08.06.06
10:44
Днес докато цъках телевизора в офиса и попаднах на БТВ “Искрено и лично”...Дискусия за анаболите, хранителните добавки и т.н.
Гост беше Митьо Крика и други разни...Голям смях беше цялата работа...
Някой да го е гледал?
цитат от Митьо: “Хората полудяват от липса на белтъци...всички в България полудяха”... :lol: :lol: :lol:
Не съм, но ако някой го интересува и иска да го гледа повторенито е от: 04:10… Доста раничко, май ще го пропусна... :wink:
Само като чуеш темата “Вредни ли са анаболите?” и да ти стане ясно за каква пародия ще става дума ... А пък тея баби отзад какво ли правеха :roll: :roll: :roll:
Te са статистКи ;)
Този път са там, заради внуците си, които ‘дигат..щото за присъствието им дават по някоя и друга хранителна добавка, анаболчета за около месец и т.н. :P
И мойта баба беше там
и тя стоя..и тя ще донесе анаболи у дома! :lol:
Осовно всички се съгласиха, че анаболите са вредни и в никакъв случай не са препоръчителни за начинаещи или бодибилдъри любители, които не се занимават професионално със спорта. За подрастващите изобщо не трябва да става дума за анаболи.
Лекарката основно провокира Крика, че хранителните добавки са вредни. Нещо, което разбира се Крика оспори. Как е възможно лекар да твърди, че хранителни добавки като протеина например вредят на човек?
А Димитър Димитров поне се представи като национален, балкански и европейски шампион.
08.06.06
14:31
Той европейски ли е ? :oops: А между другото какво е условието за да получиш право на профи карта?
Европейски шампион, Митьо, скоро няма да стане :wink: !
А иначе, докторите и на хабер си нямат от хранителни добавки и анаболни стероиди! За това няма какво да се обсъждат с тях тези въпроси - все едно да ги питаш нещо на китайски :lol: !
[quote author=“Me_Blade”]до крика беше 8мия в света Митко Димитров-мечката да ви светна
баш 8ми в света малко трудно и едва ли ще зема проф. карта ... и от кога му викат мечката :lol: европеиски маи никога няма да стане до колкото знам,а много смешно нещо е казал митко ... че като ся явил за парви път на републиканското през 2003 не е зилам никакви стероиди и видял,че другите били взимали и за това го били,но на другата година решил да зима макар,че го било страх и взел и станал веднага първи...еми нормално като нямаще конкуренция нека цветко лека му праст или киборга се бяха пуснали да видим дали щеше да стане първи ... и сега киборга му трябва само 1 подгодотва и пак ще го бие .. но за жалост тои повече няма да се състезава .. и да не се отклоняваме от темата ако някои има тунер може да го запише и да го качи някаде ако някои не го е гледал :wink:
08.06.06
16:58
е ся като не си запознат е др темата щото точно осми е но ся тва че не знаеш е др въпрос,но както и да е
Според мен е 8-ми на световното и има не малка разлика,качили да кажеш,че Христомир е но 1 ... сащата работа.
08.06.06
18:46
Мене на Митака изцепките винаги са ме кефели. Любимото ми е, как в затвора покачил 60кг мускулна маса (мускулна маса, не общо тегло), без никакви химии и само с мизерната храна в затвора. После като излязал, катастрофирал и за 2 седмици отслабнал с 50кг, но после за 1 месец, пак си ги наваксал.
НО все пак, Димитър Димитров е голям спортист от европейска величина, а да се надяваме скоро и от световна. В крайна сметка българския културизъм не трябва да е само Христомир, който струва ми се, дръпна малко назад напоследък.
09.06.06
10:25
www.neterra.net - там може да гледате записи на предаванията.
Митьо за президент ! А как може да сложат баба да коментира анаболни стероиди и хранителни добавки... баба дет вика, че витамините са вредни :lol:
ето ви запис на предаването
http://stercv.data.bg/iskrenoandlichno/iskreno-lichno_08-06-2006_10-00_q1.wmv
аз съм се смял с докторката...
