ЕВАЛА !!!

Темата е заключена.

12.06.06
19:48

Е наистина невероятно ... а аз си мислех че хранителните добавки не ми влиаят на мене ! :) НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ РЕКЛАМА а просто да кажа че креатина на Scitec микронизирания просто е УНИКАЛЕН !! не мислех че може да доведе до такива резултати но .. (само да отбележа че го пия с таурин и гейнър) :)
Та да ви кажа какви са резултатите :
Лежанка-Преди максимум си правих сериите със 30-40 (не се смейте :) ) а сега с 60 -65 !!!!!
Бицепс-Преди 2.5 Сега 5
Бицепс от стоеж - Преди 10 Сега 20

Това са само примеро пт наи много покачилите се килограмчета ! :) мн съм радостен  а го пия само от 2 седмици ! :)
Също има и доста голям ефект като качена ММ от 72 сега  съм около 76 .. да приемем че има 1 2 кг мазнина другото 2 е ММ и има и доста голям видим ефект . И режима ми мисля че е доста добър .. и той сигорно оказва влияние :) 

ПС>Просто исках да се похваля на някой .. :) разберете ме  :lol:

12.06.06
20:14

невярвам бицепс с 2,5 да си праил  :wink: Нещо си обаркал или си подслъгал  :twisted:

12.06.06
20:18

объркъл съм .. 3.75 имах предвид сори :) просто по инерция ..

12.06.06
20:23

[quote author=“wolf_”]невярвам бицепс с 2,5 да си праил  :wink: Нещо си обаркал или си подслъгал  :twisted:

Може,аз като почвах 4 кила ми бяха тежки,говорим за дъмбел.Помня какъв зор беше да ги вдигам.Браво,дано се развиваш така и в бъдеще,хубаво е,че си доволен.

Щото си начинаеш, не е от креатина  :wink:

12.06.06
20:33

странно .. аз съм ходил на фитнес най много за 2 месеца в живота си  .. на 17 съм .. и все пак 10 кила за бицепс неса ми никав проблем .. а сам некав супер неразвит :D нямам никви мускули .. нз от кво е имам чувстово че ако почна да тренирам ше стана некви биче :P

12.06.06
21:48

Браво и на теб,продължавай да мислиш.А на тебе какви са ти итересите,свързани с форума,нещо друго спортуваш ли?Малко не ми се вярва да правиш 10 кила с дъмбел на скот без проблем,но...

12.06.06
21:59

Ми пич в началото като тренираш резултатите се качват главоломно не си мисли че е от добавките ;)

12.06.06
22:30

е да де но преди полвин година тренирах близо 4 месеца ... защо нямаше такива резултати ?? :) после спрях 6 месеца (щото съм мн глупаф .. ся съжелявам аама ... ) и сега пак почнах :) нема значение .. важното е че повишавам резултатите си :) Нали така  :D :P

12.06.06
22:53

[quote author=“Size”]Браво и на теб,продължавай да мислиш.А на тебе какви са ти итересите,свързани с форума,нещо друго спортуваш ли?Малко не ми се вярва да правиш 10 кила с дъмбел на скот без проблем,но...

кое не вярваш ? дъмбел с по 5 от всяка страна не тежи ли 10 кила ? тва много ли е ?

13.06.06
06:27

Мисля че не се изрази правилно :) Затова не те разбра иначе така е по приемливо. И аз разбрах че с по 10 в 1-та ръка

13.06.06
09:59

ефекта момчета не е от креатина това просто е ефекта на начинаещия :) - несе залъгвайте това не са ви някакви магически вещества

RE

13.06.06
10:18

Айде и аз да кажа нещо:

За 1 година не съм взема никакъв креатин, карах само на протеин суроватка и наблягах на храната.
Смея да твърдя , че съм тренирал правилно през тая 1 година.Реазултати имаше, но не и тва което очаквах.
На следващата година взех креатин, вземах го 35-40 дни, даже без зареждане.
Ами какво да ви кажа нито съм начинаещ, нито съм променил храненето си, обаче ефекта на креатина беше видим и дори и 2 месеца след като съм го спрял пак си останаха постиженията ми на всичк4и уреди и като цяло размерите.

Такава добавка досега разрешена за употреба не може да се сравни и с най добрия сур.протеин като резултати.
Това е моето мнение и тоя който го е открил го поздравявам , щото ей такива продукти трябва да се продават даже още по добри, където за 1 месец по 2 см да качаш. :wink:

Айде със здраве !

13.06.06
11:28

[quote author=“realityman”]Айде и аз да кажа нещо:

За 1 година не съм взема никакъв креатин, карах само на протеин суроватка и наблягах на храната.
Смея да твърдя , че съм тренирал правилно през тая 1 година.Реазултати имаше, но не и тва което очаквах.
На следващата година взех креатин, вземах го 35-40 дни, даже без зареждане.
Ами какво да ви кажа нито съм начинаещ, нито съм променил храненето си, обаче ефекта на креатина беше видим и дори и 2 месеца след като съм го спрял пак си останаха постиженията ми на всичк4и уреди и като цяло размерите.

Такава добавка досега разрешена за употреба не може да се сравни и с най добрия сур.протеин като резултати.
Това е моето мнение и тоя който го е открил го поздравявам , щото ей такива продукти трябва да се продават даже още по добри, където за 1 месец по 2 см да качаш. :wink:

Айде със здраве !

Е то е разбираемо че ше има ефект нали за това е направена тази добавка за да действа :wink: а не само да си даваш парите за плацебо.

А такива продукти дето качват по 2 см на месец си ги има ;) обаче се коментират в другия форум  :lol:

13.06.06
13:52

[quote author=“BikerBoy”]Е наистина невероятно ... а аз си мислех че хранителните добавки не ми влиаят на мене ! :) НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ РЕКЛАМА а просто да кажа че креатина на Scitec микронизирания просто е УНИКАЛЕН !! не мислех че може да доведе до такива резултати но .. (само да отбележа че го пия с таурин и гейнър) :)
Та да ви кажа какви са резултатите :
Лежанка-Преди максимум си правих сериите със 30-40 (не се смейте :) ) а сега с 60 -65 !!!!!
Бицепс-Преди 2.5 Сега 5
Бицепс от стоеж - Преди 10 Сега 20

Това са само примеро пт наи много покачилите се килограмчета ! :) мн съм радостен  а го пия само от 2 седмици ! :)
Също има и доста голям ефект като качена ММ от 72 сега  съм около 76 .. да приемем че има 1 2 кг мазнина другото 2 е ММ и има и доста голям видим ефект . И режима ми мисля че е доста добър .. и той сигорно оказва влияние :) 

ПС>Просто исках да се похваля на някой .. :) разберете ме  :lol:

леле пич толкоз си зле , че нямам думи...

13.06.06
13:58

suki дай  твои снимки да видим колко напред с матеряла си , че да се смееш на другите

13.06.06
17:25

[quote author=“The_scouser”]suki дай  твои снимки да видим колко напред с матеряла си , че да се смееш на другите

Ще се смея я...
30-40 килограма да прави серии ==> новак  или малък...
Първо трябва да се потренира малко повечко за да почне да пие такива неща ;)
От 30-40 кила на лежанка до 60-65 да бе да и аз така си мислех ххх
Аз съм пил креатин няма да споменавам марка и от 40-45 кг вдигах до макс 55 ...
бицепс с дъмбели 3.5 леле

Темата е безсмислена. Ясно е че резултатът не е от креатина, а и мненията на sUkI хич не ми харесват и затова заключвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1