manson”][quote author=“kazz”]Ulisses Williams май се казва

Мда. Гледах му преди доста време снимки от състезания и изглежда доста хилав. На тия снимки обаче изглежда супер. Бих искал да изглеждам така до някаква степен, но гърдите му са по-големи от нужното, а рамото по-малко. Лееееко пропорциите трябва да оправи.  :roll:

Абе аз бих казал,че това тяло е перфектно,а не да почна да му намирам недостатъци.И не мислите,че такова тяло е невъзможно.Според мене за около 3-4години може да се постигне горе-долу нещо такова.

10.06.06
21:43

[quote author=“Body_Builder”]Според мене за около 3-4години може да се постигне горе-долу нещо такова.

:shock: натурално за 3-4 години е невъзможно!!

SP

10.06.06
21:49

[quote author=“topDevil”]Натурален...тоя е велик бе !  :)

Абе то днес всички се пишат натурални ама... :?  :?

10.06.06
23:26

аве тоя winstrol негреши ! типична мускулатура за winstrol-аджия ако ви кефи .....ОК ако не давайте непред!

11.06.06
01:01

[quote author=“cleaner”]аве тоя winstrol негреши ! типична мускулатура за winstrol-аджия ако ви кефи .....ОК ако не давайте непред!

Пробвай и ти с Винстрол щом си толко уверен, белким се доближиш до формата му.

11.06.06
01:16

Момчета, гаранция ви давам, че и един камион с химия да изядете, няма и да се доближите до формата на въпросния господин!

SP

11.06.06
01:18

[quote author=“Pc_genius”]Момчета, гаранция ви давам, че и един камион с химия да изядете, няма и да се доближите до формата на въпросния господин!

Ха тука някой и без химия и то за 3 год щели да я направя тази физика. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

11.06.06
01:26

[quote author=“Sportex”][quote author=“Pc_genius”]Момчета, гаранция ви давам, че и един камион с химия да изядете, няма и да се доближите до формата на въпросния господин!

Ха тука някой и без химия и то за 3 год щели да я направя тази физика. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Оптимисти колкото щеш :lol: ! Само, че в БГ се броят на пръсти хората, постигнали тази обработена мускулатура! Той номера не е да станеш еди колко си килограма и с еди колко си см ръка - обработката идва с времето и уменията да тренираш все по-добре и по-добре!
Погледнете Дани Драганички - аз познавам много хора в пъти по-здрави от него като физика, но той ги слага в джоба си като се говори за естетика, обработка и т.н.

ST

11.06.06
13:37

М,да,познавам много хора които просто се стремят да ” бьдат огромни ” аз лично се стремя да имам красиво тяло.Изобщо не ми интересува кой колко е огромен и колко вдига,номера е как ще изглежда като иде на море или басйни ( давам като пример ) На мен лично талото на този човек ми изглежда мн. добре.
П.С. с един камион химия и правилно трениране все ми е на акьла че ще може да се достигне,да некажа и да го задминат :)

11.06.06
13:47

Аре ле пак отворените почнаха да се изказват.Не може да стане за 3-4 години без химия  :lol: Това че вие  не можете не значи че всички са така.Познавам много момчета който имат подобни постижения а не са от най-тренираните и зоб дали на снимка са виждали.Всичко е до ген когато нямате ген сте завиждачи и само мрънкате “без химия не може” а негрите имат много по-добра генетика от тази на белите хора и това им позволява без химия да имат по-красиви тела

11.06.06
15:11

Айде да не е толкова лесно както вие си мислите... пича на снимката има уникално тяло... наистина е доста добре изваян... и без смехории че за 3 години без химия ще го постигнете... като гледам снимките във форума има доста хляб да ядете ;)

FI

11.06.06
15:19

Като гледам е печелил Musclemania, на което редовно участва и Иван Николов. Там със сигурност има сериозен допинг и диуретик тест, но както повечето навярно знаят, още няма създаден тест за хормон на растежа.
Това с обработката на мускулите, най-добре може да се забележи, като проследите Христомир, който 3-4 години се състезава в една и съща категория, на едни и същи килограми,но всяка година изглежда все по-добре.