[quote author=”Миглена Ангелова”]
Доктор Ангелова, специалист по вътрешни белодробни заболявания.
Тая докторка беше прочела тва дето пише в стероидите.ком за странични ефекти и тръгнала в шоу да плямпа и да се прави на много знаеща.Полвин БГ се обажда на Крика да го пита за добавки тя прочела 3 реда и тръгнала да спори с него :lol: смешница от секъде.Основно беше изтъкнала за стероидите че причинявали белодробни инфекции и акне и аз понеже скоро се разболях и баба ми не забрави да ми се обади и да каже да спра сас стероидите при което аз избухнах в луд смях :lol:
[quote author=“iosii”]ето ви запис на предаването
аз съм се смял с докторката...
[quote author=”Миглена Ангелова”]
Доктор Ангелова, специалист по вътрешни белодробни заболявания.
Браво за Рипа :wink: :P :P
11.06.06
02:38
[quote author=“iosii”]ето ви запис на предаването
Еб*ати куч*ата! Чак се чудя как си е взела дипломата?! Рационално хранене, та рационално хранене ... Крика добре говори, съвсем ясно се изрази. Митко доста добре седи по потник иначе 8) :lol:
11.06.06
16:43
олеле колко глупави хора има в българия , какви бяха тия глупаци по какво да съда че тези тренират , тоя калин велиов само глупусти дрънкаше ебати идиота не можел да спи от креатина , хората искали да зимат “добавки и разни бързи работи” колко трябва да си тъп за да говориш такива простотии.... ония радио водещия пък с рака 29,9 и тои се прави на специалист.... , докоторката пълна скръб спори с човек които с това си води хляба визирам 2ма гости - крика и димитров направо съм възмутен как може да говорат такива глупусти в ефир , фокпевеца пък отначало не беше зимал стероиди , после бил зимал за малък период от време , после пък си ги бил купил ама ги бил хвърлил.....
11.06.06
16:54
[quote author=“Markus Ruhl”]олеле колко глупави хора има в българия , какви бяха тия глупаци по какво да съда че тези тренират , тоя калин велиов само глупусти дрънкаше ебати идиота не можел да спи от креатина , хората искали да зимат “добавки и разни бързи работи” колко трябва да си тъп за да говориш такива простотии.... ония радио водещия пък с рака 29,9 и тои се прави на специалист.... , докоторката пълна скръб спори с човек които с това си води хляба визирам 2ма гости - крика и димитров направо съм възмутен как може да говорат такива глупусти в ефир , фокпевеца пък отначало не беше зимал стероиди , после бил зимал за малък период от време , после пък си ги бил купил ама ги бил хвърлил.....
Наистина бяха много смешни.Миглена казва:”Калине,ти изглеждаш прекарасно.По колко пъти на ден се храниш.А тоя прекрасния :twisted: По 2пъти,не мога по повече”.Това са малка част от изцепките на това шоу.Пък и от къде на къде Миглена ще се прави на компетентна във всяка една област.Да си прави пенсионерските предавания и да не се занимава с фитнес теми.
П.С Иначе Крика ми направи мн.добро впечатление.
11.06.06
20:41
Мдааа спореше с “оная там” :lol:
11.06.06
20:55
е ся като не си запознат е др темата щото точно осми е но ся тва че не знаеш е др въпрос,но както и да е
Какъв 8 ми в света него никой не го познава никъде бе.
Да отиде да се състезава с Рони и да стане 8 ми да кажеш че е направил нещо.
Европейско, световно , тия първенства никой не ги гледа и не ги признава не е ли Арнолд Класик или Олимпия или от ттоя ранг никой не си .
Европейско, световно , тия първенства никой не ги гледа и не ги признава не е ли Арнолд Класик или Олимпия или от ттоя ранг никой не си .
Точно така :wink:
Скоро чух че нямало награден фонд за аматьори а до колко е вярно не знам
11.06.06
21:40
Първо наистина тази жена каза някои неверности само ,за да се направи на “всезнаеща и вискококласна лекарка”.
