10.06.06
13:24
Аз сам момче на 16г тежа63 кг висок сам 163 см искам да питам дали фитнеса влиае по някакъв начин върху ръста ми имали вероятнос да си остана нисък?Също така искам да питам дали мога да започна да пия креатин+теорин+глутамин.Ходя на фитнес вече почти 6 месеца и последните два месеца сам пил протеин JUNIOR na NUTRIM моляви,помогнете ми!
По темата е говорено много пъти! Можеше да се разровиш! Пуснал си четири еднакви теми в 4 различни раздела, а две от тях не са на кирилица! Изтрих всички останали! Само още едно такова изпълнение и си АУТ от форума!
manson
10.06.06
13:43
само някои упражнения...като клекове например,има много теми по твоя въпрос,поразрови се :wink:
неееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! е но все пак няма да станеш 1.90 :wink:
[quote author=“cleaner”]неееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! е но все пак няма да станеш 1.90 :wink:
Стига убиваш надеждите на човека ле защо да не може да стане 190.Ако му е писано може и 200 да стане :lol:
11.06.06
12:38
искам да питам дали могада започна да пия креатин+глутамин+теорин, до сега сам пил JUNIOR нa NUTRIM около 2 месеца??
Не пускай поредни постове.
manson
[quote author=“angel_fitnesa”]..., до сега сам пил JUNIOR нa NUTRIM около 2 месеца??
Не пускай поредни постове.
manson
Не си даваи парите за боклуците на нутрим, ако не можеш да си позволиш някой качествен протеин си купувай храна(месо мляко яйца извара и т.н.)
Успех.
11.06.06
19:20
ок а тогава какво ще ми препоръчате за качване на мускулна маса??
11.06.06
19:30
Упражненията забързват метаболизма и ти помагат да растеш на височина.
11.06.06
22:21
за височина ти препорачвам да висиш на лост(за един месец от 160 станах 161) 8)
хахах земеш да станеш некой прилеп :)
ако ти е генетично заложено ще проаснеш ако не ти е заложено няма
аз в 8 клас бях 1.80 и сега още съм си 1.80 нямам голям напредък толкова ще си остана макар и да искам поне още 5см
12.06.06
11:01
висенето на лост заздравява хвата и прави мускулите на цялото тяло по-гъвкави.Само че не се знае какъв е ефекта му за растеж на височина.Както и по колко трябва да висиш.Аз лично повече от 3 минути ако издържа...
12.06.06
17:28
много правилно!
или качествен или яйца и месо
:0
[quote author=“angel_fitnesa”]Аз сам момче на 16г тежа63 кг висок сам 163 см искам да питам дали фитнеса влиае по някакъв начин върху ръста ми имали вероятнос да си остана нисък?Също така искам да питам дали мога да започна да пия креатин+теорин+глутамин.Ходя на фитнес вече почти 6 месеца и последните два месеца сам пил протеин JUNIOR na NUTRIM моляви,помогнете ми!
По темата е говорено много пъти! Можеше да се разровиш! Пуснал си четири еднакви теми в 4 различни раздела, а две от тях не са на кирилица! Изтрих всички останали! Само още едно такова изпълнение и си АУТ от форума!
manson
Правени са изследвания от специалисти и има много противоречиви заключения дали ще станеш като тапа или не но за сега няма окончателен отговор.
15.06.06
18:22
[quote author=“me008”][quote author=“angel_fitnesa”]Аз сам момче на 16г тежа63 кг висок сам 163 см искам да питам дали фитнеса влиае по някакъв начин върху ръста ми имали вероятнос да си остана нисък?Също така искам да питам дали мога да започна да пия креатин+теорин+глутамин.Ходя на фитнес вече почти 6 месеца и последните два месеца сам пил протеин JUNIOR na NUTRIM моляви,помогнете ми!
manson
Правени са изследвания от специалисти и има много противоречиви заключения дали ще станеш като тапа или не но за сега няма окончателен отговор.
напротив има! това че щангистите са ниски е въпрос на селекция и химия в пубертета, а не че щангата ги набива. Въпрос ако се прави само набиранив, дали ще се издължиш? :)
16.06.06
13:44
Въпрос ако се прави само набиранив, дали ще се издължиш?
четох някъде, че се увеличавало разстоянието между прешлените на гръбнака и оттам дръпваш 2-3 до 5 см ама нз колко е вярно