11.06.06
19:02

I’m naturally blessed with a 28-inch waist.

Това вече е генитично.

11.06.06
19:36

ОФФ:

а негрите имат много по-добра генетика от тази на белите хора

Имат много по-добра генетика за какво?Просто процента подкожни мазнини им е по-малък, в комбинация с тъмната кожа изглеждат много по релефни, оттам са идеални за културисти.Но в силовите спортове никакви ги няма - нито в щангите(абе намира се по някой кубинец в леките категории де), нито в Най-силен мъж на планетата - като гледам колкото по-бели са толкова са по яки.

11.06.06
19:49

Верно добра мускулатура и все пак изглежда като педал

11.06.06
19:54

[quote author=“3230”]Верно добра мускулатура и все пак изглежда като педал

:shock: .Може би ти трябва да покажеш какво е мъжка физика. :lol:

11.06.06
20:26

Все още я градя  :twisted:

RE

11.06.06
20:42

Абе не знам как ставало бързо , ама като гледам снимкитв в форума и като ги сравня с тоя пи4 един няма да е на близко до неговото ниво, а във форума има над 7000 потребители.
Правете си изводите за какво става дума  :?:

ST

11.06.06
20:44

Аз негри вьв форума несьм виждал още  :wink:

11.06.06
22:00

Е тоя пич има супер тяло.Като му гледам бицепса май даже е прекалено голям.  :lol:

RE

11.06.06
22:06

Супер тяло,супер генетеика(попринцип “черните” се хвалят с доста добра  стръктура на телата си:,та нали псотоянно “бягат” в кръга на шегата;)Според мен е доста налудничево да си мислите,че го е псотигнал чисто:)Едва ли,но ако е истина така което доста,доста ме съмнява,поклон пред завидните му постижения,но  едва ли е  бил толкова търпелив(така е не всики сме така:)

12.06.06
10:20

попринцип “черните” се хвалят с доста добра стръктура на телата си:,та нали псотоянно “бягат” в кръга на шегата

:D
Нали знаете, на последната олимпиада както винаги негрите бяха шампиони в бягането, а белите в стрелбата :D :D :D :twisted:

12.06.06
11:28

[quote author=“Infernaloverkill”]ОФФ:

а негрите имат много по-добра генетика от тази на белите хора

Имат много по-добра генетика за какво?Просто процента подкожни мазнини им е по-малък, в комбинация с тъмната кожа изглеждат много по релефни, оттам са идеални за културисти.Но в силовите спортове никакви ги няма - нито в щангите(абе намира се по някой кубинец в леките категории де), нито в Най-силен мъж на планетата - като гледам колкото по-бели са толкова са по яки.

А ти защо си мислиш че като имаш красиво тяло ше можеш да дигаш повече от некоя торба а :?: Тва колко са ти големи мускулите не е определящо във вдигането на много килограми а това че негрите имат по-добра генетика от белите хора го знаят всички и това че ти неискаш да го приемеш няма да промени факта :wink:

DI

12.06.06
11:35

аз вчера гледах едно от шоутата на Крис Рок и той говореше как черните като са били роби как са подбирали по-големите и по-силни и са ги размножавали. Не знам дали със сигурност е така, но ми звучи като логично обяснение за генетиката им. И друго искам да ви кажа - истинските негри са в африка. Американските негри не са точно негри, абсолютно всеки от тях има поне малко бяло в кръвта си.

ZW

12.06.06
12:10

А черни трибойци има ли ?  :D

DI

12.06.06
12:20

просто има някои спортове с които негрите не се занимават. Както каза боби турбото, негър скиор и жена шофьор нема.

12.06.06
12:22

[quote author=“zwei0”]А черни трибойци има ли ?  :D

Много :lol: ! Като имаш в предвид, че и Рони колман и Джони Джаксън са били трибойци доста време :wink: !

12.06.06
19:40

Ако негрите бех добри и във вдигането на тежести то тогава белите хора щехме да сме само публика и спонсори

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1