Второ-Крика си беше научил дсота добре урока и не и позволи много,много да говори.Затапи я яко на няколко пъти с което много ме трогна:)Понякога много му се възхищавам,но като почне да си измисля глупости ме дразни.:)
Трето-Ако не им плащаха на амаьорите нз докъде щяха да изкарат и дали въобще щяха да го правят:)Едва ли мечката или някои друг го прави само за кеф и удоволствие;)Замислете се...:)
Значи щом не се състезава с Рони не е направил нищо. Ти не разбираш ли че на Олимпия и Арнолд ходят хора зад които стоят Болници, Химични заводи и Банки!
Тая “докторка” прочела една книга и си мисли че знае повече от хора който се занимават с това.Днешните лекари се знаят всичко ,зели диплома и : “аз съм прав/а нали съм лекар/а”. И точно заради такива докторчета стават толкова много лекарски грешки !
[quote author=“wolf_”]Тая “докторка” прочела една книга и си мисли че знае повече от хора който се занимават с това.Днешните лекари се знаят всичко ,зели диплома и : “аз съм прав/а нали съм лекар/а”. И точно заради такива докторчета стават толкова много лекарски грешки !
Мда, аз заради много знаещи хора, с големи дипломи и титли, щях да направя инфаркт на миокарда на 21 години :lol: ! Няма как - скапана ни е държавицата в много отношения, но си е наша 8) !
Ти си никой :evil: , Митко Димитров го гледах в събота и мога да кажа , че е много добър.
Значи щом не се състезава с Рони не е направил нищо. Ти не разбираш ли че на Олимпия и Арнолд ходят хора зад които стоят Болници, Химични заводи и Банки!
@realityman - Не че съм толкова запален по културизма, но въпроса тук става принципен - все едно да сравняваш българското кино със Холивуд. По твоята логика кой ще ти гледа “С деца на море” друго си е примерно “Терминатор 2”. В това число и аз съм за българските културисти понеже момчетата показват че и с малко финансии може. А оня негър му наляли 2 камиона пари ми как няма да стане това което е , то с толкоз пари дето се вика и баба може :wink:
12.06.06
11:29
еи Маркони съвземи се малко бе. все едно на тебе някой да ти каже че си толко як (не знам колко си як точно, обаче ми става ясно колко разбираш от тоя спорт) само заради тия пари дето си ги дал за протеини. Егати неуважението и освен това много тъпо изказване.
[quote author=”Миркони”]В това число и аз съм за българските културисти понеже момчетата показват че и с малко финансии може. А оня негър му наляли 2 камиона пари ми как няма да стане това което е , то с толкоз пари дето се вика и баба може :wink:
Митьо се готви с предостатъчно средства - въпроса не е у парите :lol: !
Баба ти най-много да получи удар ако и снесат “2 камиона пари”!
12.06.06
11:33
тая дразни всичко е вредно за нея ебати пачата ако я видя ще я наплюя
@dickhead - нищо не ти разбрах от поста.
- никъде не съм казвал, че разбирам от този спорт - тренирам си за удоволствие.
- от къде знаеш дали давам пари за протейни и дали пия изобщо протеини?
- какво неуважение ве? Относно че не възхвалявам идола ти Рони Колман?
@Pc_genius - може батка незнам просто бях устанал с обеждението че нашите момчета не разполагат със финансиите на колегите си от САЩ.
[quote author=“dickhead”]еи Маркони
много ви затруднява ника ми :wink:
[quote author=”Миркони”]@Pc_genius - може батка незнам просто бях устанал с обеждението че нашите момчета не разполагат със финансиите на колегите си от САЩ.
Повечето не разполагат с такива финанси, да! Поне доколокото се носят слухове, Митко Димитров има достатъчно финанси за подготовката си! Но парите не правят атлетите - те помагат на вече изградени такива!
12.06.06
14:08
Ти си никой :evil: , Митко Димитров го гледах в събота и мога да кажа , че е много добър.
Да бе за България е супер, само че за България. :wink:
ПП: И снижи малко тона.
