дайте идеа за корема

RA

12.06.06
18:59

най-проблемен ми е корема  имам много мазнини на 17 години сам 69 кг 176см тренирам от няколко дена и имам проблеми с корема и като правя преси много ме боли кръста кажете нещо ефективно за бързо стягане моля Ви се. Много ви благодаря от сега :?

12.06.06
19:22

виж си техниката на изпълнение, погледни за корем в сайта

BL

12.06.06
21:59

Първо трябва да стопиш мазнините, а чак след това да преминеш към евентуално орелефяване.Диета + кардио за начало е моето непрофесионално мнение  :wink:

RA

12.06.06
22:33

да но с какви опражнения ;)

12.06.06
22:45

За болката в кръста почни да правиш мъртва тяга и ще се оправи, а за мазнините неможеш да сваляш само от корема затова си избери програма за изгаряне на мазнини от сайта.
P.S. Моето също непрофесионално мнение  8)

RA

13.06.06
10:03

проблема ми е само корема там имам проблем другаде нямам нищо само стомаха ми е разпуснат и ме дразни иначе гърдите и рацете ми са супер  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1