помогнете ми :)

RA

11.06.06
13:58

начи ся почвам да тренирам но мисля че сам слаб 60 килограма сам 180 сам на 17 години и искам да натрупам много маса но без хранителен режим незнам дали 6те стане ...  :?

11.06.06
14:36

Ами доста си  слаб да. Значи първите 6 месеца не вземай хранителни добавки и яж по 6 пъти на ден. Като минат 6 месеца почни да земаш протеини ако имаш нужда да качваш още.

RA

11.06.06
14:39

аха значи сега трябва само да се тъпча :) мерси ама аз имам малък проблем щото нямам много време от даскалото 6 пъти на теб няма как да ги събера и сам свикнал да ям по 2 пъти на ден .... :(

11.06.06
15:11

Защо да не взима хр. добавки първите месеци??? :roll: Аз съм на същите години 62 кила на 172 см и си взимам аминота и чат пат протеини.Мисля че Universal mega mass 3000 ще му помогне , аз почнах с него(трен. от 2 месеца)

11.06.06
15:57

Защото няма да имат такъв ефект какъвто ще имат след като тренира 6 месеца. Като е начинаещ и започва ся ще си качи без добавки, а след като качи и като зема протеини или гехнър някакъв ще качи още и добавките ще имат по- голям ефект.  :wink:

RA

11.06.06
16:08

благодаря ви много  :lol:  :)  :D

11.06.06
16:43

много е важно в началото да научиш правилната траектория и изпълнение на основните(тежките) упражнения и също да си прецениш силовите възможност - после си зимай добавки

11.06.06
17:43

[quote author=“Ra1n”]аха начи ся тряя само да се тъпча

недей се тъпчи да не осъмнеш някой ден с шкембенце :lol:
http://bb-team.org/nutrition/000139.php

11.06.06
17:52

Щом си начинаещ,1-2 месеца караш само на храна и се тупчеш колко можеш.Естествено си ходиш редовно и на фитнес,иначе ще качиш мазнини.След като усетиш,че неможеш да качваш повече,тогава си взимаш хранителни добавки. :D Друго много важно нещо е,в началото да караш на по-леки хранителни добавки,а не веднага да почнеш да се зобиш  :wink:
Успех! :wink:

RA

11.06.06
18:21

благодаря ви много за сега само нормална храна :)

11.06.06
18:47

[quote author=“Ra1n”]аха начи ся тряя само да се тъпча :) мерси ама аз иам малък проблем щото нямам много време от даскалото 6 пъти няма как да ги сабера и сам свикнал да ям по 2пъти на ден .... :(

освен правилната храна наблегни и на правилния български, че като гледам правописа ме заболя главата.

11.06.06
19:39

И не забравяй най-важното е да тренираш правилно,а иначе си маай яко месо и тва е

RA

12.06.06
00:25

[quote author=”Миркони”][quote author=“Ra1n”]аха начи ся тряя само да се тъпча :) мерси ама аз иам малък проблем щото нямам много време от даскалото 6 пъти няма как да ги сабера и сам свикнал да ям по 2пъти на ден .... :(

освен правилната храна наблегни и на правилния български, че като гледам правописа ме заболя главата.

Дано си доволен :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1