В тоя случай даже и това сравнение не е удачно, защото Терминатора - Арнолд в случая би изгубил срещу Митко - 116кг мускулна маса при много добър релеф.Някой да знае колко е висок Митко Димитров аз на око го оценявам на около 185см. :roll:
[quote author=“red”]В тоя случай даже и това сравнение не е удачно, защото Терминатора - Арнолд в случая би изгубил срещу Митко - 116кг мускулна маса при много добър релеф.Някой да знае колко е висок Митко Димитров аз на око го оценявам на около 185см. :roll:
Митко и 300кг мускули да стане, пак няма шанс с/у Арнолд :lol: ! В културизма не само размера има значение - той е една малка част от нужните качества, за да си шампион! Иначе, да, Митко е някъде около 185см, акто съдя по това, че съм заставал до него и е бил висок колкото мен!
Мигленчето май до края не разбра за кого се говори-трениращи,нетрениращи,обрщо взето напълно некомпетентна пи въпроса,че и насочваше вниманието към други ,които ако не глупости,то говореха най-общи приказки.Искаше ми се митковците да говорят повече.окторката-скръб,верни насоки,но и тя се прави на много знаеща,опитва се да учи хора,котитостъпват освен на теория и на практика.Бе не ми хареса предаването,може би както бе споменато-баба ми би го гледала...А тва за пича дето му се обадили да му кажат да спре стероидите ме разбиот смях,но такива са бабите. :D
13.06.06
01:51
Крика каза няколко големи глупости. За нетрениращи необходимият дневен прием на белтъчини според него бил от порядъка на 1.5-2г. на килограм лично тегло. Достатъчно компетентни източници от здравните среди препоръчват цифри, вариращи около 0.8г. Според Крика нямало никакви проблеми и нетрениращи да вземат добавки. Бе то проблеми няма, но няма и смисъл. Освен за него и подобните му, които ги рекламират/ внасят/ “произвеждат”/ продават и т.н.
Лица на фитнеса и бодибилдинга в България за обикновения зрител са Крика и Скалата. Никъде не съм видял в подобно предаване гости като например републиканския шампион от миналото математика Здравко Петров или ако щете дори Владо Боянов от НСА (на когото лично аз не съм му фен, но със сигурност може да каже достатъчно добри неща за спорта пред масовата публика). Тук не става въпрос за специализираните предавания, които така или иначе си ги гледа определена група хора.
На всички, които се занимават или са покрай масовия, дори не и състезателен, бодибилдинг достатъчно време, е пределно ясно, че възможните отрицателни последствия от употребата на анаболни стероиди се преекспонират. Но дали това е нещо лошо? Според мен не и точно така трябва да се говори за пред тийновете, които неразбрали от коя страна се хваща лоста и веднага скачат на химията.
Що се отнася до средствата, които влага Митко Димитров в подготовката си, не ми е работа да коментирам, но само ще вметна, че имам някаква представа и цифрите за България са много сериозни.
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“red”]В тоя случай даже и това сравнение не е удачно, защото Терминатора - Арнолд в случая би изгубил срещу Митко - 116кг мускулна маса при много добър релеф.Някой да знае колко е висок Митко Димитров аз на око го оценявам на около 185см. :roll:
Митко и 300кг мускули да стане, пак няма шанс с/у Арнолд :lol: ! В културизма не само размера има значение - той е една малка част от нужните качества, за да си шампион! Иначе, да, Митко е някъде около 185см, акто съдя по това, че съм заставал до него и е бил висок колкото мен!
Между другото Арнолд ми е любимият културист , даже сега съм си сложил негови плакати в мойта заличка, които навремето съм купувал от стрелбищата, но си мисля че ако сега го оценяват по ДНЕШНИТЕ критерии няма да има шанс в нито едно сериозно състезание, пък било и то само заради краката.
П.П. На мен лично Арнолд ми харесва по-вече от Рони Колман и заради по-слабите крака( не харесвам много големи крака) , но съдиите биха били на друго мнение :roll: .